Tuesday, June 14, 2011

VDEO : Cara Saya Pakai Satin Shawl

 

Assalamualaikum semua…

Malam ni aku nak keluar. Nak berjimba yeahh! Paper terakhir pagi tadi, Writing for Media boleh tahan lah. Tak susah, tak senang. Hahahaa boleh??? Ohh ye, aku dah janj untuk langsaikan senarai peserta giveaway yang aku buat seminggu lebih yang lepas kan? Sorry buat korang tertunggu-tunggu…

 

Memandangkan aku dah habis exam.. so boleh lah aku buat senarai peserta tanpa sebarang kekangan ye. Tapi sebelum aku memulakan kerja siapkan senarai peserta, aku nak share dengan korang video terbaru dari aku.

 

SATIN SHAWL. Sekarang ni bukan main semua nak pakai satin shawl kan. Satin shawl bukanlah mahal sangat, tapi ia menampilkan gaya elegan dan moden. Kat youtube pun dah macam-macam tutorial yang aku tengok. Tapi aku lebih suka menggayakan sesuatu shawl tu ikut keselesaan aku. Berikut adalah CARA AKU pakai satin shawl.

 

 

UNTUK KELAJUAN MAKSIMUM, KLIK SINI !!!

 

Haaa ini bukan tutorial ye. Just a video sharing, menunjukkan CARA AKU pakai satin shawl. Ye lah.. semua orang ada cara masing-masing untuk pakai shawl kan. So menerusi video-video CARA SAYA, aku share dengan orang cara aku pakai shawl.

 

So jangan ade mulot longkang mengata aku bajet pandai pakai shawl nak buat tutorial bagai ye. Tak nampak ke nama video ni CARA SAYA pakai satin shawl?? Haiyahhh pergi sekolah tapi tak pandai baca buat apa? Erkkkk pedas nye daku!!!!

 

Ohhh ye, shawl yang aku guna dalam video di atas, aku beli kat akak gorgeous di bawah :

satin

 

Satin shawl yang aku beli dari beliau memang TAK SAMA dengan satin shawl yang pernah aku beli dari orang lain. Kainnya Alhamdulillah selesa sangat dan senang nak urus. Sangat terletak, tak lembik sangat, tak berat sangat. So, aku rekemen kan korang beli satin shawl dengan beliau ye?

 

Nak beli sila contact Nadya Syafanis yang gorgeous. Heheee :)

 

 

 

sign NISA

17 comments :

BlueberrY CheesE said...

macam comel je pakai shawl satin. tapi takot nak cube. huhu

Pinky Pixie said...

lajunye bideo nisa.. hikhik.. nk terai pakai, tp belum bkesempatan lg.. wuwuwu

IEQAH said...

Likee laa you.. :)
uissshhh laju nyee nisa dlm vid..super cute.
pasni rajin watla tuto byk2 k.


: NAK BELAJAR DGN NISA-Mehlaa

liya alia said...

ok jugak ek shawl tu.. tp takut nak cuba sebab kain satin kan kilat sket.. mcm tak sesuai ja dgn kulit.. huhu

qucachahir said...

nisa..cute lah kamu.. ;)
pic akak nad pakai satin pink tue sama cam muke nisa.. =)

CikHaniBhulat said...

comel...shawl satin cantik..tingin nak pakai...tp xberani sbb hani ni ganas, kang asyik nak kna btulkan je..dr susahkan diri, baek xpyh pakai...hehe

Yong Sofea said...

coolio! sekarang baru tahu cammane pakai satin shawl! ;D

Kamarul Azri™ said...

ha sekali tgk mmg memudahkan kaum hawa pkai tudung, mudah & simple jer... look nice :)

eton said...

waaa.. comel la yg cara ke 2 tu... hehehe

abgowhsem said...

hye,comelnye...he2

Cik Eka said...

comel..simple..eka nak try..hehehe..sebab biasa tengok leceh sgt cara lilit...

Mejuez said...

cantik bah~~

emieysandra said...

tak pernah try lagi pakai shawl satin~

Ery Farieha said...

ada 1 je satin shawl.
tp x reti pakai dan panas =.=

normala_ali said...

amboi lajunye.,.. terkejot tgk.. hehe.. cantek n smple.. :)

Arshieda Nabila said...

comel...hehe...tp pink agak striking kot...tp...ade kesah???belasah j an?jnji konfiden...:-)

cik Nu said...

sis mana nk dapat inner yang mcm sis pkai tu? means yg cover leher sekali?