Tuesday, July 5, 2011

Pemenang hadiah giveaway

 

Assalamualaikum…

 

Sehingga ke hari ni, masih ada yang tanya macam mana nak tengok pemenang untuk giveaway aku yang lepas. Aiyahhh senang-senang macam ni lah. Meh aku bagi senarai betul ye..

 

1 JAM LOCENG

 

1 PUFFY LONG-SLEEVED TSHIRT

 

3 CENDERAHATI DARI TERENGGANU :

 

HEADBAND

 

3 BELT

 

2 LOTION BODYSHOP

 

2 TOPUP RM10

 

TEMPLATE MAKEOVER BY ALFI KASRAN

 

DOODLE SKETCH BY CIMMINY

 

SATIN SHAWL FROM MYRA AMIRA

 

RUFFLED-FRONT TOP FROM YUYU MUSA

 

2 HEADERS FROM MAS AHMAD SAFWAN

 

2 SET (INNER+PASHMINA) FROM AYUNAR

 

2 HANDMADE HANDPHONE CASE FROM PINKY HEART CRAFT

 

3 TSHIRT LELAKI FROM DARKBATMAN

 

3 SHAWL PAKISTAN FROM DARKBATMAN

 

GRAND PRIZE WINNER FROM SANDRA AZWAN

 

KEPADA PARA PEMENANG YANG MASIH BELUM HANTAR EMAIL PADA SAYA, SILA HANTAR EMAIL KE sukamenaip@yahoo.com

SERTAKAN SEKALI NAMA, ALAMAT DAN NOMBOR TELEFON.

BAGI PEMENANG TOPUP, BAGI NAMA DAN NO TELEFON. BAGI PEMENANG HEADER, BAGI NAMA DAN LINK BLOG.

 

 

Diharap lepas ni semua orang jelas mengenai siapa pemenang-pemenang Mid-Year Giveaway aku yang lepas yee… Dan masih ada lagi pemenang yang belum email detail korang kat aku.

Aku senang aje, kalau korang taknak hadiah tu, aku bagi kat orang lain. Deal eh? Pada yang dah email, hadiah korang ada yang aku dah siap packing dan dah sedia untuk di post. Tapi aku lebih suka post semua hadiah sekali gus. Supaya tak menyusahkan aku nak pergi pusat pos banyak kali. Kahkahkah!!

 

 

 

sign NISA


19 comments:

  1. bestnya dapat giveaway ouhhh. huk3 nak jugakkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  2. i love those 'kahkahkah' at the end.it sounds pretty evil and selfish...haha

    i dont know..or maybe its just me feel that way...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  3. nisa,,asiah dah antar alamat kan..simpan lagi x?

    ReplyDelete
  4. best nye dpt hadiah dr nisa..huhu..

    ReplyDelete
  5. tahniaaaah kepada semua pemenang! kalau sesapa yg taknak, pass sini jek hehe

    ReplyDelete
  6. conrates buat para pemenang ^^ tumpag gembira jap :D

    ReplyDelete
  7. konpius ifa..ingat apa td..hee..klu dorg xnk dear..ifa nak!hihi

    ReplyDelete
  8. congrate buat pemenang..

    Boleh saya mintak jasa baik Kak Nisa dan kawan blogger untuk komen entry ni? >> http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    Sya masuk GA Contest yg mmrlukan komen dari anda.. thx a lot

    ReplyDelete
  9. wah ! saya menang ! sukaa :)

    Thanks Nisa and all the sponsors :))

    ReplyDelete
  10. uhukzzz xdok rezeki....xpe next time nak join lagi lau tuan punye belog buat giveaway...

    ReplyDelete
  11. Tak sangka menang :'D Thanks a lot Kak Nisa :'>

    ReplyDelete
  12. Thank you nisaa !!! :) tak sangka menang. Dah laa lme tak online. Ni baru on9. hihi thnks a lot tau :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay