Saturday, July 2, 2011

I Need A Doctor by Eminem feat. Dr. Dre & Skylar Grey

 

 

 

AKU PERLUKAN DOKTOR!!! Memang pon, rasa macam sakit pun ada aku ni. Sakit apa? Sakit angau! Pernah tak korang rasa korang jatuh cinta sekali lagi pada orang yang sama, macam baru pertama kali bertemu dulu! Haaaa ni lah salah satu kelebihan kalau kita bercinta tapi jarang dating!

 

Huaaa apa kah yang aku dok merapu nih. Just nak share dengan korang yang lagu ni merupakan ketagihan aku sekarang. Aku suka sangat sangat lagu ni. Tak tahu laa kenapa. I guess I really need a doctor?

 

 

sign NISA


7 comments:

  1. u need a doctor? doktor apa? doktor cinta? kuikui. hv fun and enjoy listening the song!

    ReplyDelete
  2. cik nisa sakit??
    sakit apenye??

    ReplyDelete
  3. saya singgah atas jemputan di fb tadi !

    dah jumpa bomoh ?

    ReplyDelete
  4. angau ke skrg cik nisa..??hehe

    ReplyDelete
  5. hye cik nisa:)
    jom join GA nie. saya dah tag awak tau tau. :D

    http://aenapit.blogspot.com/2011/07/saya-nak-t-shirt-domo-kun.html


    thanks yeah. :)

    ReplyDelete
  6. aku pun perlukan doktor... hahaha....

    http://sasatien.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hey , i tag u kat sini >>

    http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay