Saturday, June 25, 2011

PEMENANG-PEMENANG MID-YEAR GIVEAWAY

 

Assalamualaikum semua…

 

ALHAMDULILLAH… Akhirnya sampai juga masa untuk aku umumkan siapakah pemenang-pemenang yang sangat bertuah dalam Mid-Year Giveaway yang aku lancar tak lama dulu.

 

Ohh ye, senara hadiah di bawah tu aku tak tahu nape tiba-tiba dia ter-publish lagi sekali. So harap-harap takde yang salah faham aku nak buat giveaway baru pulak. Lepas giveaway besar-besaran ni, aku ingat nak bercuti panjang dari giveaway. Hohoo.. Membebel pulak aku. Siapa menang?? Jeng jenggg…

 

KALAU MASIH TAK TAHU ANDA NOMBOR BERAPA, SILA CHECK KAT SENARAI PESERTA MID-YEAR GIVEAWAY NI OKAY?

JUST TENGOK NOMBOR YANG AKU DAH HIGHLIGHT KAN DALAM KOTAK MERAH TU. TU NOMBOR YANG MENANG. TQ.

 

jam loceng

puffy shirt

souvenirs

headband

belts

lotion

topup

template

doodle

satin shawl

ruffled top

headers

ayunar

handmade

tshirt lelaki

shawl pakistan

grand winner

 

PARA PEMENANG, SILA :

  • Hantar email ke sukamenaip@yahoo.com
  • Nyatakan anda nombor berapa dan hadiah apa yang anda menang. Sertakan nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk tujuan pengeposan hadiah.
  • Pastikan alamat tu betul ye, jangan ada salah eja ke apa. Kalau hadiah tak sampai, itu bukan di bawah tanggungjawab saya ye.
  • KECUALI kepada pemenang topup RM10, tak payah bagi alamat.
  • Pemenang header just bagi URL blog okay, tak payah bagi alamat.
  • Memandangkan aku akan balik kampung lepas ni, hadiah-hadiah akan di pos bila aku dah balik Shah Alam nanti oke? Agak-agak, seminggu dari sekarang jugaklah.

 

KEPADA GRAND PRIZE WINNER, Sandra Azwan BAGITAU, SILA EMAIL KEPADA BELIAU YE… SERTAKAN NO TELEPHONE YE…

 

Fuhhhh ramainye pemenang! Rabak sikit mata aku siapkan senarai, betulkan apa yang patut… Sebarang kekurangan harap dimaafkan. Moga aku dapat improve apa yang patut di masa hadapan. Alhamdulillah, aku gembira berkongsi rezeki ni bersama korang semua…

 

Kepada para penaja :

Terima kasih sangat-sangat-sangat sebab sudi jadi sponsor dan sama-sama menjayakan Mid-Year Giveaway anjuran aku yang tak seberapa ni. hohooo.. Terharu sangat okeh. Nak nangis!! Nak nangis!!

 

Terima kasih lagi sekali kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. Doakan supaya aku ada rezeki lagi dan boleh lagi buat giveaway. Bye….

 

 

 

sign NISA

77 comments :

blackroses said...

tahniah kepada pemenang

EYFAalias said...

:((

FaraaNabilaa said...
This comment has been removed by the author.
SANDRA AZWAN said...

Kepada Grand Prize winner tu, boleh lah emailkan kepada sandra no. telephone anda....

sandraazwan@gmail.com

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tak menang lg.. :(

Ms Bery said...

x de rezeki la..
xpe la anyway congret pada pemenang..

Cik Azizah said...

tahniah pada pemenang!! no 81 takde..wuuaaaa :( takde rezeki....

Gadish Lollipop said...

Mana senarai nama peserta? farah tak tahu farah number berapa.

cikbintang said...

hehe gna random no smua ratus dr 500..heheh yg penertaan awal mmg xdapek ler hehehe..neway thniah ye

Dianaa said...

Tak dapat :(

Nisa Kay said...

