Saturday, July 2, 2011

I Need A Doctor by Eminem feat. Dr. Dre & Skylar Grey

 

 

 

AKU PERLUKAN DOKTOR!!! Memang pon, rasa macam sakit pun ada aku ni. Sakit apa? Sakit angau! Pernah tak korang rasa korang jatuh cinta sekali lagi pada orang yang sama, macam baru pertama kali bertemu dulu! Haaaa ni lah salah satu kelebihan kalau kita bercinta tapi jarang dating!

 

Huaaa apa kah yang aku dok merapu nih. Just nak share dengan korang yang lagu ni merupakan ketagihan aku sekarang. Aku suka sangat sangat lagu ni. Tak tahu laa kenapa. I guess I really need a doctor?

 

 

sign NISA

7 comments :

Rtp Farra Arisha said...

u need a doctor? doktor apa? doktor cinta? kuikui. hv fun and enjoy listening the song!

honey smile said...

cik nisa sakit??
sakit apenye??

al-lavendari said...

saya singgah atas jemputan di fb tadi !

dah jumpa bomoh ?

::SimpleGirlOfMe:: said...

angau ke skrg cik nisa..??hehe

aena jamil. said...

hye cik nisa:)
jom join GA nie. saya dah tag awak tau tau. :D

http://aenapit.blogspot.com/2011/07/saya-nak-t-shirt-domo-kun.html


thanks yeah. :)

Sasa Tien said...

aku pun perlukan doktor... hahaha....

http://sasatien.blogspot.com

sor-fiena said...

hey , i tag u kat sini >>

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html