Saturday, July 2, 2011

Karaoke release tension !!!

 

Assalamualaikum…

 

Haihhh hari ni banyak menda nak kena settle. Tapi sempat ke? Haihhhhhh. Mengeluh lagi! Aku akan usahakan pos dulu hadiah-hadiah giveaway, tapi mana yang sempat aje la ye…

 

Sebenarnye aku agak rushing nak berkemas-kemas ni. Mulai petang ni aku akan kembal ke kampus dan akan busy sangat sangat untuk dua minggu nih! Aku terpilih jadi fasilitator untuk minggu orientasi di UNISEL. So, aku kena stay UNISEL dua minggu untuk minggu persiapan dan minggu orientasi.

 

Warrgghhh busy nye! Harap-harap masih mampu update blog :D Ohhh ye, sekadar nak share cerita kitorang pergi karaoke sehari selepas tamat exam yang lepas.

 

Damansara-20110615-00497

Dah ni kenapa???? Eksaited sangat kot Iejam dengan Syazwan nak menyanyi! Wakaka!!!

 

 

Damansara-20110615-00503

Dari kiri : Syazwan, Iejam & Aman Zicki. Retis sangat dorang nih! Kemain Iejam dengan Aman pakat ke baju biru?

 

 

IMG-20110615-00489

Kot ye pon Iejam ni menyanyi kat telinga si Syazwan. Pening lalat dibuatnye! Kahkahkah!!

 

IMG-20110615-00494

Wowww pasangan dua sejoli berduet bhaiiii!!!

 

 

IMG-20110615-00495

HAH TU DIAAAA!!! Dua retis UNISEL duet lagu Terlanjur Cinta! Wahahhaa nak sainnnn!!!!

 

 

Korang sarapan dulu dengan video Aman Zicki karaoke lagu Sedetik Lebih yeee. Tengok lah betapa retis nye beliau!!!

 

 

P/S : Gambor aku takde??? Takde laaa sebab aku yang dok sibuk amik gambor orang! Kahkahkah!!

 

Okayyy I guess tu aje. Kalau sempat aku update blog lagi. Arrgghhh rasa tak sanggup pulak nak tinggalkan blog untuk dua minggu! Bukan lah tak ber-update langsung tapi kurang update lah. Adoiii habis laa trafik blog mesti ke laut!

 

Tapi takpe… InsyaAllah aku usahakan jugak mana yang patut! Okay have a nice day. Bye bye.

 

 

sign NISA

14 comments :

Iejam Hosen said...

suara Aman terbaekkk!

ary anwari said...

karok boleh tenang kan jiwa... :).nga pnat2...kalo karok msti bez..

EZAN IDMA said...

bz nye nisaa

~bUih-bUih ciNta~ said...

powr gylew suara aman zicki tu yea..mcm sebijik..hee~

Zinnirah Humaira said...

lamanya tak karok huhu :(
btw, sedap suara kawan kamu nyanyi :D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

bestnye g kar0k! :)

Cik Ca'ah said...

memang boleh jadi retis tu :)

Asyraf Arif said...

wahh, mukan main sedap lagi suara aman tuh kan. habes retis lahhh. haha

Ain SSB said...

Woah, sedap la suara aman zicki tu! :)

Sasa Tien said...

lama tak pernah sing karaoke... huh.. rindu la mau...

eyna lollipop said...

nisa xde pon? hehe

jemput la ke sini nisa...
mana tahu berminat.. hehe..

http://eyna-sweettudung.blogspot.com/2011/07/pashmina-cantik-cantik.html

izzhRzl said...

sedap nye suare nyanyi lagu sedetik lebih 2

ceriteraliyana said...

sore sebijik anuar!

Anonymous said...

best suara aman nie . ad rpa lg . spa xcair kn ?