Friday, July 8, 2011

#bilarindu

 

Assalamualaikum semua…

 

Sebelum korang proceed baca entry ni, aku nak bagi amaran sikit ye! Entry ini entry jiwang! Mengandungi elemen jiwang yang boleh tahan melampaunye dan juga mengandungi elemen gelimat-mat-mattt yang mungkin tak semua boleh terima. GOT IT?

 

 

Okay amik mood dulu dengan lagu Miley Sirap Cyrus okeh? Lagu ni lamaaaa dah aku tak dengar. Okay baru je tadi aku dok meroyan dekat twitter aku. Selepas andyhowtt mula kan hashtag #bilarindu aku pon dok meroyan la tweet bebanyak apa aku buat bila aku rindu si dia *uhuk uhuk*

 

Nak kata dah lama tak jumpa, takdelah sebab kitorang baru aje dating hari tu. *uhuk uhuk* Errr abaikan! Hahaa…  So apa korang buat bila rindu?

 

 

IMG_3188

 

BILA RINDU, aku ingat balik setiap kenangan manis kitorang. Tak kiralah yang sikit ke, yang banyak, perkara kecil, atau perkara yang besar. Bagi aku, ingat semua tu dah cukup buat aku senyum dan boleh tidur lena.

 

Tak semua pasangan yang bernasib baik, dapat selalu jumpa selalu dating. Tapi bagi aku, setakat ni aku dah bertahan jarang jumpa. Tapi tipulah bila aku cakap yang hati aku ni rilek je 100% ! Sekali sekala memberontak jugak hati aku. Tapi aku sedang berusaha menjadi yang memahami.

 

Hehehee malas cakap banyak, nak tido dahhh :D Bye!

 

 

sign NISA

16 comments :

unclechungho said...

pergh !!! terus buat entry #bilarindu !!! hahahaha

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHA . mood kita sama plak pepai buta nie . ceit . bila ku rindu , aku tersebut namamu . kakakakaka

unieMARKS :) said...

amaran,komen bau jiwang gak.
bila rindu , nangis . cz he's not mine, left me with this brokenheart.

einz miszmessy said...

wow!!!hebaq2...keep it up kak nisa.....takpew wndu2an...hahaha...bawu mencabar cket kan????

nuha ahmad said...

ckp pasal rindu..kte pun rinduuu jugak!dgn spe pon tak tau lahhh...=)
gamba lawa kak nisa..=)

eiYja_cHum3yl said...

Haha..same la kite..ingt kenangn bersama,bole t'snyum..t'ubt skit se rindu..e rindu..

Deeyana Nordin said...

shuker lagu nie!!!!! tq

farahinkamaruddin said...

hehe.bukan senang.tapi kesabaran adalah kunci segala2nya. :)

Syafirah Ruslan said...

situasi yg sama dgn kak nisa. huhu.

CWL wanie LovelA said...

hehe...kahwen je...

normala_ali said...

rindu ye.. hehehe..(^_^)

Miss Y and Her World said...

bila ku rindu, aku tersebut namamu. cewahh. haha.

bila saya rindu, saya bayangkan wajah dia. bila rindu lagi, sms dia.
rindu is such a nice feeling.

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

sarah mohamad said...

#bilarindu mahu berjumpa hehe :D

EZAN IDMA said...

bila rindu saya....

eh sy nak rindu sape? haha

batchiwa. said...

Kalau dah duduk sejauh 14hours by flight and 6hours time different cemane nk hilangkn rindu? Terima Kasih pada internet. Wuwuuuu.
Long distance relationship. Hee.
Anyway Nisa,be strong! Make urself busy. Mesti akan tak lindu linduan sgt da :)

sorfiena said...

wahhhh . kak nisa cantik larg <3