Tuesday, July 5, 2011

Pemenang hadiah giveaway

 

Assalamualaikum…

 

Sehingga ke hari ni, masih ada yang tanya macam mana nak tengok pemenang untuk giveaway aku yang lepas. Aiyahhh senang-senang macam ni lah. Meh aku bagi senarai betul ye..

 

1 JAM LOCENG

 

1 PUFFY LONG-SLEEVED TSHIRT

 

3 CENDERAHATI DARI TERENGGANU :

 

HEADBAND

 

3 BELT

 

2 LOTION BODYSHOP

 

2 TOPUP RM10

 

TEMPLATE MAKEOVER BY ALFI KASRAN

 

DOODLE SKETCH BY CIMMINY

 

SATIN SHAWL FROM MYRA AMIRA

 

RUFFLED-FRONT TOP FROM YUYU MUSA

 

2 HEADERS FROM MAS AHMAD SAFWAN

 

2 SET (INNER+PASHMINA) FROM AYUNAR

 

2 HANDMADE HANDPHONE CASE FROM PINKY HEART CRAFT

 

3 TSHIRT LELAKI FROM DARKBATMAN

 

3 SHAWL PAKISTAN FROM DARKBATMAN

 

GRAND PRIZE WINNER FROM SANDRA AZWAN

 

KEPADA PARA PEMENANG YANG MASIH BELUM HANTAR EMAIL PADA SAYA, SILA HANTAR EMAIL KE sukamenaip@yahoo.com

SERTAKAN SEKALI NAMA, ALAMAT DAN NOMBOR TELEFON.

BAGI PEMENANG TOPUP, BAGI NAMA DAN NO TELEFON. BAGI PEMENANG HEADER, BAGI NAMA DAN LINK BLOG.

 

 

Diharap lepas ni semua orang jelas mengenai siapa pemenang-pemenang Mid-Year Giveaway aku yang lepas yee… Dan masih ada lagi pemenang yang belum email detail korang kat aku.

Aku senang aje, kalau korang taknak hadiah tu, aku bagi kat orang lain. Deal eh? Pada yang dah email, hadiah korang ada yang aku dah siap packing dan dah sedia untuk di post. Tapi aku lebih suka post semua hadiah sekali gus. Supaya tak menyusahkan aku nak pergi pusat pos banyak kali. Kahkahkah!!

 

 

 

sign NISA

19 comments :

Asyraf Arif said...

bestnya dapat giveaway ouhhh. huk3 nak jugakkkkkkkk :)

Anonymous said...

i love those 'kahkahkah' at the end.it sounds pretty evil and selfish...haha

i dont know..or maybe its just me feel that way...

-org RTM-

waveX said...

byk bebeno hadiahnyer..

asiah_najihah said...

nisa,,asiah dah antar alamat kan..simpan lagi x?

::SimpleGirlOfMe:: said...

best nye dpt hadiah dr nisa..huhu..

mynameismy said...

tak menang...T_T

Akim Iqbal said...

yeah

sarah mohamad said...

tahniaaaah kepada semua pemenang! kalau sesapa yg taknak, pass sini jek hehe

alif haris said...

conrates buat para pemenang ^^ tumpag gembira jap :D

Cik Asma BLuppy said...

nk jugak.....huhu

tiefazatie said...

konpius ifa..ingat apa td..hee..klu dorg xnk dear..ifa nak!hihi

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

congrate buat pemenang..

Boleh saya mintak jasa baik Kak Nisa dan kawan blogger untuk komen entry ni? >> http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Sya masuk GA Contest yg mmrlukan komen dari anda.. thx a lot

nabila azmi said...

=)=)

Atiqah Sa'ahiry said...

terima kasih nisa..

nawal addina said...

waah ! sy menang ! hahaha XD

Piqah said...

wah ! saya menang ! sukaa :)

Thanks Nisa and all the sponsors :))

CikNyz said...

uhukzzz xdok rezeki....xpe next time nak join lagi lau tuan punye belog buat giveaway...

Anis Offical Blog said...

Tak sangka menang :'D Thanks a lot Kak Nisa :'>

sharifahzakiah said...

Thank you nisaa !!! :) tak sangka menang. Dah laa lme tak online. Ni baru on9. hihi thnks a lot tau :)