Saturday, July 23, 2011

Nisa Kay pengacara baru Jangan Tidur Lagi???

 

Salam semuaa….

 

Hari ni ada cerita excited nak share dengan you guys semua. Oh goshhh I just can’t keep it anymore! Chewahhh aku kemain cakap omputih! Kahkahkah!! Okay lah, tengok tajuk entry pun dah tahu aku nak cerita pasal ape kan?

 

IMG_4107Dress from KZNabihah Boutique

Rabu lepas aku ke salah satu studio milik Media Prima di Glenmarie. Nasib baik dekat! Boleh lah aku free kan masa aku untuk ke sana. Ke Glenmarie buat ape pulak??? Huaaahhh!!!!

 

IMG_4223

Jeng jeng jenggg!!!! Tu diaaaa.. untuk rakaman episod JANGAN TIDUR LAGI yeawww!! Excited mak okayh! Tu dia salah seorang ahli kumpulan Kristal dah siap-siap tunggu kat stage.

 

IMG_4228

Okayhhh tu diaaa masa untuk interview ahli kumpulan Kristal weyh!! Berdebar-debar okayh! Dup dapp dup dapp!! Rasa nak meletop dada aku. Dok cover-cover ayu je aku. Kahkahkah!!!

 

IMG_4229

Kemain ye ahli-ahli kumpulan Kristal nih (sorry derr gua lupe nama!) bertuding-tuding jari bila aku tanya soalan. Aku tanya siapa dah berpunye je pun, kemain tak nak ngaku. Kahkahkah!!!

(Sebenornye menipu aje meyh aku jadi pengacara nih. Belajar belom habis so memang tak layak! Aku pergi rakaman Jangan Tidur Lagi ni sebagai audience jek kahkahkah!!)

 

IMG_4222

Oke sekian mimpi di siang hari. Kahkahkah!!! Jommm posing sat depan set recording Jangan Tidur Lagi. Herherherr…

 

 

P/S : Feeling-feeling aje jadi pengacara TV3. Kahkahkah!!  Doa-doakanlah ye! Amin…

sign NISA


55 comments:

  1. wahh bestlaaa dapat posing kat situee :)

    ReplyDelete
  2. huhu..seyes ke nih?hehe.kamoo leh je jadi pengacara.huhu

    ReplyDelete
  3. haaha..nice one lah:)

    law betul2 pown ape salahnya..sesuai sgt hihi..

    slm perkenalan

    ReplyDelete
  4. haha . gedik btol . semangat percaya . ingat kan btol tadik . cam ne tu boleh mintak nak main main kamera dgn kristal ??

    ReplyDelete
  5. bestnyeeeee! yelah! doakan nisa kay muncul kat tv plak lepas ni :)

    ReplyDelete
  6. Bhahahaha ye ye je saye pecaye -,-

    ReplyDelete
  7. kalau jadi betul best gak hihi.. :)

    ReplyDelete
  8. haha tipah tertipu lah

    http://920norhidayah423.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. cisss!! cik ana dh nk pecaye dah nisa pengacara JTL!! hahaha

    ReplyDelete
  10. hehe. baru semangat nak tgk jangan tidur lagi tadiii. :)

    ReplyDelete
  11. hope one day, impian nisa nak jadi pengacara tv3 tercapai yerk :)

    ReplyDelete
  12. hahaha takpe ebrangan dolu baru mnjadik . kekekeke

    ReplyDelete
  13. wah, bestnya . :) okey jugak kalau kak nisa jadi pengacara . huhu =)

    ReplyDelete
  14. opss... tertipu den.. huhuhu

    ReplyDelete
  15. harap2 jadi la :)

    ReplyDelete
  16. terbaik...sekurang2nya dpt msuk jugak kn...:D

    ReplyDelete
  17. hahahaha :D baru nk prcyeee. aduiiii nisa niii...btw, kmu sgt comel :)

    ReplyDelete
  18. hak3...
    trkejut mak..
    bru xcted nk tgk jgn tdur lg..

    ReplyDelete
  19. haha dah percaya dah.btw goodluck la.

    ReplyDelete
  20. pandai main gimik ye nisa..hehe

    ReplyDelete
  21. Yang bebudak kristal tu pun layan jelah kannn heheh

    ReplyDelete
  22. wah...kalau jadi pun xpelik..nisa ade bakat & pakej..gud luck!!

    ReplyDelete
  23. feeling2 pon ok jugak. hehe ^^

    ReplyDelete
  24. ceh... terpercaya la plak...

    ReplyDelete
  25. camne leh naik stage? :O
    kemain retis ni xD

    latest entry : blogger.com mobile template

    ReplyDelete
  26. huhuhu.... gaya memang dah ada... huhuhu...

    ReplyDelete
  27. gaya blogger hebat ni memang dah ade, sikit time lah tu kan...

    jemput ke kisah perempuan HOT

    ReplyDelete
  28. den terkena...dushh...hahahaxD... serious ingatkan betul2 tadi and baru ingat2 nak tengok...#excited k0wd... hahahahaxD

    ReplyDelete
  29. dekat glenmarie? kawasan mane yew? ada bakat ni..

    ReplyDelete
  30. i know one day i will see you on tv..and i will say.."ohh dia ni.aku kenal..aku pernah baca blog dia..haha".

    go chase ur dream girl..

    -roronoa-

    ReplyDelete
  31. Mati2 chip percaya..kahkahakah... audience jek rupanya..hemm takpe.. nnt kalo diorg tgk ade bakat.. boleh la jd pengacara smbilan.. ye tak?

    ReplyDelete
  32. mesty bez kalau kak nisa pengacara jgn tidur lagi..ma0 tgk rasa..gudluck f0r future..huhuhu

    ReplyDelete
  33. ewah2,bukan main sakan lagy ye posing depan camera.hahah

    http://miss-dya.blogsot.com

    ReplyDelete
  34. conok kot dpt posing kt situ . huhu .

    ReplyDelete
  35. Akak ditag kak!
    Akak wajib masuk kalo tak akk yg rugi :D

    http://chocalymilk.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-amalina.html

    ReplyDelete
  36. sikit ari lagi dapat latuh jadi pengacare tv3 :)

    ReplyDelete
  37. jom komen entry ni,
    http://pu3cuterightnow.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  38. uish.. egt kn betol2 td.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  39. mna tau 1 ari 6t giliran nisa plak jd pgacara..hehe

    ReplyDelete
  40. mati-mati saya percaya tahu tak!!!

    saya telah tertipu T.T

    *SOBSOB*

    ReplyDelete
  41. Hahaha.. yoyo ooo jeh.. Anyway, good luck! =)

    ReplyDelete
  42. arghhhhhh.. best nyer dapat jumpa rody kristal..

    wah ada ciri2 bakal pengacara :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay