Saturday, July 9, 2011

Segmen Jalan-jalan Cuci Mata bersama KZNabihah Boutique

 

Assalamualaikum semua…

 

Yeahhhh bersama lagi dalam segmen JALAN-JALAN CUCI MATA. Wahhh sejak bila pulak aku bersegmen bagai ni kan??? Huahuaaa…. Memandangkan aku selalu terjah blogshop sana blogshop sini, maka aku wujudkan satu segmen yang selaras dengannya. Ehhh apa aku mengarut nih!!!

 

ban

Online shop pilihan aku kali ini ialah KZNabihah Boutique ! Yeayyy excited meyh ! Kenapa kahh??? Kenapa kah?? Kalau nak tahu teruskan membaca Okay.

Pertama kali jalan-jalan di blogshop beliau, aku suka dengan layout nya yang kemas dan teratur okay! Blog nye pun mesra pengguna. Senang nak browse produk di KZNabihah Boutique  ni! Produk yang ditawarkan pun semua yang vogue-vogue okayh!

 

 

DSC_7921-tile

Rangkaian produk KZNabihah Boutique memang mengancam jiwa dan raga okayh! Berwarna-warni memang menarik perhatian. Pada pendapat aku lah, kalau kita pakai baju berwarna-warna ni seikit sebanyak akan naikkan mood kita. Tak gitu?

 

Pilihan produk yang disajikan kepada pelanggan pula pelbagai dan tidak terhad kepada satu-satu style sahaja. Dan aku rasa kebanyakan produk yang dijual di KZNabihah Boutique ni bersesuaian dengan semua wanita. Wahhh~

 

 

DSC_7854-horz

Jangan pernah takut untuk mencuba pakaian yang up-to-date atau mempunyai warna yang lebih dari satu. Kita kena lah konfiden untuk menggayakan pakaian. Bukan menjadikannya mimpi ngeri buat korang!

Ye lah… pakai baju ni kena lah konfiden dan pandai mix-and-match, kalau tak nanti orang pandang kita macam tak pakai apa-apa pulak! Kuang kuanggg!!

 

 

Wahhh bukan setakat jual baju, jual shawl dan tudung instant pun ada! Siap dengan tutorial okay. So lepas membeli shawl dengan KZNabihah Boutique ni, boleh lah try tutorial dari Cik Bihah ni ye…

 

 

DSC_7465-horz

Siapa kata yang plus size itu tidak boleh bergaya? Tengok Cik Bihah kita ni. Sungguh konfiden untuk bergaya. Jangan sesekali jadikan saiz kita sebagai halangan. Asalkan kita bergaya kena pada cara semuanya tidak jadi masalah!

 

Jangan pernah takut dengan apa orang kata sebab kita yang menentukan hidup dan keputusan kita. Bukan orang lain! Oh yeee di sini saya nak ambil kesempatan untuk mengucapkan TAHNIAH kepada si manis Cik Bihah kerana terpilih dalam Projek XL Annas Easkey! Good luck!

 

 

DSC_7073-horz

 

So.. jom ramai-ramai shopping kat

KZNabihah Boutique

 

 

 

P/S : All pictures are credit to KZNabihah Boutique.

sign NISA

15 comments :

Adah..oh, Adah.. said...

nisa..berapa umur awak..?
best la entry awak,,saya suke...hehe..
salam perkenalan.. :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

memang bez BS ni :D

MisS HoNeY said...

nisa..sy pown nisa jgk :)
nk g terjah butik tu..hobi kita sma.suka jln2 blog tgk bju cntik2..hehe

zulaikha said...

kak nisa, er ada entry untuk akak. a speacial thanks for you. :)

FizaFizz said...

wahhh..mcm best je blogshop ni! :)

Raplah Pitstop!!! said...

heyy nisa. baru je smlm terjah blog bihah n dah order . hehe. seriusly lah apa yg nisa ckp tu btol. smua cntik2 kt blog dia kan? xkira saiz semua ada. hihi. btw. thanks for sharing ;D

shazzy :) said...

nisa, nak ajak join ni tau :)

http://senozea.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html

cik bihah said...

thankz syg coz review ;))

cik bihah said...

thankz syg coz review ;))

Salhah Suhot said...

kay,akak tag kay.
http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2011/07/kosmetik-yang-wajib-ada-dalam-handbag.html

♛I'm Eqa♛ said...

WOA .. mcm2 loo .. na rja blog tu laa ..
btw , akk ! comelss laa ... nice blog ..
eqa follow akk (:

jiha rai kinah ija said...

nak pergi order laju laju :P

Nasuha said...

kAK NISA!aKAK WAJ8IB MAASUK ga NI..


http://chocalymilk.blogspot.com/2011/07/giveaway-saya-suka-shopping.html

saya dah tag akk!

Hadiah dia emmang terlebih lumayan!

saya bukan tomato said...

sesuai lah dgn saiz tomato ni . gugugug

cik bihah said...

bihah dah letak banner nisa kat blog bihah ;)