Sunday, July 31, 2011

Gojes habis dengan KZNabihah Boutique

 

Assalamualaikum semua…

 

Wahhh penat! Malam semalam ke ASWARA, menghadiri majlis penyampaian hadiah Peraduan Video Promo GRADUAN ASPIRE 2011. Ouhhh cerita pasal ASWARA kemudianlah ye. Kalau nak tahu sangat boleh baca dulu di blog Eazy Izzuddin. Hari ni pulak seharian berjimba di Times Square dengan rakan blogger + rakan sekampung Nurul Izzati.

 

Ingat lagi tak aku pernah ajak korang jalan-jalan cuci mata di online shop KZNabihah Boutique kan? Haa mai rapat-rapat aku nak habaq!

IMG_4226

Baju yang aku pakai masa aku pergi rakaman rancangan Jangan Tidur Lagi TV3 merupakan dress dari KZNabihah Boutique. My comment about the dress??? SUPERB!!!

 

IMG_4224

Aku sangat suka design baju ni. Dress ni diperbuat daripada material lycra yang berkualiti okayh. Sangat best bila pakai sebab sejuk aje kainnye.

 

IMG_4167

This picture shows the real colour of the dress. Warna baju nampak agak gelap dalam gambat sebelumnya sebab keadaan lighting di studio. Aku suka sangat dress plain macam ni taww.

 

IMG_4172

DRESS by KZNabihah Boutique
FROGSKIN by Megat Syafique

 

Cehhh nak jugak bergaya pakai kacamata FROGSKIN. Tenkiuuu abam Megat Syafique sebab bagi I bergayaaa dengan kacamata kesayangan mu itu. Hekhekhekk…

 

Ouhh kesimpulannya, aku nak sarankan korang pergi shopping dekat  KZNabihah Boutique okayyy? Sebab bajunya memang buat aku puas hati dan rasa sangat gojes bila memakainya. Yang best nya, produk-produk KZNabihah Boutique sesuai untuk semua tak kire saiz…

 

 

sign NISA

16 comments :

blognizamlah said...

canteknye cermin mata...kunin2 lagi...hahaha...btw, selamat menyambut ramadan ya...^^

jasiera said...

lawa nyer...nak shopping kat KZNabihah jugak lah....nisa wat iera lagi yakin nak beli...thanks:))

azrijohan said...

cun cun...
bole beli untuk mak ni..
buat raya...hehehe



jemput singgah,
Ben Ashaari dan fakta pelik

http://ping.busuk.org/view/13796

Etong said...

cantiknhya diaa :)

nabila azmi said...

cntikla bju tu=)..
mhl x??=)

haikalblank said...

hahaha cool...:)

bihah memang rajin bisness, cool. :D

IEQAH said...

mmg gojes ^_^

..hizamirahim.. said...

memang lawa ah!
:B

Muhamad Syafiq said...

cik nisa cantik .. hehe :D

farah hanim said...

awwww :)
akq memg cntik banget la
^__^

cheqwa said...

kak nisa gojes and superb hokeeeey ^_^

diyan said...

dyan kenal nisa dekat u tube
tgk cara saya ..
tu kan .sejak tu cari blog nisa
follow nisa
apa nk bgtw
dyan suka cara nisa dressing :)

haasyaa said...

y u so cute?!

Dalila said...

comel n gojes la nisa' nih..hehe

sorfiena said...

wahhhh , kak nisa cantik ;)

0nenanina Vanilla said...

nisa memang pndai b'gaya..purple..memang cantik