Wednesday, June 1, 2011

Pengumuman mengenai giveaway. Berita baik!!

 

banner mid-year GA

Assalamualaikum semua….

Tengah-tengah kesibukan ni, smepat jugak aku update entry pendek.. Just want to inform berita baik!!!

Sponsor giveaway, SANDRA AZWAN tadi ade email aku. Dan beliau bawakan berita yang best! Khas untuk semua blogger yang menyertai GIVEAWAY AKU!

 

cropped duchess black topCropped duchess black top worth RM200.00, khas from SANDRA AZWAN !!

 

Yeahhh semoga murah rezeki Sandra yek! Another great prize for the main winner! Ini bermakna pemenang utama nanti akan dua dapat hadiah yang sangat sangat best iaitu :

  • Exclusive sketch (comes with frame)
  • Cropped duchess black top worth RM200.00

 

WOWW Hebat bukan??? Million thanks to SANDRA AZWAN for these fabulous prizes!! So apa tunggu lagi? Jom join giveaway aku, mungkin rezeki korang menang hadiah utama? Hehehe nak join,  klik aje pada banner giveaway kat atas sana okeyh!

 

Ohhh ye, ada lagi yang baik hati volunteer nak jadi sponsor :

 

 

Ohhh ye, PERINGATAN YE!!! Jangan lah tinggalkan link kat entry contoh yang aku sediakan tu.. Entry contoh tu hanya untuk tunjuk kat korang yang korang boleh buat entry se-simple itu. So.. kepada sesiapa yang letak link kat sini, saya nasihatkan supaya anda post link anda di ENTRY INI yeee!!

 

Pada semua peserta, mesti ada yang confuse bila senarai sponsor bertambah. Pada yang join masa ade 7 orang sponsor, so letak link 7 org tu aje. Kalau masa korang join tu dah ada 10 sponsor, letak la semua link sponsor yang ada.

Tapi terpulang pada korang nak update ke tak senarai sponsor tu. Tapi kalau boleh, silakan ye. Hehehe….

Ingat.. hanya yang mematuhi semua terma dan syarat akan dilayan. Kalau letak link tu kat entry lain ke, kat shout box ke.. memang tak dilayan sama sekali. Sorry ye, I have to be strict this time.

THANKS.

 

P/S : To all female bloggers, jom join contest SANDRA AZWAN? Hadiah memang superb okeh! Jom terjah SINI !!!

 

 

sign NISA


11 comments:

  1. nisa, nk kena update blk ke entry y dah buat 2???

    ReplyDelete
  2. moga SANDRA AZWAN dimurah kan rezeki selalu :)
    baik hati sungguh dia :)
    KIRIM SALAM dengan die nisa :)

    ReplyDelete
  3. nisa yg contest sandra azwan u tau x bila close date dia??

    ReplyDelete
  4. takpe2..don't worry..i'll added the new sponsors ~! Thx!

    ReplyDelete
  5. kalo join sekarang pun, ade harapan ke saya nak menang nih, cam takde je.

    ade tak hadiah untuk yang jadi pemerhati dan penyokong dari belakang?

    ReplyDelete
  6. wah best tu kalau dapat utama.. semoga limpahan rezeki buat sandra azwan..

    ReplyDelete
  7. wahh..mencurah curah rezeki nieh

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum

    suka blog dan hadiah dari azwan.best

    ReplyDelete
  9. wah hadiah tmbh lagi... suka2.. :)

    ReplyDelete
  10. wahh ! best giler kalau dpat jadik main winnerr.. amin3...hihi. ^__^

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay