Saturday, June 11, 2011

Piala FA 2011 – Terengganu vs Kelantan

 

Assalamualaikum semua…

 

Malam ni semua dok semangat giler kot post status pasal perlawana Piala FA 2011 di mana team Terengganu akan berentap dengan Kelantan. Maka wall facebook aku dan tidak lupa timeline twitter aku penuh dengan status-status yang semangat giler.

 

Masing-masing kemain tunjuk semangat kesukanan dengan menunjukkan sokongan terhadap pasukan masing-masing.

 

 

 

Errr aku jujur boleh tak?? Sebenarnya aku tak tengok pon bola malam nih! Sob sob!! Ye aku tahu sadisnye aku!!! Ouhhhh pukul diri sendiri kang!

 

Aku dapat tahu pon lepas aku tanya budak lelaki ni haaaa.. Tanya pon kat twitter je! Kuang kuang kuangg. Hampeh betoll…. Pakwe aku tu sokong team mana pun aku tak tanya. Haiyahhh!! Tak sensitip langsung aku nih!! Tapi aku tahu dia mesti sokong Kelantan. Lalalaa…

 

Aku ni orang Pahang, Kelantan dengan Terengganu pulak dua-dua jiran Pantai Timur. Adehhhh nak sokong mana ye? Memandangkan keluarga aku dulu-dulu duduk kat Terengganu, so aku sokong Terengganu lah ye? Lalalaaa…

 

Ohh ye, tahniah ye Terengganu sebab menang perlawanan tadi :)

 

 

 

sign NISA

11 comments :

solomolo said...

senyum sokmo !~
[^_^]

..hizamirahim.. said...

amboi.
riang gembira je ek?
lalalala tak henti2.
haha~

eyna said...

yeaahh,,,!!
my cntry menang..
bangga seyh,,, hehe

Dawa said...

mmg pantai timur sejati nisa ni. apa2 pon tahniah buat ganu. kelate pon ok main

a little less conversation said...

tgk bola kt kedai, igtkn kelantan menang, baru nak balik tetibe terengganu skor last minit..trus order teh o ais lg 1..hahaha

Judiene said...

Hehehe.
Biase lah tu.
Setiap orang ada minat masing masing.
Kalo sape yang tak minat bola, maka diorg sahih lah tak tengok match malam ni.
Ye ke tidak?
Hehehe.

Eifa Zuhaira said...

peteh ganu peteh! :D

amier azrul alias said...

huhu dah mng bru sokong tganu ;p

Yuyu Musa said...

PETEH GANU PETEH!!!

YEAHHH MENANG...SEMANGAT SEMALAM MASIH ADA..

EH TERCAPSLOCK plak..hihi

Miss Y and Her World said...

ehehehe. sama la kita. aku pun tak tengok. tapi tengok FB je dah tau apa yg jadi. daudsu pemes ah lepas ni ;)

Dah Lanjut Usianya, Kenapa Tak Kahwin Lagi?

Dayana AZ said...

hehe :) tk sokong mana2 boleh tak ? :D