Monday, July 25, 2011

Sesi Manicure & Pedicure dengan potongan 81% whoaaa!!

 

Asalamualaikum semuaa….

Petang ni panas meyh. Blog di update live dari kampus aku, UNISEL! Kahkahkah. Aku belum balik lagi, sebab baru aje selesaikan assignment. So nak update blog sebelum balik.

 

Perawatan kuku? Apa tu?? Alaaa manicure (perawatan kuku tangan) dan pedicure (perawatan kuku kaki) laaa… Pernah buat tak? Jangan tak tahu kuku kita pun kena rawat dan jaga kebersihan dan kekemasannya. Ada aje cara tradisional untuk penjagaan kuku, tapi sekali sekala pergi ke spa mani & pedi best jugak kan?

 

IMG_3284

Aku pernah buat manicure ni sekali aje. Masa tu tak sempat nak buat pedicure. Hasilnya? Kuku sangat kemas dan berkilat okayh! Tapi kita kan Islam tak boleh pakai pewarna kuku, so aku request kat amoi ni yang aku taknak pakai pewarna kuku, sama ada yang jernih atau yang warna warni.

 

Karystal Professional Nail Studio 

Tengah usha-usha facebook, terjumpa pula satu fan page spa yang menawarkan perkhidmatan manicure & pedicure ni. Mak aihhh cantiknya spa dia! Mesti best kalau buat mani & pedi kat sini, environment nye nampak sangat menyelesakan.

 

Takut mahal? Haaaa usha punya usha, rupanya dengan MilkADeal kita boleh dapatkan sesi manicure & pedicure dengan hanya RM38 ! Woww mau ternganga meyhh!!!

 

RM38 instead of RM200 for Classic Manicure + Earth Spa Pedicure + Soothing Peppermint Gel Foot Bath + Relaxing Hands & Feet Massage + Cuticle Away Treatment + Half Price on Harmony Gelish at Karystal Professional Nail Studio, Dataran Mentari [81% OFF]

 

Bayangkan kita bayar RM38 untuk perkhidmatan mani & pedi yang sepatutnya berharga RM200! Potongan 81% tuuu!! Bayar RM38 tu termasuk lah :

  • Classic Manicure
  • Earth Spa Pedicure
  • Soothing Peppermint Gel Foot Bath
  • Relaxing Hands and Feet Massage
  • Cuticle Away Treatment
  • Optional : Half Price on Harmony Gelish

 

Haaa kalau nak beli deal 81% OFF ni, jangan lengahkan lagi, dapatkan kuku menawan di Karystal Professional Nail Studio.

 

 

BUY THE DEAL NOW! CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

 

sign NISA

7 comments :

Fatiha Kamarudin said...

aww~ best nye .

dila bahar said...

cam menarik jer..

mr_right said...

agak murah la Nisa.
ade bace entry sal manicure Nisa dulu tuh. hee

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/07/contest-bersama-si-manja-mrright.html

Rtp Farra Arisha said...

ohh sangat nikmat kan klo buat mani and pedi. hmmm. teringin rasanya! :))

bella luna said...

oh pedicure manicure i like ngee t kuku shining jee

Azie Azman said...

dah lama tak pergi spa ni..
tak kire..before raya nak jejak jugak spa ;)
nk try milkadeal lah..

Killa92 said...

Sis buat ni dkt mana ni ? dlm pic tu ?