Saturday, June 25, 2011

PEMENANG-PEMENANG MID-YEAR GIVEAWAY

 

Assalamualaikum semua…

 

ALHAMDULILLAH… Akhirnya sampai juga masa untuk aku umumkan siapakah pemenang-pemenang yang sangat bertuah dalam Mid-Year Giveaway yang aku lancar tak lama dulu.

 

Ohh ye, senara hadiah di bawah tu aku tak tahu nape tiba-tiba dia ter-publish lagi sekali. So harap-harap takde yang salah faham aku nak buat giveaway baru pulak. Lepas giveaway besar-besaran ni, aku ingat nak bercuti panjang dari giveaway. Hohoo.. Membebel pulak aku. Siapa menang?? Jeng jenggg…

 

KALAU MASIH TAK TAHU ANDA NOMBOR BERAPA, SILA CHECK KAT SENARAI PESERTA MID-YEAR GIVEAWAY NI OKAY?

JUST TENGOK NOMBOR YANG AKU DAH HIGHLIGHT KAN DALAM KOTAK MERAH TU. TU NOMBOR YANG MENANG. TQ.

 

jam loceng

puffy shirt

souvenirs

headband

belts

lotion

topup

template

doodle

satin shawl

ruffled top

headers

ayunar

handmade

tshirt lelaki

shawl pakistan

grand winner

 

PARA PEMENANG, SILA :

  • Hantar email ke sukamenaip@yahoo.com
  • Nyatakan anda nombor berapa dan hadiah apa yang anda menang. Sertakan nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk tujuan pengeposan hadiah.
  • Pastikan alamat tu betul ye, jangan ada salah eja ke apa. Kalau hadiah tak sampai, itu bukan di bawah tanggungjawab saya ye.
  • KECUALI kepada pemenang topup RM10, tak payah bagi alamat.
  • Pemenang header just bagi URL blog okay, tak payah bagi alamat.
  • Memandangkan aku akan balik kampung lepas ni, hadiah-hadiah akan di pos bila aku dah balik Shah Alam nanti oke? Agak-agak, seminggu dari sekarang jugaklah.

 

KEPADA GRAND PRIZE WINNER, Sandra Azwan BAGITAU, SILA EMAIL KEPADA BELIAU YE… SERTAKAN NO TELEPHONE YE…

 

Fuhhhh ramainye pemenang! Rabak sikit mata aku siapkan senarai, betulkan apa yang patut… Sebarang kekurangan harap dimaafkan. Moga aku dapat improve apa yang patut di masa hadapan. Alhamdulillah, aku gembira berkongsi rezeki ni bersama korang semua…

 

Kepada para penaja :

Terima kasih sangat-sangat-sangat sebab sudi jadi sponsor dan sama-sama menjayakan Mid-Year Giveaway anjuran aku yang tak seberapa ni. hohooo.. Terharu sangat okeh. Nak nangis!! Nak nangis!!

 

Terima kasih lagi sekali kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. Doakan supaya aku ada rezeki lagi dan boleh lagi buat giveaway. Bye….

 

 

 

sign NISA


77 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kepada Grand Prize winner tu, boleh lah emailkan kepada sandra no. telephone anda....

    sandraazwan@gmail.com

    ReplyDelete
  3. x de rezeki la..
    xpe la anyway congret pada pemenang..

    ReplyDelete
  4. tahniah pada pemenang!! no 81 takde..wuuaaaa :( takde rezeki....

    ReplyDelete
  5. Mana senarai nama peserta? farah tak tahu farah number berapa.

    ReplyDelete
  6. hehe gna random no smua ratus dr 500..heheh yg penertaan awal mmg xdapek ler hehehe..neway thniah ye

    ReplyDelete
  7. @FaraaNabilaa

    mule2 check dulu nama awak di nombor berapa. sila check di senarai peserta
    KAT SINI :
    http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/senarai-peserta-mid-year-giveaway-by.html


    dah tahu nombor awak, then check kat atas ade ke tak nombor awak.
    kata tas tu sume sy printscreen nombor yang menang, sy guna random.org

    sy dah highlightkan nombor tu guna kotak merah

    ReplyDelete
  8. unlucky T__T tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  9. Tak menang :-( peserta yg ke 100 ke ata je yg bnyk menang .

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada pemenang giveaway kak nisa menaip.:-)

    ReplyDelete
  11. huhuhuhu belom ade luck lagi. sobbssss

    ReplyDelete
  12. err, kakak saya menang untuk header from Mas. btw, kalau saya wakilkan boleh ke? Sebab kakak saya dekat asrama ?

    ReplyDelete
  13. (T_T)tak menang.. sob sob
    takpe, rezeki masing2.. hiii

    tahniah pada pemenang!! =)

    ReplyDelete
  14. takkdee :( takpe! saye ENJOYY! <3 sonoksonok...

    ReplyDelete
  15. huwah xdpt.. hehehe. xpe2 kepada pemenang tahniah... (^_^)\/

    ReplyDelete
  16. 347>240>47

    but mine 247..da dekat daaaa..
    TAPI
    still tak kena daaaaa..xde rezeki..hihii

    ReplyDelete
  17. waaa ~ semua sipi2 je T_T xde rezeki .. btw kongrets yg menang ^^

    ReplyDelete
  18. alahh, tak menang ;'( takde rezeki ;'(

    ReplyDelete
  19. waa... hebat2.. tahniah pada pemenang dan pada nisa... lain kali buat la contest lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  20. wah hebatlah nisa leyh kmpol sponsor dengan ramainyer ^^ tahniah untuk nisa juga!

