Monday, July 4, 2011

I’m one of them!

 

 

Assalamualaikum….

Wahhh excited kejap aku tengok video ni kat channel one of my favorite vlogger, siapa lagi kalau bukan MatLuthfi. REMAJA VLOGGING. Yeahhh I’m of them!

 

“One of them” dalam konteks yang cuba aku sampaikan bukanlah bermakna aku ni vlogger yang popular macam MatLuthfi, Maria Elena atau Anwar Hadi. “One of them” yang aku nak sampaikan ialah, aku juga vlogger! Yeahhhh aku suka buat vlog!

 

Tak kisah apa orang nak kata tentang aku dan video aku, asalkan aku bahagia. Pergi jahanam dengan komen hentaman korang, komen lucah korang aku sikit tak heran. Aku lagi nak gelakkan korang takde otak sunggoh ni. Kahkahkah. Okay aku kejam.

 

Dah lah, nak makan. Oke bye!

 

sign NISA

8 comments :

unclechungho said...

terbaik la nisa !!!
Uncle mmg suko Vlogging nie.. ntah bilo nak try cubo test !!! matlutfi mmmg best lah !!!

wiwie sazali said...

suka dgr nisa membebel.. petah sungguh =)

nadiaazira said...

ohh,i love to watch them...
n i love you too nisa!
take care! =)

Asyraf Arif said...

nak try buat vlog jugaklah. tapi tak pandai. hahaha

hanani said...

best nengok vlog nisa.. :) akak tak pernah lg nak try buat. Tak sempat :)

Jom baca ni :Larian Serentak 1 Murid, 1 Sukan 1 Malaysia..

FarzanaAhmad said...

zana pun suka tgk kak nisa vlog....petah berbicara...

nak try? x mau la...cukuplah tgk org bervlog....tgk sudaa...

cikmima said...

mima pun bru nk mnceburkn diri clm bervlonging nie...love it :)

IzariahzainaL said...

vlogging,would love to try too..hehe:)