Monday, June 13, 2011

Single terbaru Hazama AF9 dan Lena AF9

 

Assalamualaikum dan selamat tengahari..

Lapar dowh! Itu lah yang terlintas di fikiran aku tatkala aku mencelikkan mata. Tak senonoh kan aku nih. Mandi pon belom dah fikir nak makan apa, Kahkahkah! Ouhhh imbas balik mengenai konsert final AF9 malam tadi….

 

Di antara 4 single terbaru dari 4 calon juara Akademi Fantasia malam tadi, aku minat DUA lagu jeee.. Kenapa dua lagu? Sebab bagi aku, kedua-dua lagu yang aku minat ni mempunyai kaslian tersendiri.. ORIGINALITY orang kampung aku cakap.

 

Contohnye, bila aku dengar lagu-lagu lain, aku fikir macam, “Alaaa…. macam lagu yang dah pernah aku dengar.”
Tapi bila aku dengar lagu Hazama AF9 dan Lena AF9, memang aku fikir, “Woww ini baru betul lagu BARU.” Errrr faham tak?

 

Okay lah, apa-apa pun jom enjoyyyy :)

 

JUARA AF9

 

NAIB JUARA AF9

 

Aku suka sangat dua-dua lagu ni sekarang. Nak-nak lagi lagu si Lena ni. Menusuk pulak aku rasa. Menusuk kat mana tu aku tak sure. Kahkahkah! Tapi best! Klip video pon best! hehehee Pandai Lena berlakon tau. I likeee :)

So korang suka single budak AF yang mana?

 

 

sign NISA


11 comments:

  1. yeahhhhh sy setuju single mereka berdua beshkn..dgr pn mcm da sllu dgr..like like

    ikhlas: Ieqah

    ReplyDelete
  2. saya suka HAZAMA laa,laguu dye best :)

    ReplyDelete
  3. mcm x bez je.hihihi

    p/s: hepy bezday lg skali.hihi

    ReplyDelete
  4. lagu hazama best jugak...
    mai la datang tengok blog saya kak nisa..komen la blog saya apa yang kurang..harap dpt tnjuk ajar dari blogger nisa.. :)

    ReplyDelete
  5. lbh suke hazama.. terpakse akur walaupun tak suke die.. hehe mmmm btw, love kak nisa.. teehehe.. kak nisa lg best kan ?

    haa, feel free to visit my blog sis

    http://imedianna.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hehe kte pun suke..
    spendapat !! yeahh

    ReplyDelete
  7. woohoo baru katam tengok!memang best!

    ReplyDelete
  8. suke yang part fad ali nyanyi..errkk ade tak?hahaha


    hazama n lena same2 best..
    yang penting aku nak shot kamu..nisa.#tetibe

    ReplyDelete
  9. suka hazama..lg2 lagu hey soul sister....nisa happy besday..sama umur larh =) ahaha

    ReplyDelete
  10. aku pun suka lagu dorang dua2...best :D

    ReplyDelete
  11. happy birtday nisa.

    lagu lena, masa final semalam baru reasa sangat2 woowww ! hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay