Monday, July 18, 2011

Jom join giveaway best! Hadiah pon best!

 

Assalamualaikum semua…

Agak kemalasan nak update blog hari ni. Sebab hari ni agak penatt! Hari pertama semester 7, dah dapat assignment! Ke kedai komputer, ke pejabat pos. Haiyahhh…. Sabar je lah, seharian tak lekat sangat kat rumah!

 

Ohh ye, bercakap pasal giveaway, meh sini mari rapat mari dekat semua! Jom join giveaway yang best sebab hadiah-hadiah nya best jugak! Ehhh jangan salah faham sebab bukan aku yang buat giveaway nih.

 

ga1

Giveaway Julai Bersama Blogger by Andyhowtt.com

 

Yeahhh abam ANDYHOWTT (hot keww??) buat giveaway! Kali ni beliau tak keseorangan kerana banyak blogger yang baik hati nak jadi sponsor giveaway beliau kali ini.

 

IMG_0597

Huahuahuaaa ade yang jeles tak bila aku tempek gambor kami kat sini. Kepada awek abam Andyhowtt, mintak maap ye. Kepada abam kecintaan aku pon mintak maap ye. Gambor cuma kontroversi semata-mata. KAHKAHKAH!!

 

Jangan tak tahu aku pon sponsor untuk Giveaway Julai Bersama Blogger by Andyhowtt.com ni weyyyy! Aku sponsor apa?? Alaaa malas nak bagitahu lah! Huahuahuaaa.. Korang join je lah ye! Mana tahu rezeki korang kat sini, entah-entah menang ye tak???

 

SENARAI HADIAH GIVEAWAY JULAI BERSAMA BLOGGER KLIK DI SINI.

 

Haaaa dah tengok hadiah giveaway??? Apa dok tercengang-cengang lagi??? JOM JOIN!!!!

Giveaway Julai Bersama Blogger by Andyhowtt.com

 

sign NISA

12 comments :

..hizamirahim.. said...

agak2 nye nisa bagi apa ye ?
adakah shawl ?
:B

rara pinkmafia said...

nisa,nk joinnnnnn =)

NNisa said...

dah tgk adiahnyee..
wah! cantik menarik tertarik.
hehehe :)

eiela said...

wah, jadi sponsor. best nih.

Areliff said...

dah join 4 hari lepas hu3

K O R I E said...

SHAWL AGAKNYA ;D

Izyan Masri said...

TUDIA.JOIN SPONSOR SEKALI EYH?BEST2 :D

EZAN IDMA said...

hye :) kamu terpilih di antara 50 org ya! :)

beLLa said...

wah. best2. nak join la cmni ^^

mr_right said...

ta berape nak reti sal giveaway neh.. heh

PHOTOSHOOT @ MELAKA ! http://hafizilmi.blogspot.com/2011/07/visit-malacca-after-14-years.html

tiefazatie said...

ifa dtg cek ifa dh folo nisa nie..join ga andyhowtt nie..hihi

sorfiena said...

cantik gambar tuwww :'D