    ReplyDelete
  21. thanx so much..Alhamdulilah, dpt gk bertuah..:)

    ReplyDelete
  22. fuhh xbernasib baik.tahniah kpd yg menang

    ReplyDelete
  23. tahniah semua..no ratus2 je byk kua...huhu...

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..
    saya dah email.
    tahniah kepada semua pemenang :)

    zhms8082@gmail.com

    ReplyDelete
  25. tak ada rezeki lagi. tapi takpe lah. cograts sape yang menang tu :)

    ReplyDelete
  26. yay! tak dapat! Alhamdulillah! cuba lagi!

    ReplyDelete
  27. terlupa pulak.. thx nisa
    :) hope to see more great GA from you.

    ReplyDelete
  28. xbertuah.. btw thanks to nisa krna menganjurkan gveaway

    ReplyDelete
  29. congrats korang yg mng, tapa2, nnti nak cuba lagi :D Hehe

    ReplyDelete
  30. tahniah kpd pemenang. uhuh~ tak bertuah lagi gamaknya

    ReplyDelete
  31. hihihi ade gak 336 =')


    terharu jap




    anyway tenkiu kak nisa

    ReplyDelete
  32. wa............sipi je....hahaha....sedyh tol...sob...sob.....he........congrates ye......

    ReplyDelete
  33. tahniah kpda pemenang...x menang pun xpe..^_^....sume ni luck je...

    ReplyDelete
  34. ala.. tak menang. takde rezeki );

    ReplyDelete
  35. excited sangat bila tengok nombor saya naik..tQ nisa =)

    ReplyDelete
  36. tak menang.takpe.congrat kepada yang menang.

    ReplyDelete
  37. 195. #hamagaddd tak ada. heee

    kak nisa buat lah lagi, kompem kite support akak.

    :)

    ReplyDelete
  38. xdew rezeki huhuhuhu...papew pon tahniah pada pemenang :D

    ReplyDelete
  39. Huwaaa. sepatutnya 106 yg menang. ni 107 punya pasal la ni, amik tuah. hahaha

    Tahniah pada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  40. hmm, sokey lah, not my lucky kn ???

    ReplyDelete
  41. Kepada yang berjaya, saya ucapkan tahniah yer..kepada yang kurang bernasib baik tu, nanti kalau nisa buat lagi GA mcm nie, sialah join yer...hehe

    kalau boleh, untuk 'Grand Prize' winneR, Sandra nak bagi sendiri hadiah tu.....lagi BEST! Boleh belanja minum coffee sekali!;-P
    GOOD LUCK!

    ReplyDelete
  42. alaaaaaa~ x menang..
    hurm :(
    anies n0.160
    huks TT.TT
    btw, tahniah pd yg menang !

    ReplyDelete
  43. Alhamdulillah ...

    dapat losyen bodyshop..nanti emel detail..

    ReplyDelete
  44. 303 yg menang? tahniah!

    sye no 304! satu lagi.
    leh tak tambah satu! hehehe

    TAHNIAH sekali lagi! =)

    ReplyDelete
  45. hehe..yeay..alhamdulillah..ade gak tersenarai kan2..=)...

    thanks nisa wat G.A ni...len kali wat lagi=p..

    =)=)

    ReplyDelete
  46. tahniah semua pemenang...=)

    ReplyDelete
  47. @SANDRA AZWAN

    whaaa sandra nak belanja minum! nak ikutt!! nak ikuttt! (muka tak malu)
    kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  48. Huuuu... Mira tak menang.... sedih nye... Mummy, help me ! Huuuwaaa.... :(

    ReplyDelete
  49. eh, x sangka pulak fyna antara pemenang... thnx a lot..:)

    ReplyDelete
  50. Waahhh sukenya menang ! Thanks ya. =)

    ReplyDelete
  51. Wah,.alhamdulillah,.menang,.=)

    ReplyDelete
  52. tak de rezeki :(
    best nye grand prize winner dapat jumpe SANDRA,dapat minum coffe samesame lagi.:(
    jelessssss :(
    **tahniah kepada pememang :)

    ReplyDelete
  53. tade rezeki !!! huhuk !!! btw congrat tuk sume pemenang ! :))

    ReplyDelete
  54. Alina Kasim , 288 .

    Url blog : http://giletules.blogspot.com

    Pemenang : Headers from Mas Ahmad Safwan

    ReplyDelete
  55. alaa..
    sikit g nk kena.
    emm. no 45 :(

    ReplyDelete
  56. wahh!!! jeles!! sy xmenang. tp tak pe. belum sampai rezeki. anyway, tahniah buat semua pemenang! :)

    ReplyDelete
  57. Dear Nisa, dah hantar email to you. TQ. Bila nak buat GA lagi nih..hehe..

    ReplyDelete
  58. congratz ..:)
    xde rezeki .uhukz :(

    ReplyDelete
  59. ala, kali ni no luck la..sobbbsss..xpe, nnt kte try lg klo nisa wat GA..
    anyway, keep up the good work..love ur blog xoxo=D

    ReplyDelete
  60. ohhh xde rezeki sy :(...tahniah kpd semua pemenang yer

    ReplyDelete
  61. huhu...tak de rezeki saya kali ini...

    ReplyDelete
  62. alhamdullilah.
    wah dapat jam :)
    thanks kak nisa!
    muahmuahmuah :*

    ReplyDelete
  63. yeah!xmenang..tapi hepi dpt join..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay