Friday, June 17, 2011

Ning Baizura menceriakan pagi aku.

 

Assalamualaikum…

 

Haaa dah malam baru lah aku nak ungkit cerita basi pagi tadi. Bukan apa, satu hari suntuk kepenatan wehhh. Tengahari tadi aku ada kerja angkat-angkat barang, mengemas sikit-sikit.

 

Pagi-pagi aku dah dikejutkan untuk menyelesaikan tugasan rahsia ejen 007, chewahhhhh hiperbola betol. So dalam keadaan yang masih mamai-mamai ayam aku dok bukak twitter lepas tu aku tweet good morning to random people termasuk lah retis-retis.

 

aku

 

Tangan aku dok gatal lah nak tegur para retis pepagi ni kann… Sekali aku tweet lah Ning Baizura, diva soprano kita, yang juga merupakan salah seorang tenaga pengajara di Akademi Fantasia musim 9.

 

Sebelum aku tweet Ning Baizura ade lagi aku tweet retis-retis yang lain, termasuk lah retis vlog iaitu Muhamad Nur Aizuddin yang sedang meng-upload vlog terbaru beliau. Amboi jeles kemain aku dengan hang tauuu. Dok berjalan je. So korang jangan lupa terjah channel Jom Jalam-jalan di website 1tube tau. Boleh tengok segmen Bersama NurAizuddin. Wahhh ter-promote retis pulak aku :D

 

Tetibe…. JENG JENG JENGGGG!!!!

 


ning

 

Huwarggghhhhh!!! Mau terbeliak bijik mata aku, Ning Baizura wish morning kat aku weh. Oke jakun kejap. Kah kah kah!! Aku respect lah retis-retis yang peramah, macam Ning ni.. AKu tengok profile twitter Ning Baizura pun rajin jugak balas tweet peminat.

 

Wahhhh macam ni lah retis, tahu jaga hati peminat, barulah peminat setia ngan retis tu, ye tak? Kalau retis dok menyombong, chaittttt baik tak payah der, tak layak diminati pon! Eh eh emo pulak aku. Kahkahkah!!

 

Haaaa tak pepasal aku dengan air liur basi secalit tepi bibir dok sengih sengsorang depan laptop. Kahkahkah! Tenkiu Ning Baizura. Love you lah!!!

 

P/S : Retis mana lagi yang rajin balas tweet peminat? Meh aku nak tegur dia lak. Kahkahkah… feeling feeling kawan dengan retis lak aku. Hakhakhakkkktuiiihh.

 

 

 

sign NISA

19 comments :

miaa spungen said...

hahaha nti mtk kak ning ajr nynyi lak

Yuyu Musa said...

yuna!yuna!yuna!!! yuna aelalu blas..hihi

angkasa said...

waah bestnya mcm tu!!jeles tahuuu kak nisa..erm artis lain rasanya ana raffali pun ramah.tp xtau dia ada twitter ke tak :)

Rizwan Ewan said...

wa! bestnye.. jealous la plak..huhu nk tweet kak ning juga la..hehe

ZyzyAfrina (: said...

Cuba try aaron aziz. pehhh!

Qieya Qyssxtynaa said...

senyum lebar abes lahh kak nisa yerk :)

fierapirot said...

untunglahhhh..kekekeke

fierapirot said...

untunglahhhh..kekekeke

Noor Anis said...

wa...eppy nye akak,,,

Cik Eka said...

hehehee..besnyerrrrr ning balas..hehehe

yaya_flanella said...

ni yang rasa nak buat twitter ni. *kudus gila rasa bila takde twitter. =.=

Syazwan said...

waahhh,,ning baizura,,
kim salam kat dia noooo.

HasNah Kawaii said...

Yeye, bila retis reply mmg rasa jakun kejap.haha
antara retis yg penah reply tweet kite mcm Rafidah ibrahim, hanis zalikha, anwarhadi..kat fb plak fynn jamal n matluthfi (ecece..nak habaq jugak ni ;p)
Nisa try la tweet depa :D

Razil Tahir said...

try yuna!
yuna un peramah!! :)

Ms Bery said...

Wah best nyer.. Jeles betol..

JMR said...

bg ning baca entri nih..heheheh

emeera asnary said...

ce lah tego dak dak JUVANA, ade bran ? hehe

Muna rahimah said...

wuekk , kembang lakk dia :p

daya said...

heliza helmi !