Monday, July 25, 2011

Rakaman Jangan Tidur Lagi [TV3] – Lepas raya baru tayang laaa..

 

Assalamualaikum semua…

Semalam korang mesti dah baca entry gimik aku mengenai rancangan Jangan Tidur Lagi kan. Kahkahkah tahniah anda terpedaya terkecewa. Kuikuii… Jangan salah faham ye semua… hanya gurauan semata-mata.

 

Yeahhh Rabu lepas, kelab Komunikasi dan Media Shah Alam telah dijemput oleh pihak TV3 untuk menajdi audience bagi rakaman Jangan Tidur Lagi.

IMG_4208

Ada jugak kolej lain yang turut dijemput. Maka aku sebagai setiausaha pergi lah join. Alahh nanti report aktiviti aku jugak kena buat en? Kuikuii…

 

IMG_4108

Tempat duduk haruslahhhh di barisan depan sekali! Nanti aku joget-joget kaa, aku gelak tak hengat kaa, aku feeling-feeling sendiri kaa.. semua camera target aku jek! Kahkahkah!!

 

IMG_4122Tu diaaa… Abang Asmara si Shahz Jaszle sedang di touch-up auwwww.

 

IMG_4130

Masa ni tengah ready nak start recording kot?? Kemain Shahz Jaszle dengan Cat Farish dok mengadap iPad aje… Huwaaa ni yang nak iPad ni! Tetibe. Kahkahkah!!!

 

IMG_4187

Masa waktu break pulak, vokalis Kristal ape namanye.. Lan ek? Dia lah yang offer siapa nak karaoke free diiringi band Kristal! Woot woot!! Tahniah Abam Megat Syafique, coursemate aku sebab dapat peluang menyanyi lagu Delaila diiringi artis!

 

IMG_4195

Tak puas berhibur lagi meyh! Waktu break lama kotttt, sebelum nak start rakaman seterusnya. So dia offer kepada girl pulak. Tuuu dia retis MassComm UNISEL tunjuk taring nyanyi lagu Ella. Thumbs up kak Azie!

 

IMG_4212

Rakaman episod seterusnya, ada Mat Sentol, Syahril Fuyoo Magic dan amoi comel. Errr Aku lupa laa nama amoi ni! Dia pelakon KLIK kat Astro tu lahhh… Pandai magic trick dia nih! Huuu suka suka!!

 

IMG_4244

Haaa kasi close up sikit muka! Comel gila dia kalau kurang mekap! Yang hensem tu pulak adik dia, buat magic trick performance untuk Jangan Tidur Lagi. Best woo!!

 

IMG_4250

Yeahhh ramai jugak budak MassComm yang join. Ohh ye, ade jugak budak course lain yang turut dialu-alukan untuk join aktiviti kelab masscomm. Lagipun kelab kitorang banyak dapat invitation macam ni. Haihhh jumpe retis je kejenye. Kahkahkah!!

 

Yeahhh seronok tuh seronok jugak! Tapi aku kena buat report woiii! Okey lah. Bye bye!!

 

sign NISA

19 comments :

Ain SSB said...

Woahh bestnya! :D

Btw nisa nampak berisi sikit pakai baju tu...huhu. But don't worry, kami tau badan nisa cun melecun ;) Memang baju dress jenis camtu selalu nampak kita berisi sikit. It's lovely tho! :)

aiman said...

lepas ni jadi artis jugak lah nampaknya..

mate saya bulat said...

bestnyeee !

khadijah said...

bestnye dapat jumpe retiss.. lame lagila nak tunggu raye..hee

Akim said...

hik3. bestnya

~naddy~ said...

wahh best laa. nak tgk nisa joget2 t. hehe

cik zila said...

waa, nisa gi tgk jgn tdo lagi scara live la..
bleh tgk muka nisa msk tv ni.. :)

SyUhAdA said...

haha..aku tertipu rupanye..hehe~

blognizamlah said...

woooo....nie jeles nihh...nie jeles nihhh....posing sakan dak2 masscomm ekk...haha, dak law tgk jelah....^^

CIK JATT said...

wahh!!ada abang asmara. suka suka..
selalu tak sempat tengok citer ni. dah tido dulu dah

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~~ untunglarrr ... mane tau pasni jadi retis laks :P

mynameismy said...

seronoknya!!!

Fitri Senin said...

adik..comel la awak ni..akak suka gaya awak..salam kenal ye

Rtp Farra Arisha said...

untung si dia kann! jealousssssssssssss maaaaa. hehe. u're so sweeeeeeetttttttt in purple :))

Azeema Collection said...

Hi Nisa
mohon singgah di blog kami ye :)
tq..

http://azeemacollection.blogspot.com/

hidayahjamal said...

s/u rupanya nisa.. dok dpn slalu camni bole amik berkat artis

cheqwa said...

besnya nisa.tibi pon masuk nanti.haha..lawa lah nisa :D

mashi said...

ptt macam nmpk nisa kat dlm rancangan ni...hoho mmg betoi nisa

Q Partner Travel and Tours said...

bestnya nisa !!! masuk tiviiii!!