Saturday, July 23, 2011

Nisa Kay pengacara baru Jangan Tidur Lagi???

 

Salam semuaa….

 

Hari ni ada cerita excited nak share dengan you guys semua. Oh goshhh I just can’t keep it anymore! Chewahhh aku kemain cakap omputih! Kahkahkah!! Okay lah, tengok tajuk entry pun dah tahu aku nak cerita pasal ape kan?

 

IMG_4107Dress from KZNabihah Boutique

Rabu lepas aku ke salah satu studio milik Media Prima di Glenmarie. Nasib baik dekat! Boleh lah aku free kan masa aku untuk ke sana. Ke Glenmarie buat ape pulak??? Huaaahhh!!!!

 

IMG_4223

Jeng jeng jenggg!!!! Tu diaaaa.. untuk rakaman episod JANGAN TIDUR LAGI yeawww!! Excited mak okayh! Tu dia salah seorang ahli kumpulan Kristal dah siap-siap tunggu kat stage.

 

IMG_4228

Okayhhh tu diaaa masa untuk interview ahli kumpulan Kristal weyh!! Berdebar-debar okayh! Dup dapp dup dapp!! Rasa nak meletop dada aku. Dok cover-cover ayu je aku. Kahkahkah!!!

 

IMG_4229

Kemain ye ahli-ahli kumpulan Kristal nih (sorry derr gua lupe nama!) bertuding-tuding jari bila aku tanya soalan. Aku tanya siapa dah berpunye je pun, kemain tak nak ngaku. Kahkahkah!!!

(Sebenornye menipu aje meyh aku jadi pengacara nih. Belajar belom habis so memang tak layak! Aku pergi rakaman Jangan Tidur Lagi ni sebagai audience jek kahkahkah!!)

 

IMG_4222

Oke sekian mimpi di siang hari. Kahkahkah!!! Jommm posing sat depan set recording Jangan Tidur Lagi. Herherherr…

 

 

P/S : Feeling-feeling aje jadi pengacara TV3. Kahkahkah!!  Doa-doakanlah ye! Amin…

sign NISA

55 comments :

SyUhAdA said...

msuk tv..wahhhhh...besnye..

y u y u Z u l a i k h a said...

ex bopren kuhhhhh!

IEQAH said...

wahh bestlaaa dapat posing kat situee :)

::Cik Ct Nursyuhada:: said...

huhu..seyes ke nih?hehe.kamoo leh je jadi pengacara.huhu

MAISHARAH said...

haaha..nice one lah:)

law betul2 pown ape salahnya..sesuai sgt hihi..

slm perkenalan

SyedMuzzamir said...

haha . gedik btol . semangat percaya . ingat kan btol tadik . cam ne tu boleh mintak nak main main kamera dgn kristal ??

Salbiah Zakeri said...

amin :)

♛ Azie Azra ♛ said...

bestnyeeeee! yelah! doakan nisa kay muncul kat tv plak lepas ni :)

Nurul Farahanim said...

Bhahahaha ye ye je saye pecaye -,-

Salim Harmanain said...

kalau jadi betul best gak hihi.. :)

NORHIDAYAH said...

haha tipah tertipu lah

http://920norhidayah423.blogspot.com

anamizu said...

cisss!! cik ana dh nk pecaye dah nisa pengacara JTL!! hahaha

Love hurt aeNnn said...

hehe. baru semangat nak tgk jangan tidur lagi tadiii. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope one day, impian nisa nak jadi pengacara tv3 tercapai yerk :)

Fahmi Mahat said...

daku tertipu. hahahaha


yang suka,
Fahmimahat

tomato said...

hahaha takpe ebrangan dolu baru mnjadik . kekekeke

tia fatiha said...

wah, bestnya . :) okey jugak kalau kak nisa jadi pengacara . huhu =)

eton said...

opss... tertipu den.. huhuhu

♥ adibah mazlan ♥ said...

harap2 jadi la :)

kyrul said...

cehhhwahhhhhhhhhhh :P

angah said...

terbaik...sekurang2nya dpt msuk jugak kn...:D

sharifahzakiah said...

hahahaha :D baru nk prcyeee. aduiiii nisa niii...btw, kmu sgt comel :)

alynn'johan :] said...

acecey..gaya dh ad

eyna lollipop said...

hak3...
trkejut mak..
bru xcted nk tgk jgn tdur lg..

eienrazak said...

haha dah percaya dah.btw goodluck la.

isma said...

ingat betul... hahaha....

Muaz Faris said...

pandai main gimik ye nisa..hehe

Budak Chomot said...

Yang bebudak kristal tu pun layan jelah kannn heheh

Kafe Que said...

wah...kalau jadi pun xpelik..nisa ade bakat & pakej..gud luck!!

siti kektus said...

feeling2 pon ok jugak. hehe ^^

paan said...

ceh... terpercaya la plak...

Dea said...

laaaa..ingtkan betul2.. hehe

ijam ismail said...

huhu...meletoopp

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . choki terpedaya .

ngee

Nur Areefah said...

camne leh naik stage? :O
kemain retis ni xD

latest entry : blogger.com mobile template

aiman said...

boleh dah tu.. ada gaya..

Isyraq said...

huhuhu.... gaya memang dah ada... huhuhu...

fiDooo said...

gaya blogger hebat ni memang dah ade, sikit time lah tu kan...

jemput ke kisah perempuan HOT

Syaidatul Nur Liyana said...

den terkena...dushh...hahahaxD... serious ingatkan betul2 tadi and baru ingat2 nak tengok...#excited k0wd... hahahahaxD

nabil_potter said...

dekat glenmarie? kawasan mane yew? ada bakat ni..

Anonymous said...

i know one day i will see you on tv..and i will say.."ohh dia ni.aku kenal..aku pernah baca blog dia..haha".

go chase ur dream girl..

-roronoa-

blognizamlah said...

u look cute...^^

ChipCoklat said...

Mati2 chip percaya..kahkahakah... audience jek rupanya..hemm takpe.. nnt kalo diorg tgk ade bakat.. boleh la jd pengacara smbilan.. ye tak?

n0ty gurlz said...

mesty bez kalau kak nisa pengacara jgn tidur lagi..ma0 tgk rasa..gudluck f0r future..huhuhu

D'ya Marshmello said...

ewah2,bukan main sakan lagy ye posing depan camera.hahah

http://miss-dya.blogsot.com

zieyra chomot said...

conok kot dpt posing kt situ . huhu .

Chocolate said...

Akak ditag kak!
Akak wajib masuk kalo tak akk yg rugi :D

http://chocalymilk.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-amalina.html

fiey said...

sikit ari lagi dapat latuh jadi pengacare tv3 :)

Puteri said...

jom komen entry ni,
http://pu3cuterightnow.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Fatin Hairi said...

uish.. egt kn betol2 td.. hikhikhik..

mysara said...

mna tau 1 ari 6t giliran nisa plak jd pgacara..hehe

hana sudradjat said...

mati-mati saya percaya tahu tak!!!

saya telah tertipu T.T

*SOBSOB*

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Entri ni saya pilih untuk Entri Menarik Bulan Ini #1

Happy blogging!

Nurhasliza Jeffry said...

Hahaha.. yoyo ooo jeh.. Anyway, good luck! =)

ir yien 9897 said...

arghhhhhh.. best nyer dapat jumpa rody kristal..

wah ada ciri2 bakal pengacara :)