Sunday, June 5, 2011

Respon kreatif.

 

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Argghhh masih mencuri masa untuk update blog! Oke update sikit aje ehhh… Sikitttt aje.

 

3 1

Masih ingat lagi entry sebelum ni??? Alaaa yang 3 perkataan yang menggambarkan diri aku tu laaaa… Hah tau pon. Hekhekhekk… Aku buka page threewords (Nisa Menaip) semalam…. Ohhh dah ada yang bagi respon rupanya. Hehehee…

Malu-malu lak aku baca respon korang-korang semuaa… Hehehheee thanks kepada yang singgah dan respon 3 perkataan yang sesuai menggambarkan diri aku. Takpe.. takpe.. aku faham korang semua ada perspektif berbeza terhadap aku kan. Hehehe…

 

Ohhh ye, ade jugak yang main gurau-gurau yeee dengan aku. Hekhekhekkk…

cats

 

Hahahaha kelakar laaa korang… Ade pulak respon macam ni ehh.. Kalau nak tahu siapa yang hantar respon macam ni, pergi lah tengok sendiri kat page threewords aku. Lalalalaaa Oke dah nak study!!!

Bubbye.

 

sign NISA

11 comments :

norien arshad said...

saya cume nak taip n cakap 3 words juge tapi kat cni aje !
kamu . roomate . kesayangan !
hehehehehe

Afsar said...

hahahaha, kiutnyer respon camtu~

Korie said...

huhu
mmg kretif!

Ecah Shafiee said...

cam best ja..
sini skali..

http://threewords.me/ecahshafiee

Izyan Masri said...

MACAM BEST JE BENDA NI :D

CikBulat said...

HAHAHA. xleh blah punya respons. =D

Admiral Hafiz said...

hehe
nak g komen jugak la

Entry Terkini:
Gathering Blogger Paling Meriah Pernah Aku Pergi!

Dawa said...

huhu kreatif2. tak marah ke abg batman ada org lain cakap iloveyou tu?

einz miszmessy said...

hahaha....cmtu upenye three words~kawai~

Muhammad Khairul Fahmi said...

wow..smart la...XD
kreatif...

Cik Mira said...

macam best ni. boleeh try kekeke