Sunday, July 31, 2011

Khairul Fahmi Che Mat putus tunang???

 

Assalamualaikum semua…

 

Pagi ni bangun macam biasa, dok mengadap laptop tapi tak online. Sebab aku dok edit video aku. Haaa jangan tak tahu aku akan upload vlog dengan mat kelawar. Haha!!

 

Hah! Pagi ni agak kecoh dengan berita mengenai hubungan hero Harimau Malaya, siapa lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat dengan tunangnya, Aimie Harmelia atau lebih dikenali sebagai Elia Jejari Runcing.

 

frontpage

Keluar frontpage okayh! Kenapa ni hadoiii… Tak sefahaman mungkin? Jodoh dah tak kuat mungkin? Tu semua kuasa Allah SWT. Kalau jodoh tak ke mana, berpisah 10 tahun pun pasti bertaut kembali. Wahhh bermadah pulak aku!

 

 

165340_126304864103999_120909204643565_192273_6172428_n

Pic credit to Semerah Jembal

 

Mula-mula memang dah kecoh pasal keretakan hubungan dorang. Khairul Fahmi dikatakan ada skandal. Huuuu ternyata ia tidak benar setelah Khairul Fahmi tampil beri keterangan kepada pihak Harian Metro.

 

Kat blog Jejari Runcing pun ada puisi bertajuk Doaku Buat Kekasih, rasanya puisi tu merujuk kepada keretakan yang dihadapi oleh pasangan ni. Lepas tu dok kecoh gambar Khairul Fahmi dengan perempuan lain lah, pasal status Elia di facebook lah..

 

Diharap kedua-dua Khairul Fahmi Che Mat dan Elia Jejari Runcing bersabar hadapi dugaan ye… Moga dikuatkan jodoh antara kalian. Tapi kalau ini kesudahannya, sama-samalah berdoa kepada Allah supaya ada yang terbaik untuk kita semua.. Amin..

 

 

 

P/S : JOM UNDI SAYA UNTUK CONTEST PHOTOGRAPHY!! CHECK IT OUT!

 

sign NISA

26 comments :

IEQAH said...

Betol..kalau ada jodoh tak kemana laa

ifwat syamim said...

kesian kak elia kan,,,huhu :'(

aiman said...

kita doakanlah yang terbaik buat kedua-duanya...

AMMAR YASIR said...

Dah tak ada jodoh nak buat macam mana

Nyamuk Terbang said...

kalau msih ad jodoh xkn kemana

Shafika Syuhada Rosli said...

kalau ada jodoh tak kemana.. kan3~~ nisa .

>>kami bertiga

Izatie said...

Kesian dekat Si Elia tu :(

Anyway, selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak ! Hehe.

mariatulfatin said...

mungkin xde jodoh d'antara dorang..
Hidup harimau malaya~ hee

saharinasaharudin said...

yupp.agree ngn nisa.kita doakn yg tbaik untuk mrka :)

hanabunga said...

ermmm kesianlah kat akak jejariruncing

Hani Mansor said...

http://hanimansor01.blogspot.com/
Wow !

Maicher said...

owhhh dah break??
hmm, insya Allah semua yang berlaku ada hikmahnya.
mungkin akan jumpe dengan orang yang lebih baik la kot. kan?

;)

Kafe Que said...

demi negara..apek sanggup berkorban..go apek lu keeper hebat Malaysia..target kite World Cup 2018..chaiyok2

kisah cik paro said...

kalo ade jodoh jumpe lagi..

sarah mohamad said...

just doakan yg terbaik bagi diorang ni. kalau dah putus, mybe takde jodoh kot. maybe dua2 deserved better person :D

Nalisa syahira said...

sedangkan lidah lagi tergigit .

Muhamad Syafiq said...

harap kedua dua pasangan tu elok balik .

Engku Sofea said...

ramai sgt doakan fahmi depa punya kot.. thats why la. hehe

Cik Rara! said...

kesian nya~ insyAllah, maner tawu bertaut kembali kan.. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

rilek ah .. ujian dari Allah tuu :)

haasyaa said...

kalau ada jodoh takkan ke mana.

NurulAthirah said...

biase la...dh nme pun selebriti...msti ade pergolakan....by the way...nice 2 meet u...

nurayunni said...

bila dah glamer jadi mcm nie la..

Mohd Khairi Khadzir said...

ape pun kontroversi, KFCM tetp hebat di padang hari tu.. HEBAT!!! tahniah kerana berjaya fokus! (^___^)

Dawia.Honeyputri said...

Sabar je laa.. dugaan diorang kan..? nak tanya nisa student unisel ke..? ambik kos apa..?

Omar said...

Dua kali kecewa mungkin.
Dah takde jodoh, nak buat camana :(