Wednesday, July 20, 2011

Lagu duet pilihan aku bila berkaraoke!

 

Assalamualaikum semua…

 

Sebut aje pasal aktiviti karaoke, aku rasa ia dah menjadi sebahagian dari aktiviti budak-budak kampus zaman sekarang. Aku pulak suka berkaraoke sebab aku sedar diri suara tak sedap, so dalam bilik karaoke aje lah aku sempat berangan ala-ala retis AF.

 

Bila masuk bilik karaoke, aku suka lenjan lagu-lagu Bahasia Inggeris. Bajet lidah mat saleh sikit la kan, kata makan spaghetti hari-hari? KAHKAHKAH!!! And then aku bawak lagu mana yang anak tekak aku mampu sampai.

 

Tiga lagu duet yang aku senaraikan di bawah merupakan antara lagu duet pilihan aku bila karaoke. Pergghhh semua lagu-lagu lama! Hehehe baru laa feel lebih ye tak?? KAHKAHKAH!!

 

 

 

 

Yeahhh aku suka lagu duet!!! Selagi ade member lelaki, aku sebat je kasi duet dengan aku! Pedulik hape aku. Ada member suara ala Anuar Zain pon aku boleh sebat dia kasi nyanyi lagu Awie? Kalau takde kawan lelaki? Kalau masa tu semua gurl-gurl aje?? Aku bantai nyanyi sorang! Gilo kuasa kejap!! KAHKAHKAH!!

 

Suara aku sendiri pon ke laut, aku ape ade hal??? Namanya pun karaoke, suara ko sedap ke tak tu semua tolak ke tepi okay? Janji kau lontarkan vokal yang ada tersekat di balik anak tekak! Chewahhhh!!!

 

Malam ni tetiba mood nak dengar lagu-lagu lama. Huahuahuaaa…

 

sign NISA

20 comments :

hanani said...

siap ada lagu pilihan gitu.. :) suka gak lagu tu.best :)

Jom baca ni :Buah apa ni? Buah Kuini? Kemang? Binjai? Sedappp..

diyan said...

yeah dua insan pon layn .best :D

krunch2sa said...

teringin nak pegi ktv menyumbangkan suare tp keseganan dgn bff yg suarenye tlalu merdu =.= in the end nyanyi sesorang kat dlm toilet gak~

PINKaholicx said...

baldu biru tuh peberet jugak tyme karok !! haha

honey smile said...

egtkan cik nisa yg karaoke..
hikhik..

riben putih said...

baldu biru : wajib! ^^

Pojiepooh Abdullah said...

cehh beriya aku play ingatkannn dapat dengar suara NIsa harapann semata2 hahah

NNisa said...

stok lagu best best sume nih!
hehehe :)

FAUZI NOR said...

Jom kita duet jom..

;p

::SimpleGirlOfMe:: said...

ehh sama la kita nisa..huhu

aiman said...

haha..

shazmir said...

jom karok..!!

shazmir said...

jom karok

Akulah Pak Lan said...

Chup Chup



Kat karok depa ada translate lagu2 kat atas jadi BI ka?


Confious...


Haha...

..hizamirahim.. said...

jom duet!
haha.
:B

FaRaH said...

cool... :D suke bace blog nisaa...sbb frh suke org y berani... don bother bout wat eva people said...nisa wat pe y nisa suke..btw..nice post... :)

siti sarizah said...

lagu lelame mmg besh!
klau dgasr layan jek heheheh :)
jemput la singgah ke belog sy dearmydiaries.blogspot.com,,,sy msih baru!

asri (asrirayrock) said...

singgah sini....


jom join segmen cuci mata

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

semua lagu di ats best. ahhay, selamat berkaroks dgn gembira:))

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

kite suke lagu baldu biru!!
selalu nyanyi dgn si dia :)