Sunday, June 5, 2011

Respon kreatif.

 

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Argghhh masih mencuri masa untuk update blog! Oke update sikit aje ehhh… Sikitttt aje.

 

3 1

Masih ingat lagi entry sebelum ni??? Alaaa yang 3 perkataan yang menggambarkan diri aku tu laaaa… Hah tau pon. Hekhekhekk… Aku buka page threewords (Nisa Menaip) semalam…. Ohhh dah ada yang bagi respon rupanya. Hehehee…

Malu-malu lak aku baca respon korang-korang semuaa… Hehehheee thanks kepada yang singgah dan respon 3 perkataan yang sesuai menggambarkan diri aku. Takpe.. takpe.. aku faham korang semua ada perspektif berbeza terhadap aku kan. Hehehe…

 

Ohhh ye, ade jugak yang main gurau-gurau yeee dengan aku. Hekhekhekkk…

cats

 

Hahahaha kelakar laaa korang… Ade pulak respon macam ni ehh.. Kalau nak tahu siapa yang hantar respon macam ni, pergi lah tengok sendiri kat page threewords aku. Lalalalaaa Oke dah nak study!!!

Bubbye.

 

sign NISA


11 comments:

  1. saya cume nak taip n cakap 3 words juge tapi kat cni aje !
    kamu . roomate . kesayangan !
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha, kiutnyer respon camtu~

    ReplyDelete
  3. cam best ja..
    sini skali..

    http://threewords.me/ecahshafiee

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. xleh blah punya respons. =D

    ReplyDelete
  5. huhu kreatif2. tak marah ke abg batman ada org lain cakap iloveyou tu?

    ReplyDelete
  6. hahaha....cmtu upenye three words~kawai~

    ReplyDelete
  7. macam best ni. boleeh try kekeke

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay