Wednesday, July 13, 2011

Aku bahagia lihat mereka bahagia.

 

Assalamualaikum semua…

 

Wahhh tajuk takleh blah kan? Nak ala-ala Bersamamu la pulekk. Kahkahkah ape tah aku mengarut ni. Aku nak cerita pasal pemenang-pemenang giveaway aku. Ada di antara mereka yang dah menerima hadiah yang dorang menang dari MidYear Giveaway yang aku anjurkan dulu….

 

Untitled

Cik adik Zulaikha kita dah menang jam loceng ye. TAHNIAH!! Untuk ke blog Zulaikha sila klik gambar header beliau di atas.

 

 

Encik Maji Rashid dah pun menerima parcel yang berisi t-shirt lelaki. Hadiah tersebut di sponsor oleh darkbatman.com . Jom terjah blog beliau… Klik sini untuk ENTRY PERTAMA dan juga jom baca entry KEDUA.

 

 

Haaa… pemenang seterusnya ni pun menang tshirt lelaki dari darkbatman.com. Kemain kauuu Andy, lepas amik terus pakai buat photoshoot giteww!! Rajin kau Andyhowtt. Hehehee Jom tengok vlog beliau mengenai hadiah giveaway DI SINI.

 

Okayh, setakat ni tu aje pemenang-pemenang giveaway yang dah buat entry pasal hadiah. Mana pemenang yang lain? Penat woo aku pos 16 parcel. Kahkahkah… Aku nak tengok korang happy dapat hadiah, so boleh la aku share kat sini…

 

Hehehee… hari ni aku bakal balik ke Pahang. So sebelum aku balik aku akan update pasal Wardrobe Clearing Project aku ye!

 

 

sign NISA