Monday, July 4, 2011

Aku nak ke MTV World Stage! Nuffnang please I want free tickets!

 

Assalamualaikum semua…

 

MTV WORLD STAGE! Wowww sounds cool eh? MTV World Stage 2011 bakal diadakan di i-City Shah Alam. Dekat dengan rumah sewa aku weh! Wargghhh!! Nak pergi okeyh! Nak pergi! World Stage tahun lepas aku sangat kempunan sangat tak dapat pergi, sebab ada Katy Perry yang aku minat sangat tuh!

 

MTV World Stage tahun ni dah la buat dekat dengan rumah sewa aku, ade artis Korea weh! Ada BEAST! Waaaaaa makin ternganga la aku kalau tak dapat pergi kan kan kan??? Tapi kali ni aku tak nak beli tiket! Aku nak tiket free, boleh tak Nuffnang ?

beast1

 

 

 

WOWWWW! Celcom antara yang jadi sponsor okayh! Wahahaaa… Jangan tak tahu, Celcom dah join Nuffnang di bawah Evangelist Program! Wahhh bertambah excited okay! Nak tiket World Stage!! Ehh tetibe. Kahkahkah!

 

Oh yee.. saja berbangga nak bagitahu kat semua yang aku dengan rasmi nya dah join jadi Xpax Angels melalui Evangelist Program ni. Wahahaaa gelak-gelak sambil kembang hidung! Kalau tak percaya pergilah tengok kat http://xpax.nuffnang.com.my/  tuh!

Untitled

Haaa saje je nak letak bukti kat sini, see? Thumbnail gambar aku dalam senarai Xpax ANGELS woooo!!! Gelak-gelak kembang hidung lagi!

 

 

WOWWW!!!! 30 Second To Mars will be there too! Huaa huaaa! Aku rasa nak histeria dibuatnya. Hahahaa…. Ohh Nuffnang , please please saya nak sangat tiket free ke MTV World Stage 2011.

 

Lagu 30 Second to Mars yang aku semestinya akan nyanyi bersama masa World Stage nanti semestinya lagu CLOSER TO THE EDGE.

Dapat bayangkan tak aku nyanyi lagu rock nih dalam versi ayu? Pergghhh!!! Kahkahkah!!! Ahhh peduli apa orang nak kata! Aku kata aku nak jugak tiket free ke MTV World Stage! Boleh la ye Nuffnang ?? Kahkahkahhh….

 

Ohh ye, aku nak menyeru semua Nuffnang Glitterati Members, jom lah kita join Evangelist Program ni. Kalau kita join program ni, kita akan menjadi antara yang paling awal untuk dapat info pasal event dan promosi yang best-best berkaitan brand yang kita pilih!

Dan jangan lupa check out page Xpax yang dah join Evangelist Program dengan Nuffnang tau! KLIK http://xpax.nuffnang.com.my/ !

 

 

 

NAK TIKET MTV WORLD STAGE 2011! Smile

sign NISA

10 comments :

sYafIk-wAy said...

kalau Nisa dah dapat , syafik nak gak . kalau dpt lbh la . haha

C i k P i p i T e m b a m said...

wahhh bestnyer . i lagila . 1 konsert pon xpnah pegi . jgn hrap lerr . huhu

angkasa said...

waah kak nisa moga2 dapatlah ye! :)

cengkerangcipot said...

best tu.. tp macam susah je nk dpt kn tiket kn??

Yong Sofea said...

good luck nisa!

Ain SSB said...

Wahh bestnye kalau dapat pergi tengok BEAST! huhu. Ape2 pon good luck k untuk dpt free tiket! :)

saiazuan said...

gudluck :D

letter for you
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

saiazuan said...

gudluck :D

letter for you
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

Sizzling Suzai said...

huahuahua..die nk gak..alemak kalah r sy! klu dpt bawaklah sy k =) hehe good luck 4 both of us!

Em's Family said...

hi, in case nak beli tiket MTV ni boleh email akak dekat mummymer@gmail.com.. akak ade dua tiket lagi.. thanks