Saturday, June 11, 2011

Tangisan hari jadi.

 

Assalamualaikum semuaa….

Hari ni aku penat. Sebab seharian pergi ke event di UiTM Shah Alam.. Hari ni aku gembira sebab jumpa orang-orang baru dalam dunia blogger. Hari ni aku gembira dapat jumpa kenalan blogger. Maklumlah dorang feymes kan, susah nak jumpa hekhekhekk…

Dan hari ni, aku hampir menitiskan air mata tau. Semua ni gara-gara hari jadi aku yang akan datang. Aiyooo!!! Belum birthday aku pun dah buat aku nak nangis meroyan ke? Haippp! Kenapa lak aku nak meroyan??

 

Haaaaa aku masih tidak mengerti kenapa DARKBATMAN turut menjadi watak sampingan dalam video neh. Kehkehkeh.

 

Kepada dear MUNA,

I really really really appreciate the video that you have made for me. I like it!! Thanks a lot dear. Tak pernah tau orang wish birthday akak siap buat video bagai. And akak tak tipu bila akak cakap akak menitiskan air mata sebab terlalu terharu masa akak tengok video nih.

Thanks for adoring me. Tak sangka kannn. Segan pulak lah. Kahkahkah. Thanks a lot tauuu Muna. Muah muahh!!

Thank you so much. Good luck to you too. Thanks a lot againnnn. Akak tak tahu nak cakap apa.. Thanks sebab wish happy birthday awal-awal.

 

sign NISA

21 comments :

Hasif Hamsyari said...

Huwah.. cayalah! ^^

darkbatman said...

mcm mane leh ade batman dlm ne? haih2.. abisla ur bf mrh i nt. kehkehkeh

cik eira said...

soo sweet :)

**http://cikeira.blogspot.com

K O R I E said...

mana darkman nii.. nk tgok respon dier..

Muna rahimah said...

SOROK MUKA SOROK MUKA ~ segan ar cmni kak nisa ..

saya bukan tomato said...

hihi sonoknye kan ! ^^

farisha adnan said...

best video tu...hihi

trigyy said...

nice.. kompem mnages klu cmneh.. huhu.. btw, epy befday nsia.

myra said...

haha . . sukaalah tgk video tu . . haha . . pandai yer MUNA buat video . . haha . . kalau saya jadi kak Nisa pun saya terharu . . haha . .

Muna rahimah said...

@darkbatman

BATMAN tu sebagai penyedap rasa je . jangan marah ;DD

Fika Rozaidi said...

hehe sweetnye video ni. pandai Muna buat. mesti terharu tgk video ni kalau x mmg hati kental ah!

nurul diana said...

auchh sweetnyee , btw epi bufday akk :)

sesegar said...

mak aih,ni gila pemint setia ni nisa.nak buat gapo tu,kena bagi hadiah lah kat muna mase birthday nisa :P terbalik skit
PEACE :)

Cik Zara said...

salam~

happy birthday! best jer. huhu

EZAN IDMA said...

beday u ke nisa :) btw happy birthday :)

Diera Tekikushika said...

wahhh bestnya! co cweett lah. Happy birthday to you. Wish u all the best for everything u do...

Ecah Shafiee said...

kalo x nisa x nanges mmg xde jiwe la namenyer..ecah yg tengok pun sebak jugak mule2 tu..eh, eh, btw heppi besday yer 13hb ni..

eyna said...

huhu,,,
fofuler nisa nie upenye..
ingtkan saya je yang sukat kat nisa nie,, rupenya ramai lg.. ehhe..
bguslah.. doakan supaya anda trus sukses.. :)

Dayana AZ said...

wahhh byknye effort die buat video hehe :)

qucachahir said...

alorh...sweet nye video nie..hehe..
btw..happy belated befday oke.. ;)

LittleGurl said...

ala so sweet...happy bufday nia ;)