Friday, July 8, 2011

Interface baru Blogger.com – Aku tak minat!

 

Assalamualaikum semua..

 

interface

 

Agak kecoh ehh bila Blogger.com menukarkan interface nye kepada style yang baru. Bagi aku interface baru ni lebih minimal. Dalam erti kata lain, minimal!

 

Aku jujur, aku TAK SUKA interface baru ni. Bagi aku ianya kurang mesra pengguna. Kalau mesra pengguna, mesti aku dah boleh biasakan diri dalam jangka masa singkat. Ini tak, dah nak masuk hari kedua pun aku masih terkial-kial cari tempat nak log out. Padahal website blogspot ni laa aku paling kerap log in!

 

Argghhh tak cantik! Obvious kan yang interface sekarang lebar semacam aje. Mata aku takleh terima beb! Warnanya suram tak seronok nak pandang. Aku jadi menyampah nak bukak Blogger.com nih. Nasiblah aku update blog pakai Windows Live Writer! Tak payah log in kalau nak update blog!

 

Siapa suka itu selera masing-masing. Ini pendapat peribadi aku. Aku tak suka. Haihhhhhh.. Okay lah bye bye!

 

UPDATE !!!

CAMNE NAK TUKAR INTERFACE BARU KEPADA YANG LAMA????

Cari “Make Blogger in Draft my deafult” Lepas tu un-tick kotak tuh. Lepas tu kuar, then masuk balik.. jeng jeng jenggg….

lama

Thanks kepada Cik Azizah yang bagi tau!

 

 

sign NISA


34 comments:

  1. ouhh memang baru ke ? HAHA :D syai ingat tersalah tekan ke ape ke -.-'

    ReplyDelete
  2. jijah pon tak suka gak nisa! leceh betol. banyak button tak jumpa..grr..kena untick blogger in draff tu.. huhu

    ReplyDelete
  3. xsuke jgk..
    ssh nye gune yg baru ni..
    nk yg lame jgk..
    =(

    ReplyDelete
  4. buat masa ni tak jadi sepelik tu. memang tak minat

    ReplyDelete
  5. sama lah..
    ninie tak suka lah :(
    kembalikan pada asal pliz..ader saper2 tau ??

    ReplyDelete
  6. eh eh. sy punye xberubah ponn. nk merasa gak yg baru punye nihh :)

    ReplyDelete
  7. meaw pon tak suka gak,macam tercari2 nak kena tekan button yang mana kalau nak g sesuatu tempat tu,huhu...anyway, cane nisa buat reading list kat dashboard? meaw dah buat banyak kali, dah add pon url blog tu tapi nape mesti tade?geram gila... huhu

    ReplyDelete
  8. hurm... sume kena ker? apasal still yg lma jer dashboard nie.. ?

    ReplyDelete
  9. samaaa...x suka jgk..x vouge langsung...

    ReplyDelete
  10. Asal korang punya dah bertukar aku belum eh ? Pelikkkkkkkk !

    ReplyDelete
  11. errr mama tatau pun blogger dah tukar interface. mine still interface lama jer, why aaa?

    ReplyDelete
  12. blog ni comel..cantikk... kemas itu yang penting !! keep on blogging !!


    Eh, tak join segmen ye ?

    hihi..saje nak kritik.. suke blog Nisa !

    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  13. sakit hati ms mula2 kena tu...
    btw : thx for info, kak nisa...

    ReplyDelete
  14. dah tukar baru ke?
    Mas masih yang lama lagi...huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. HAHAHA.... OK ler tu..kaler kelabu & orange, style per, t lme2 ok lah tu :)

    ReplyDelete
  16. saya suka yg baru walaupun masih terkial2..

    apapun, selamat berblog ye nisa.. ;)

    ReplyDelete
  17. hurmmm samer ngan manda chem n mama kembar....marina punyer pon tak tukar lagik..tapi ramai yg mengadu..better not kot..

    ReplyDelete
  18. betol2..pening tengok y baru nie :)

    ReplyDelete
  19. hehe baru perasan nisa ade mention nama jijah kat situ..hehe

    mekasih dear.. tu dia kan dah jadi lama. ngeee~~

    ReplyDelete
  20. yg lme jgn dikenang..huuuu naesb x btukar ke version bru..stil yg lme...

    http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/07/support-fantastic-moment-studio-new.html

    ReplyDelete
  21. wahhh, belom try lagi yang baru nie .. hehe :D

    ReplyDelete
  22. cam tak best jea yg bru pnye..yg lama jugak bertakhta di hati..hehe

    ReplyDelete
  23. aku pye pki yg lame jek
    takda papa pun tuke
    pelik gak aku
    huhu

    ReplyDelete
  24. same la benci ! haha.. rase cm x puas je.. XD

    ReplyDelete
  25. hoho..nape tak menjadi pun care ni kat blog sy?huhu

    dah untich, log out, log in balik, still same!! huwaa

    ReplyDelete
  26. Alamakkkk.....saya guna Wp...Xpat nak tlg...heheh....

    Jom contest

    http://www.tetikusrusak.net/contest-aku-mahu-jadi-ratu/

    ReplyDelete
  27. tangan tuh gatal sendiri nak tekan..haha

    ReplyDelete
  28. seb baik dekat blog saya tak bertukar pun. kalau bertukar sekali pun, saya nak kan yg asal :D

    ReplyDelete
  29. Hai kak Nisa!Akak yang comel ditag di sini ya!

    http://chocalymilk.blogspot.com/2011/07/1st-anniversary-contest-by-my-online.html

    ReplyDelete
  30. asal fyna punye tak bertukar pun?
    tapi ramai yang kata yang baru nih memang tak best kan.
    :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay