Friday, July 8, 2011

Interface baru Blogger.com – Aku tak minat!

 

Assalamualaikum semua..

 

interface

 

Agak kecoh ehh bila Blogger.com menukarkan interface nye kepada style yang baru. Bagi aku interface baru ni lebih minimal. Dalam erti kata lain, minimal!

 

Aku jujur, aku TAK SUKA interface baru ni. Bagi aku ianya kurang mesra pengguna. Kalau mesra pengguna, mesti aku dah boleh biasakan diri dalam jangka masa singkat. Ini tak, dah nak masuk hari kedua pun aku masih terkial-kial cari tempat nak log out. Padahal website blogspot ni laa aku paling kerap log in!

 

Argghhh tak cantik! Obvious kan yang interface sekarang lebar semacam aje. Mata aku takleh terima beb! Warnanya suram tak seronok nak pandang. Aku jadi menyampah nak bukak Blogger.com nih. Nasiblah aku update blog pakai Windows Live Writer! Tak payah log in kalau nak update blog!

 

Siapa suka itu selera masing-masing. Ini pendapat peribadi aku. Aku tak suka. Haihhhhhh.. Okay lah bye bye!

 

UPDATE !!!

CAMNE NAK TUKAR INTERFACE BARU KEPADA YANG LAMA????

Cari “Make Blogger in Draft my deafult” Lepas tu un-tick kotak tuh. Lepas tu kuar, then masuk balik.. jeng jeng jenggg….

lama

Thanks kepada Cik Azizah yang bagi tau!

 

 

sign NISA

34 comments :

SYAIDATUL AKMAL said...

ouhh memang baru ke ? HAHA :D syai ingat tersalah tekan ke ape ke -.-'

Cik Azizah said...

jijah pon tak suka gak nisa! leceh betol. banyak button tak jumpa..grr..kena untick blogger in draff tu.. huhu

Cik Ezy said...

xsuke jgk..
ssh nye gune yg baru ni..
nk yg lame jgk..
=(

Miss Xyz =) said...

lme2 okla tuh.. ;)

nurdani said...

buat masa ni tak jadi sepelik tu. memang tak minat

YA. ♥ said...

Setuju. Sangat tak suka!

ninie_azriena said...

sama lah..
ninie tak suka lah :(
kembalikan pada asal pliz..ader saper2 tau ??

Diyana Abd Rahman said...

eh eh. sy punye xberubah ponn. nk merasa gak yg baru punye nihh :)

meaw said...

meaw pon tak suka gak,macam tercari2 nak kena tekan button yang mana kalau nak g sesuatu tempat tu,huhu...anyway, cane nisa buat reading list kat dashboard? meaw dah buat banyak kali, dah add pon url blog tu tapi nape mesti tade?geram gila... huhu

izfanora said...

hurm... sume kena ker? apasal still yg lma jer dashboard nie.. ?

cik Dil said...

samaaa...x suka jgk..x vouge langsung...

Manda Chem said...

Asal korang punya dah bertukar aku belum eh ? Pelikkkkkkkk !

Mama Kembar 3 said...

errr mama tatau pun blogger dah tukar interface. mine still interface lama jer, why aaa?

Maya Lisa said...

blog ni comel..cantikk... kemas itu yang penting !! keep on blogging !!


Eh, tak join segmen ye ?

hihi..saje nak kritik.. suke blog Nisa !

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

FarzanaAhmad said...

sakit hati ms mula2 kena tu...
btw : thx for info, kak nisa...

mas saari said...

dah tukar baru ke?
Mas masih yang lama lagi...huhuhuhu

aPIP said...

HAHAHA.... OK ler tu..kaler kelabu & orange, style per, t lme2 ok lah tu :)

Shira Shafrida said...

saya suka yg baru walaupun masih terkial2..

apapun, selamat berblog ye nisa.. ;)

Marina said...

hurmmm samer ngan manda chem n mama kembar....marina punyer pon tak tukar lagik..tapi ramai yg mengadu..better not kot..

ezzaty said...

betol2..pening tengok y baru nie :)

Cik Azizah said...

hehe baru perasan nisa ade mention nama jijah kat situ..hehe

mekasih dear.. tu dia kan dah jadi lama. ngeee~~

cikmima said...

yg lme jgn dikenang..huuuu naesb x btukar ke version bru..stil yg lme...

http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/07/support-fantastic-moment-studio-new.html

NuR si CiKGu RiBeNa said...

interface yg lama...
tak tukar lagi.

Ajeyy Rawk said...

wahhh, belom try lagi yang baru nie .. hehe :D

Izzah | zulkifli said...

cam tak best jea yg bru pnye..yg lama jugak bertakhta di hati..hehe

akmalhilmi said...

aku pye pki yg lame jek
takda papa pun tuke
pelik gak aku
huhu

Deeyaudeen Sabri said...

same la benci ! haha.. rase cm x puas je.. XD

Wanie said...

hoho..nape tak menjadi pun care ni kat blog sy?huhu

dah untich, log out, log in balik, still same!! huwaa

juanita said...

Alamakkkk.....saya guna Wp...Xpat nak tlg...heheh....

Jom contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-aku-mahu-jadi-ratu/

Akulah Pak Lan said...

tangan tuh gatal sendiri nak tekan..haha

sarah mohamad said...

seb baik dekat blog saya tak bertukar pun. kalau bertukar sekali pun, saya nak kan yg asal :D

Nasuha said...

Hai kak Nisa!Akak yang comel ditag di sini ya!

http://chocalymilk.blogspot.com/2011/07/1st-anniversary-contest-by-my-online.html

EZAN IDMA said...

sudah tukar eh.

fyna said...

asal fyna punye tak bertukar pun?
tapi ramai yang kata yang baru nih memang tak best kan.
:)