Wednesday, July 6, 2011

Satin Shawl untuk dijual !

 

Assalamualaikum semua…

 

Wahhh ada yang tak sabar nak tengok satin shawl yang aku nak jual nih! Hehehee thank you so much for your support! Aku baru berjinak-jinak dalam bisnes jual satin shawl ni. Diharap semuanya berjalan lancar :)

 

IMG_3987

 

Untuk permulaan, aku hanya jual 3 warna satin shawl okay! Dan aku ada beberapa peringatan di sini :

  1. Satin shawl ni agak kecil berbanding yang biasa. Lebarnya 17 inci setengah, dan panjangnya lebih kurang sedepa. Sebab tu aku jual murah.
  2. Disebabkan saiznya agak kecil berbanding yang biasa, aku jual murah. The next batch baru aku jual saiz biasa.
  3. So kalau aku buat next batch, harganya kembali RM25 dan mengikut standard size.
  4. Kainnya lembut dan licin.
  5. Setiap warna hanya ada dua helai. Sangat limited!

 

 

RM23 each (include postage)

 

IMG_3970

1 reserved, 1 sold

 

IMG_3971

1 reserved, 1 sold

 

IMG_3975

1 available (1 reserved)

 

 

TERMA DAN SYARAT :

  1. Sila baca dahulu peringatan yang aku tulis kat atas.
  2. Semua harga adalah termaktub dan termasuk postage. Tak dibenarkan untuk negotiate.
  3. Selepas pilih mana yang berkenan di hati, sila emel NAMA, ALAMAT, NOMBOR TELEFON, dan ITEM ke sukamenaip@yahoo.com
  4. Dalam emel tu nanti baru aku bagitahu total berapa korang kena bayar dan nombor akaun aku.
  5. For serious buyers only.

 

 

 

Okay tu aje lah kot untuk kali ini… InsyaAllah esok aku cuba upload video aku dengan satin shawl ni ye! Thank you so much for the support.

P/S : Lepas habis satin shawl ni dijual, aku akan buat Wardrobe Clearing pulak. Ada baju-baju dan shawl yang aku nak jual.

 

 

 

sign NISA

6 comments :

IEQAH said...

Happy Business Dear ^.^
Hah Nk Tggu Wardrobe Clearing lak laa..

eton said...

waa,, dah jadi penjual tudung lak.. hehehe... good luck...

mohd sasuke said...

caer plak berjual doodle..jom2 tempah..hehe

saya bukan tomato said...

wahhhhhhhhh cayokkk nisa ! ^^

err tomato kompem tak muat baju nisa . kekekke

Pembawa_Wacana said...

Waah.. bukak bisnes dah nie....

semoga berjaya yer! ^.^

miSs nySsa said...

Still boleh beli tak ?