@FaraaNabilaa

mule2 check dulu nama awak di nombor berapa. sila check di senarai peserta
KAT SINI :
http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/senarai-peserta-mid-year-giveaway-by.html


dah tahu nombor awak, then check kat atas ade ke tak nombor awak.
kata tas tu sume sy printscreen nombor yang menang, sy guna random.org

sy dah highlightkan nombor tu guna kotak merah

.m y z. said...

unlucky T__T tahniah kepada pemenang :D

Gadish Lollipop said...

Tak menang :-( peserta yg ke 100 ke ata je yg bnyk menang .

VIRTUOSI GIRL said...

tahniah kepada pemenang giveaway kak nisa menaip.:-)

sya azleen said...

485 takde ke? :'(

Cik Mira said...

huhuhuhu belom ade luck lagi. sobbssss

nurul atiqah said...

err, kakak saya menang untuk header from Mas. btw, kalau saya wakilkan boleh ke? Sebab kakak saya dekat asrama ?

Faziera193 said...

(T_T)tak menang.. sob sob
takpe, rezeki masing2.. hiii

tahniah pada pemenang!! =)

Sya Syazana said...

takkdee :( takpe! saye ENJOYY! <3 sonoksonok...

normala_ali said...

huwah xdpt.. hehehe. xpe2 kepada pemenang tahniah... (^_^)\/

Zulkarnaim Faiz said...

120 yeay

cimOt said...

347>240>47

but mine 247..da dekat daaaa..
TAPI
still tak kena daaaaa..xde rezeki..hihii

saya bukan tomato said...

waaa ~ semua sipi2 je T_T xde rezeki .. btw kongrets yg menang ^^

ツTyra ツ said...

alahh, tak menang ;'( takde rezeki ;'(

eton said...

waa... hebat2.. tahniah pada pemenang dan pada nisa... lain kali buat la contest lagi.. hehehe

Fatin Fadhillah Mat Ayob said...

alaaa... tak menang... hmmm... :'(

BlueberrY CheesE said...

wah hebatlah nisa leyh kmpol sponsor dengan ramainyer ^^ tahniah untuk nisa juga!

~bUih-bUih ciNta~ said...

thanx so much..Alhamdulilah, dpt gk bertuah..:)

shera haifa said...

fuhh xbernasib baik.tahniah kpd yg menang

nanakimie said...

tahniah semua..no ratus2 je byk kua...huhu...

miss inna said...

xde rezeki..sob3! xpe la..T_T

aNiM said...

Alhamdulillah..
saya dah email.
tahniah kepada semua pemenang :)

zhms8082@gmail.com

siti hidayah said...

tak ada rezeki lagi. tapi takpe lah. cograts sape yang menang tu :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

yay! tak dapat! Alhamdulillah! cuba lagi!

Mohd Shukri Fadzillah said...

terlupa pulak.. thx nisa
:) hope to see more great GA from you.

nEa FleriDa / nIL said...

xbertuah.. btw thanks to nisa krna menganjurkan gveaway

Nurul Tiya said...

sob, sob, sob ;')

aqilah mazalan said...

congrats korang yg mng, tapa2, nnti nak cuba lagi :D Hehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

tahniah kpd pemenang. uhuh~ tak bertuah lagi gamaknya

cthajar_pinkgurl said...

hihihi ade gak 336 =')


terharu jap




anyway tenkiu kak nisa

aida4eva said...

xde rezeki lagi

T___T


anyway,tahniah pd pemenang

http://aida4eva.blogspot.com

einz miszmessy said...

wa............sipi je....hahaha....sedyh tol...sob...sob.....he........congrates ye......

TeAqArH said...

tahniah kpda pemenang...x menang pun xpe..^_^....sume ni luck je...

mate saya bulat said...

ala.. tak menang. takde rezeki );

nora said...

excited sangat bila tengok nombor saya naik..tQ nisa =)

Sembang Kemas said...

tak menang.takpe.congrat kepada yang menang.

cikSukaSuki@AL said...

