Sunday, June 19, 2011

Tergoda lagi.

 

Assalamualaikum semua…

Haihhh TERGODA LAGI. Aku tak nafikan aku sangat-sangat suka blogwalking dan cuci mata kat online shops. Sekarang ni kan banyak sungguh online shop yang jual pakaian yang cantik-cantik. Ada jugak yang ada design sendiri. Woww best kan? Kan? Soooo korang jangan heran la aku dok post pasal online shopping yeh?

 

Hari ni aku bukak littleilsya.blogspot.com , aduhhhh mesti ade punya benda yang menarik perhatian dan menggoda nafsu shopping aku. Tapi… aku akui aku belum mampu nak beli apa-apa dari Ilsya Hijab ni. Semua design baju nya aku tengok begitu unik dan lain dari yang lain (ehhh bukan sama je ke maksudnya?)

 

Ilsya Beaded Blouse with Embroidered Hem

 

 

Aduhhh merah menawan, merah seksi, merah menyerlah, merah elegan! Sekarang ni aku suka pulak baju-baju warna merah ni. Saja nak mencuba sesuatu yang bold and brave. Tak gitu?

 

Ciri-ciri baju ni muslimah sungguh, tapi tetap tak mengenepikan elemen fesyen terkini, dengan sulaman eksklusif. Adehhh ape aku cakap ni? Dah macam dalam majalah pulak! Huhuuuu aku suka, suka, suka sangatttt !! Nasib birthday aku dah lepas. Hoooo tunggu next year lah. Agak-agak ada lagi tak nanti?

 

 

 

sign NISA

19 comments :

izz zara said...

ye, samala kita slalu tgok online shop ni. utk shop yg ilsya ni, xmampu lg hehe

farasakura said...

ngeeee comel!!!!!

Syazwan said...

merah itu seksi!!..
jom shoping-shpong!

Apple said...

Apple rasa better yang warna purple lembutlembut tu, baru nampak ayu sikit.
Warna pun style apa. :)

TeAqArH said...

chantek la baju dya nisa..usha jugak belog ni td...pergh...da tertarik hati ni..^_^

sweet 20 mimmy said...

w0w !! menarik b0ld n brave ek..
huhuhu nice lorr.. ^_^

hana sudradjat said...

kebanyakan orang asia memang sesuai dengan warna merah. :) kebetulan warna merah pun warna fav jugak!

Fayy Azmi said...

merah lawaa :)
comel je baju gini .

sharifahzakiah said...

phewwww merah menyalaaaa ^^ like jue. muslimah gtu :)

hana said...

erm..
mmg suke tgk blog shop tp pernah beli pn..
saje suke2 tgok..
=D

Arshieda Nabila said...

nisa...cpt beli...cntik2!!hehe

nizam said said...

merah itu red warior..hehehe

hanani said...

memang cantiklah baju tu.. nice aje untuk wanita muslimah bergaya.. :)

Jom baca ni :BE ke 8 untuk tahun ni.. Thank You Nuffnang..

Jom baca ni :Cashout Earning Nuffnang dalam masa yang singkat. 2 minggu aje!!

hanani said...

memang cantiklah baju tu.. nice aje untuk wanita muslimah bergaya.. :)

Jom baca ni :BE ke 8 untuk tahun ni.. Thank You Nuffnang..

Jom baca ni :Cashout Earning Nuffnang dalam masa yang singkat. 2 minggu aje!!

gadis oren said...

cantekk dan sy turut tergoda, kalu orng tinggi sesuai sgt2..

aTy _faRed~ said...

tetiber sangat terpekenan nganbaju merah tu.. sangat menarik perhatian...:)

LittleGurl said...

maken meningkat usia (eceh) ne rase mcm nak carik baju yg muslimah sikit tapi ttp vogue bile pakai. tade la ditelan dek zaman kan. huhuhu. xsabarrnye nak shopping!grrr

kaka said...

haha..kaka pon mcm nisa taw,sll bukk page littleeilsya.blogspot p berkesempatan nk beli ag..semua cntik2 plus lawa2..hrga dye pon lawa..hehe..mybi dye pakai mateial y bgs kowt..kn :))))

sarah mohamad said...

cantik dan sopan. macam sesuai je untuk aku :D hehe