Friday, July 15, 2011

Aku, Dia & DSLR [Part 15]

 

Assalamualaikum semua….

 

Entry aku Aku, Dia & DSLR kali ni sangat ringkas ye. Gambar pulak sikit. Aku pulak tengah busy, so ada kekangan masa untuk aku mengedit gambar. FYI, mengedit gambar pakai photoshop sangat memakan masa.

 

Tapi anda tahu teknik tertentu menggunakan software editing yang automatik yang ada zaman sekarang, contohnye Photoscape, Picnic, gambar pun akan jadi lawa!

 

Gambar-gambar yang diambil di bawah semuanya hasil tangan classmate aku, El Kira yang join aku jalan-jalan di Subang Parade bersama kawan-kawan blogger aku satu masa dulu. Check ‘em out!

 

nisa1 copy

My outfit on that day. Sangat simple. Malas pakai heels! Hari tu aku sakit kaki sikit. Wuuuu…

 

 

nisa2 copy

Dari kerana mata… aku tergoda terkecewa…

 

 

nisa4

Who to believe?

 

nisa6

Just shhhhh…..

 

 

Sekian gambar-gambar syiokk sendiri dari aku. Gambar-gambar ni dah lama aku edit dan tersimpan dalam folder yang agak tersorok. Tu yang aku dok lama tak ber-update pasal Aku, Dia & DSLR dulu tu. Sebab tak jumpa gambar! Hohohooo…

 

Gambar-gambar kali ni pulak aku tak banyak yang posing, banyak gambar dekat aje. Ye lah asyik gambor posing sana posing sini. Aku sedar la diri aku bukan macam top model pon hahahaha!!!

 

Okay lah, selesai menaip di sini. Bye bye!

 

sign NISA


20 comments:

  1. suka mata akak! tp suka lagi kat mata sye.. sbb xpe mata saya, x dpt saya tgk mata akak yg menawan tu.. subhanAllah..

    ReplyDelete
  2. ish..nisa mantik la..sesuai jadi model :)

    ReplyDelete
  3. sikit tak sikit
    pic tetap hot dan chantek :)

    ReplyDelete
  4. tak posing pun dah cun kot.tehee

    ReplyDelete
  5. nisa mcm mna nk pakai shawl mcm 2??

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. sama...naz pun suka ber'syok sniri' bila da pegang dslr.. haaha.. best apa kan.. ;) cool!

    ReplyDelete
  7. cantik..nisa teror pls nuffnang kan? sila ajarkan saya dalam entry ini
    http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/07/sape-yang-teror-nuffnang-sila-ajarkan.html hihi =)

    ReplyDelete
  8. Woahh ! k.Nisa memang stylo dan cunn abess la. ade pakej jadi model bertudung. HuaHua. seriously ni :D

    ReplyDelete
  9. kalau pakai belt lagi kemas.. :)

    ReplyDelete
  10. amboi.cantik combination wrna!(puji ni) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Kalau main dengan photodhop, memang kena sabar dengan sepenuh jiwa raga..hehe

    Jom Singgah..
    Siapa Kata Kumbang Tak Laju

    ReplyDelete
  12. mmg lawa laa . huhu . i xreti nk edit2 ni . klu photoscape tu boleh la . sbb senang . haha .

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay