Saturday, July 16, 2011

Jom ke GRADUAN ASPIRE 2011.

 

Assalamualaikum semuaa…

Picture2529

Yeahhh kemain pagi-pagi aku dah bangun dan bersiap! Pakai baju kurung gitewww! Hadoi makkk I’ve missed the train! I’m going to be late! Wuuuuuuu. So sesiapa yang free hari ni jom lah!

 

246908_10150277933056068_117229381067_9380679_8167510_n

Cari kerja okayh?? Siapa kata peluang pekerjaan tu sangat limited? Di GRADUAN ASPIRE, korang yang mencari kerja ni boleh merebut peluang sebanyak yang mungkin! InsyaAllah kalau dah sampai rezeki anda, pasti ada satu job yang akan anda dapat!

 

PSSSTTT!!!!!!!! Aku baru perasan yang logo UNISEL pon ada dalam poster nih??? Tapi malangnya logo lama. Kuikuikui~

 

Nahhh hadap video aku nih lagi. Kuang kuang kuang. Aku dah nak keluar nih, Kita jumpa di sana!

 

sign NISA

9 comments :

einz miszmessy said...

nak g....tp bawu sampai uma....hahaha

::SimpleGirlOfMe:: said...

jumpe kat sana erk nisaaa..nnt kite tgkp gmbr sesama..

Puteri Iqa Izyan said...

wa..smgt pergi tuh ^^_

eh. uitm tadek pon. haha ==.

CikAnishLelabu said...

ala..kalau dapat pergi kan best..huhu

TeQah Khaire said...

hot lah eyes tuh..
hehe

amranaiman said...

huhu best2 jom2 :D

iPai said...

salam ... saya agak terkejut dengan kemunculan komen awak kat post saya tuh ..

kalau cik nisa rasa ia agak keterlaluan saya minta maaf yaa ..

n act, memang popular laa ..

iPai said...

wokey .. thank u .. n sori in advance ..

nampak 2x .. satu kat food court, masa nisa nak masuk, nampak ada satu group tegur nisa ...

iPai said...

sori ..