195. #hamagaddd tak ada. heee

kak nisa buat lah lagi, kompem kite support akak.

:)

Pojiekyra said...

xdew rezeki huhuhuhu...papew pon tahniah pada pemenang :D

Gadis Kecil said...

Huwaaa. sepatutnya 106 yg menang. ni 107 punya pasal la ni, amik tuah. hahaha

Tahniah pada semua pemenang :)

emeera asnary said...

hmm, sokey lah, not my lucky kn ???

SANDRA AZWAN said...

Kepada yang berjaya, saya ucapkan tahniah yer..kepada yang kurang bernasib baik tu, nanti kalau nisa buat lagi GA mcm nie, sialah join yer...hehe

kalau boleh, untuk 'Grand Prize' winneR, Sandra nak bagi sendiri hadiah tu.....lagi BEST! Boleh belanja minum coffee sekali!;-P
GOOD LUCK!

miss anies said...

alaaaaaa~ x menang..
hurm :(
anies n0.160
huks TT.TT
btw, tahniah pd yg menang !

bella said...

sedih T____T

YAYA AZURA said...

Alhamdulillah ...

dapat losyen bodyshop..nanti emel detail..

KN28 said...

303 yg menang? tahniah!

sye no 304! satu lagi.
leh tak tambah satu! hehehe

TAHNIAH sekali lagi! =)

nabila azmi said...

hehe..yeay..alhamdulillah..ade gak tersenarai kan2..=)...

thanks nisa wat G.A ni...len kali wat lagi=p..

=)=)

Yuyu Musa said...

tahniah semua pemenang...=)

Nisa Kay said...

@SANDRA AZWAN

whaaa sandra nak belanja minum! nak ikutt!! nak ikuttt! (muka tak malu)
kehkehkeh :P

Nisa Kay said...

@nEa FleriDa / nIL

sama2 :)

syazu said...

ape bende neh sume?

ayilarima said...

Huuuu... Mira tak menang.... sedih nye... Mummy, help me ! Huuuwaaa.... :(

FyNa said...

eh, x sangka pulak fyna antara pemenang... thnx a lot..:)

Diera Tekikushika said...

Waahhh sukenya menang ! Thanks ya. =)

FasiHaH SupiaN said...

tahniah pada yang bertuah!!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

Wah,.alhamdulillah,.menang,.=)

''bidadariSIDIA'' said...

tak de rezeki :(
best nye grand prize winner dapat jumpe SANDRA,dapat minum coffe samesame lagi.:(
jelessssss :(
**tahniah kepada pememang :)

afeeyra aishiteru said...

tade rezeki !!! huhuk !!! btw congrat tuk sume pemenang ! :))

Alina Kasim :D said...

Alina Kasim , 288 .

Url blog : http://giletules.blogspot.com

Pemenang : Headers from Mas Ahmad Safwan

cikAida said...

alaa..
sikit g nk kena.
emm. no 45 :(

Black_roses92 said...

wahh!!! jeles!! sy xmenang. tp tak pe. belum sampai rezeki. anyway, tahniah buat semua pemenang! :)

GreenAppleKu.com said...

Dear Nisa, dah hantar email to you. TQ. Bila nak buat GA lagi nih..hehe..

u.m.i.e said...

congratz ..:)
xde rezeki .uhukz :(

Finaz Jaafar said...

ala, kali ni no luck la..sobbbsss..xpe, nnt kte try lg klo nisa wat GA..
anyway, keep up the good work..love ur blog xoxo=D

Lina said...

ohhh xde rezeki sy :(...tahniah kpd semua pemenang yer

Yana said...

huhu...tak de rezeki saya kali ini...

zulaikha said...

alhamdullilah.
wah dapat jam :)
thanks kak nisa!
muahmuahmuah :*

sharifatul aida said...

yeah!xmenang..tapi hepi dpt join..