Saturday, June 25, 2011

SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

 

Assalamualaikum semua…

 

LONDON? Kemain yeee abang Ady Budika kite nak bagi hadiah dari London youuu! Auwww mak terjatuh! Terjatuh hati! Kahkahkahhh!!… Tapi kan.. Betul ke London? Haaaa.. Abang Ady Budika ce jawab, ce jawab. Hohoo..

 

Okeh, beliau nak gi bercuti ke luar Malaysia tuuu.. maka beliau nak belikan hadiah untuk pemenang giveaway beliau nanti. Aku nak!! Aku nak!! First, jom lah kite tepek header blog abangg kite neh.

 

 

Haaa okeh? Dah tepek ye abangg? Hohohooo… okay sekarang kena cerita la pulak camne aku jumpe blog beliau nih.

 

First time aku terjumpa blog beliau adalah dari link-link yang di post kat group blogger kat Facebook tu haa.. Group mana, tak ingat lak aku. Errr… Sahabat Blogger kot? Alaaa… pendek kata memang aku jumpa kat Facebook lah. Hohooo. Then aku dapat tahu pasal giveaway ni, sebab salah seorang peserta giveaway aku join benda ni jugak. So mood aku tengah baik nak join ni, aku join la.

 

Hohooo.. Okay tu je cerita aku. Hahaha!! Jom ramai-ramai join! Kalau nak tahu lebih lanjut sila rajin-rajin klik header abangg Ady Budika kite. Babai!

 

 

sign NISA