Wednesday, June 29, 2011

# Wordless Wednesday – I love to pose like this!

 

IMG_1634

Apa tu WORDLESS WEDNESDAY???  KLIK SINI.

JOM KE : Fan Page Wordless WednesdayBlog MalaysianWW

20 comments :

Mrs.Chubby::. said...

memang nice!!~

TeAqArH said...

suke btol tgk heel nisa..sume memikat kalbu...

Balqis Shafikah said...

gorjes nisa.:)

faa rosli sulaiman said...

kalo daku yg pose begitu, terserlahlah spare tyre daku..

IEQAH said...

Alaa chomel..suka tol dia tayang kasut comel tu :)

Taufan Bin Ribut said...

sememangnye nisa gile camera ^_^


Entri terkini :Langkahku makin bergaya dengan templet baru!

Watch my video song!!

fad ali said...

<----- waiting....

meaw said...

trademark nisa :D

Pojiekyra said...

wow..!! gorgeous

marfieyra said...

cantekkk! nisa nnt kalau ada masa, buatla entry kat mana nisa slalu beli dress and heels cantik2 . ok?:) nak tau . hee

myhatiku said...

cantek!awesome:)
WW#4|anak fruit n cousin

NURUL AINI NORAZMAN said...

nice,.klu nisa gain weight skit lagi mesti lagi nice,.=))

nabila faryzza said...

gorgeous :)

Siti Nurazlinda said...

sangat cantik !! <3

MiSz fiFiEyQa said...

Nisa pose ape pun lawa!!stuju sgt2 kalau nisa wat review psl kt mana nisa beli dress yg gojes2 tu..heee

zmah said...

Banyak juga akak tgk org amik gambar gaya ini...

nina zarina said...

cantek kasott

Hans said...

cantik2
macam model
ker model ni
:-)

Wordless Wednesday #4

QaRr JaliL said...

skit lagi jadi model la 2..:D

2# wordless wednesday

Gol Safiq dan Aidil memberi advantage pada Malaysia.. Congratz Malaysia

FARAH IZWANI RAMLI said...

cantik.
boleh tiru tak?
kehkeh