Tuesday, July 5, 2011

Rindu gila ahhh kat dorang!

 

Assalamualaikum semua!

 

Tajuk entry macam orang meroyan dok rindu-rindu sangat tak boleh blah okay? Ahhh peduli apa aku? Kahkahkah!! Pulang ke Pahang bermakna pulang ke tempat asal. Pulang ke Pahang bermakna bertemu dengan mereka yang aku sangat-sangat rindu!

 

IMG_3921

Rafiqqah, me & Noramira

 

MEREKA! Rindu woi!! Rindu lahhh!!! Dua besties aku yang sangat best! Sangat kelakar dan memang tak lekang gelak ketawa kalau dengan dorang. Sedih gembira gaduh semua dengan dorang dulu.

 

Dah bertahun berlalu sejak kitorang habis SPM, tapi kitorang tetap macam ni. Tetap gila-gila, tetap mereng, tetap senget! Tapi aku bertambah cengeng+gedik sejak masuk universiti. Kahkahkah!!

 

IMG_3894

Dah si Taufiq tu kenapa pulak? Kahkahkahhh!!!

 

 

IMG_3901

Lagi sekali kegilaan terserlah. Kawan aku sorang ni YB kat Temerloh tu haa… Ke mana-mana pun kitorang pergi mesti ada je orang yang menegurnye / ditegurnye. Pendek kata semua orang tu kenal dia lah! Kahkahkah!!

 

 

IMG_3896

Sebenarnye kitorang bergambor tak hengat dalam kawasan Hospital Temerloh. Baru selesai melawat mak Noramira yang sakit. Semoga sembuh ye makcik!

 

 

1

Sayang korang! Noramira dah selamat pulang ke politeknik di Kuantan. Haihhh bila lagi laa dapat berkumpul lagi ye? Ini pun still tak cukup orang. Wuwuwuuuu~

 

 

 

IMG_3904

Cewah cewah!! Aku suruh si Taufiq ni try la posing ala-ala model sikit. Buat muka macho, garang jer. Alih-alih di kala aku nak snap picture beliau, time tu jugaklah beliau dok tersengih-sengih! Aiyomaaa!!!

 

 

IMG_3906

Noramira.

 

 

IMG_3912

Rafiqqah.

 

 

IMG_3924

Tu diaaa si Taufiq nak jugak muka beliau terselit dalam gambor. Cisss sunggoh anda! Wuuu I wish kita boleh lepak lama-lama lagi! Lepak tasik ke, makan-makan. Dengar celoteh Taufiq that just can’t stop talking! Hahaa..

 

Ohh ye, kebanyakan gambar ni di ambil oleh Taufiq. I guess dia dah mula minat nak jadi photographer? Kahkahkahh!! Meh tengok sikit hasil kerja beliau yang baru pertama kali pegang DSLR nih. Heheeee

 

IMG_3908

IMG_3914

SEE? Bagi aku kira okaylah tu kan buat seorang yang memang TAK PERNAH guna DSLR sebelum ni. Heheheee… So encik Taufiq, aku ajar kau guna DSLR and ambil gambar, kau ajar aku drive. Boleh? Kahkahkahh!!!

 

So kawan-kawan, aku sekarang tunggu masa aje nak hang out and photoshoot dengan korang lagi taw! Wuuuu tak habis lepas rindu lagi. Syafiq pon tak join de gang hari tu. Wuwuuu… Moga jumpa lagi yaw! Bye bye!

 

 

sign NISA

8 comments :

TeAqArH said...

seronok btol ade besties ni..same la ngn teaqarh..dpt jumpa besties bile balik umah plus cuti sem..lau x,,jgn harap la..sorang kt timur,sorang utara,sorang selatan..jenuh la nk jumpe

APi said...

balik tak habaq pun weh..

sab said...

haha. ni yg rindu sampai meroyan dekat twitter? haha..

i'm ezza haniza said...

wahhhh..org temerluh ni...:)

haiiiiii,,,saya org triang! haahah

Rafidah Farhana said...

Say hi to orang Temerloh !
:)

papamaricano said...

pergghh..cun2 na...meh nk knl2..hehehhe..

Akulah Pak Lan said...

yeah..best kalau dapat balik kmpg

Cik Asma BLuppy said...

bff mmg bestest!

btw, leh x wat tutorial pkai shawl mcm nisa tu? cantik la. xpuas tgk=)