Saturday, June 11, 2011

Tangisan hari jadi.

 

Assalamualaikum semuaa….

Hari ni aku penat. Sebab seharian pergi ke event di UiTM Shah Alam.. Hari ni aku gembira sebab jumpa orang-orang baru dalam dunia blogger. Hari ni aku gembira dapat jumpa kenalan blogger. Maklumlah dorang feymes kan, susah nak jumpa hekhekhekk…

Dan hari ni, aku hampir menitiskan air mata tau. Semua ni gara-gara hari jadi aku yang akan datang. Aiyooo!!! Belum birthday aku pun dah buat aku nak nangis meroyan ke? Haippp! Kenapa lak aku nak meroyan??

 

Haaaaa aku masih tidak mengerti kenapa DARKBATMAN turut menjadi watak sampingan dalam video neh. Kehkehkeh.

 

Kepada dear MUNA,

I really really really appreciate the video that you have made for me. I like it!! Thanks a lot dear. Tak pernah tau orang wish birthday akak siap buat video bagai. And akak tak tipu bila akak cakap akak menitiskan air mata sebab terlalu terharu masa akak tengok video nih.

Thanks for adoring me. Tak sangka kannn. Segan pulak lah. Kahkahkah. Thanks a lot tauuu Muna. Muah muahh!!

Thank you so much. Good luck to you too. Thanks a lot againnnn. Akak tak tahu nak cakap apa.. Thanks sebab wish happy birthday awal-awal.

 

sign NISA


21 comments:

  1. mcm mane leh ade batman dlm ne? haih2.. abisla ur bf mrh i nt. kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. soo sweet :)

    **http://cikeira.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. mana darkman nii.. nk tgok respon dier..

    ReplyDelete
  4. SOROK MUKA SOROK MUKA ~ segan ar cmni kak nisa ..

    ReplyDelete
  5. nice.. kompem mnages klu cmneh.. huhu.. btw, epy befday nsia.

    ReplyDelete
  6. haha . . sukaalah tgk video tu . . haha . . pandai yer MUNA buat video . . haha . . kalau saya jadi kak Nisa pun saya terharu . . haha . .

    ReplyDelete
  7. @darkbatman

    BATMAN tu sebagai penyedap rasa je . jangan marah ;DD

    ReplyDelete
  8. hehe sweetnye video ni. pandai Muna buat. mesti terharu tgk video ni kalau x mmg hati kental ah!

    ReplyDelete
  9. auchh sweetnyee , btw epi bufday akk :)

    ReplyDelete
  10. mak aih,ni gila pemint setia ni nisa.nak buat gapo tu,kena bagi hadiah lah kat muna mase birthday nisa :P terbalik skit
    PEACE :)

    ReplyDelete
  11. salam~

    happy birthday! best jer. huhu

    ReplyDelete
  12. beday u ke nisa :) btw happy birthday :)

    ReplyDelete
  13. wahhh bestnya! co cweett lah. Happy birthday to you. Wish u all the best for everything u do...

    ReplyDelete
  14. kalo x nisa x nanges mmg xde jiwe la namenyer..ecah yg tengok pun sebak jugak mule2 tu..eh, eh, btw heppi besday yer 13hb ni..

    ReplyDelete
  15. huhu,,,
    fofuler nisa nie upenye..
    ingtkan saya je yang sukat kat nisa nie,, rupenya ramai lg.. ehhe..
    bguslah.. doakan supaya anda trus sukses.. :)

    ReplyDelete
  16. wahhh byknye effort die buat video hehe :)

    ReplyDelete
  17. alorh...sweet nye video nie..hehe..
    btw..happy belated befday oke.. ;)

    ReplyDelete
  18. ala so sweet...happy bufday nia ;)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay