Friday, June 3, 2011

PENGUMUMAN UNTUK PESERTA GIVEAWAY




Kepada peserta giveaway, saya tahu anda risau sebab ada link yang tak keluar di bahagian komen. Diharap anda bersabar ye. 

JANGAN POST LINK KALI KEDUA. Tolong sangat-sangat ye. Tunggu saya siap dengan senarai peserta, kalau takde nama atau link anda, barulah saya minta post link balik yea? 

Kalau anda post link balik, saya risau nanti muncul pertindihan atau banyak masalah lain. So, kita sama-samalah bersabar ye? Kesianlah kat saya nak exam ni, banyak benda lain nak fikir :'(

Senarai peserta akan dibuat DALAM MASA SEMINGGU okay? Saya sayangggg korang semua. So sila bagi kerjasama ye? Muuah mmuahh!

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK.




19 comments :

ayilarima said...

tumpukan pd exam ye buat mse skang nie nisa... wish you gudluck... buat elok2 exam nanti... :)

Dayana AZ said...

oke kak nisa ;) ! aritu post sekali je dah msuk da hehe..

aida4eva said...

baekkk! sy menurut perintah puan! :D

FasiHaH SupiaN said...

Baik Nisa Kay! :)

Fika Rozaidi said...

kesian kat kak nisa. sabar ye and good luck utk exam :)

einz miszmessy said...

owh....sorry if sy ada terpost 2x...maaf2....

einz miszmessy said...
This comment has been removed by the author.
einz miszmessy said...
This comment has been removed by the author.
NURUL AINI NORAZMAN said...

jgn sampai hilang fokus nak exam taw nisa,.gudluck,.=))

tia @ Ini Kisah Tia said...

oh boleh jugak ada masalah macam tu ?

Contest dan Segmen - Janganlah Over

Saybee said...

best of luck! :)

TeAqArH said...

gudluck nisa.....

~bUih-bUih ciNta~ said...

sowie & best of luck keyh..!;)

Fatin Nabila ♥ said...

sorry sbb post due kali .. hehe .. takot x kua , huhu :)

...sWeeT uMi... said...

sabar menanti (^_^)

IEQAH said...

oke dear..Faham :)

IEQAH said...

oke dear..Faham :)

azreen said...

gudlak ea exam kaq nisa !

afeeyra aishiteru said...

gud luck 4 ur exam yew nisa :))