Friday, July 8, 2011

#bilarindu

 

Assalamualaikum semua…

 

Sebelum korang proceed baca entry ni, aku nak bagi amaran sikit ye! Entry ini entry jiwang! Mengandungi elemen jiwang yang boleh tahan melampaunye dan juga mengandungi elemen gelimat-mat-mattt yang mungkin tak semua boleh terima. GOT IT?

 

 

Okay amik mood dulu dengan lagu Miley Sirap Cyrus okeh? Lagu ni lamaaaa dah aku tak dengar. Okay baru je tadi aku dok meroyan dekat twitter aku. Selepas andyhowtt mula kan hashtag #bilarindu aku pon dok meroyan la tweet bebanyak apa aku buat bila aku rindu si dia *uhuk uhuk*

 

Nak kata dah lama tak jumpa, takdelah sebab kitorang baru aje dating hari tu. *uhuk uhuk* Errr abaikan! Hahaa…  So apa korang buat bila rindu?

 

 

IMG_3188

 

BILA RINDU, aku ingat balik setiap kenangan manis kitorang. Tak kiralah yang sikit ke, yang banyak, perkara kecil, atau perkara yang besar. Bagi aku, ingat semua tu dah cukup buat aku senyum dan boleh tidur lena.

 

Tak semua pasangan yang bernasib baik, dapat selalu jumpa selalu dating. Tapi bagi aku, setakat ni aku dah bertahan jarang jumpa. Tapi tipulah bila aku cakap yang hati aku ni rilek je 100% ! Sekali sekala memberontak jugak hati aku. Tapi aku sedang berusaha menjadi yang memahami.

 

Hehehee malas cakap banyak, nak tido dahhh :D Bye!

 

 

sign NISA


16 comments:

  1. pergh !!! terus buat entry #bilarindu !!! hahahaha

    ReplyDelete
  2. HAHAHA . mood kita sama plak pepai buta nie . ceit . bila ku rindu , aku tersebut namamu . kakakakaka

    ReplyDelete
  3. amaran,komen bau jiwang gak.
    bila rindu , nangis . cz he's not mine, left me with this brokenheart.

    ReplyDelete
  4. wow!!!hebaq2...keep it up kak nisa.....takpew wndu2an...hahaha...bawu mencabar cket kan????

    ReplyDelete
  5. ckp pasal rindu..kte pun rinduuu jugak!dgn spe pon tak tau lahhh...=)
    gamba lawa kak nisa..=)

    ReplyDelete
  6. Haha..same la kite..ingt kenangn bersama,bole t'snyum..t'ubt skit se rindu..e rindu..

    ReplyDelete
  7. hehe.bukan senang.tapi kesabaran adalah kunci segala2nya. :)

    ReplyDelete
  8. situasi yg sama dgn kak nisa. huhu.

    ReplyDelete
  9. bila ku rindu, aku tersebut namamu. cewahh. haha.

    bila saya rindu, saya bayangkan wajah dia. bila rindu lagi, sms dia.
    rindu is such a nice feeling.

    Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

    ReplyDelete
  10. #bilarindu mahu berjumpa hehe :D

    ReplyDelete
  11. bila rindu saya....

    eh sy nak rindu sape? haha

    ReplyDelete
  12. Kalau dah duduk sejauh 14hours by flight and 6hours time different cemane nk hilangkn rindu? Terima Kasih pada internet. Wuwuuuu.
    Long distance relationship. Hee.
    Anyway Nisa,be strong! Make urself busy. Mesti akan tak lindu linduan sgt da :)

    ReplyDelete
  13. wahhhh . kak nisa cantik larg <3

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay