Sunday, July 3, 2011

Boots merah?

 

Assalamualaikum semua…

 

225148_117346198346811_100002142940764_156438_651959_n

From the first time I browse the album of boots in an online shop in facebook, I fell in love with the red boots in the above picture! Oh yaaa aku beli boots ni kat facebook, jom ke page Para Wu !

 

 

YEAHHHH!!! I bought a pair of red boots! Impian aku untuk memiliki boots merah akhirnya tercapai. Yang murah ke, tak branded ker, peduli ape aku janji aku puas hati.

 

Tak berani cuba red boots? Do a lot of research mengenai style pemakaian baju untuk match dengan red boots. You can do it!

 

Picture above courtesy of EAZY IZZUDIN. More pictures CLICK HERE.

 

Bye bye.

 

sign NISA


35 comments:

  1. WOW like red riding hood~mau juga...kak nisa beli katne boots tu???

    ReplyDelete
  2. best :)



    jom ramai2 letak nizam ijam dalam bloglist :)
    Layan Citer Personal Taste Jap..

    ReplyDelete
  3. Takut..Tak Yakin'
    Bagilaa keyakinan nisa sikit pada ieqah :)

    ReplyDelete
  4. comel sangat boot tu!
    sesuai ngan nisa..

    ReplyDelete
  5. I love love love the boots! comel gilaaaa :D

    ReplyDelete
  6. sekarang dah jadi trend.. akak pon ade sepasang..tapi masih beum dirasmikan..heheh..:)

    ReplyDelete
  7. @yaya mongeks

    i beli kat sini
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002142940764

    ReplyDelete
  8. @einz miszmessy

    beli kat fb

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002142940764

    ReplyDelete
  9. @IEQAH

    yg penting percaya pd diri sendiri :)

    ReplyDelete
  10. @Fika Rozaidi

    ehhehe yupp!! i love the boots too!!

    ReplyDelete
  11. meleleh air mata tgk boots tu..huhu

    ReplyDelete
  12. comel nya~ ^^
    sesuai dgn owner nye ^^

    ReplyDelete
  13. nak jugak beliii. boleh bagi link tak nisa beli dekat mana pleaase? dah lama mengidam nak pakai boots tahu :D:D:D

    ReplyDelete
  14. purple boots??

    nak please..aok blanje..

    adiah beday koi ke 22 hehehehehe

    yes!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay