Thursday, July 7, 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

 

Assalamualaikum semua…

 

Hari ni aku dok mengadap blog untuk Communication and Media Club, touch up mana yang perlu… Dan aku baru perasan blog yang aku baru follow semalam ada buat giveaway weyh!!!

 

banner ga

Klik banner untuk ke blog tuan contest.

 

Senang je nak join Giveaway nih! Hohooo kalau nak tahu syarat-syaratnya boleh lah ke blog tuan contest ye. Aku nak menang doodle weh! Sangat comel wooo. Aku memang suka tengok doodle yang comel-comel nih!

 

Nak tag 3 mangsa :

 

Okayh setakat ni tu aje la kot.. korang nak join? Jom la join weyh!!! Klik aje pada banner giveaway di atas! Bubbye.

 

 

sign NISA


5 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay