Friday, June 24, 2011

Kelas Penampilan Diri – Pengalaman & Pengetahuan

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

 

Haaaa. ni cerita basi punye. Kahkahkah! Dah lama kotttt aku pergi kelas penampilan diri ni. Ye lah, aku rasa aku ni takdelah pandai bergaya mana pun. Sooo I really need to attend this class! Kahkahkah!!

 

EVENT : Kelas Penampilan diri by Dya Romantika Resources bersama Dara.com

TARIKH / MASA : 11 Jun 2011, 9.30am (Aku dengan Cik Epal sampai lambat. KAHKAHKAH!!)

TEMPAT : Fakulti Kejuruteraan Mekanikal, UiTM Shah Alam

 

 

Yang best nye kelas penampilan diri ni ada penampilan khas dari Maria Elena Zarul dan Cik Epal sebagai speaker untuk bercakap mengenai confidence. Sooo entry ni banyok gambor-gambor aje lah ye. Kahkahkah. Enjoyyy…

 

Bandar Shah Alam-20110611-00400

 

Bukit Raja-20110611-00404

 

 

Dan kat bawah ni ade jugak blogger and peserta dari kelas ni yang sporting dan sweet! Hehehee….

o1

o2

JOM SINGGAH BLOG-BLOG DORANG!!!

akudanbelogini.blogspot.com

goleksgoleks.blogspot.com

caraceritacintaku.blogspot.com

missdelly.blogspot.com

chewanputery.blogspot.com

miaaomelucu.blogspot.com

legendofdoraemon.blogspot.com

suriz-on-click.blogspot.com

 

 

Bukit Raja-20110611-00438Ni pulak gambor kami bersama abamm photgrapher. Kahkahkah. Menggilo aje kitorang ni. Maklumlah kelas dah habes kan kannnn…

 

 

Bukit Raja-20110611-00440Aku dan Maria Elena Zarul yang sempat berteduh-teduh bawah satin shawl yang baru aku beli. Auwww auww~

 

 

Bukit Raja-20110611-00431

Aku dan hakak-hakak model uolls! Haaaa mana mau challenge! Hohohooo… Hakak shawl pink tu lerr Nadia Syafanis, yang sebelah beliau tuh, yang shawl kuning tuh hakak model jugak, tapi tak tahu nama. Wuuuuu….

 

 

Bukit Raja-20110611-00439

Yang ni pulak hakak Zainatun Adilah (Eyla) a.k.a. kembar Yuna. Huahuaaa.. Habis rosak anak orang nih aku dok makeover kan shawl beliau. Nak tengok camne aku “makeover-lah-sangat” beliau? KLIK SINI Tenkiuu…

 

 

Hohooo…. Really had great times! Banyak pengetahuan dan pengalaman yang aku dapat dari kelas ni. Ohh ye, Dya Romantika Resources banyak buat kelas tau. Kalau nak join sila tanya beliau. Kahkahkah…

 

 

sign NISA

20 comments :

emeera asnary said...

sonokk nyeee, if ade agy, mahu pegi lahh, =)

Akulah Pak Lan said...

Kenyakinan itu penting bagi lelaki mahupun wanita..penampilan juga perlu dijaga..

shah said...

minat sangat tengok budak2 pakai tudung macam hana tajima nih...haha..
http://89shah.blogspot.com/2011/06/hasil-webcam-ku-bersama-bintang-dunia.html

Miss Y and Her World said...

wagh bestnya. teringin ahh nak join kelas-kelas macam ni. tapi duduk jauh. jeles tengok korang. jeles!!!

Kau Bukan Yang Pertama

Maya Lisa said...

waah ~ nak masuk haritu.. tapi tak ade mase lah ^^


kirim salam ye dari Maya kat Maria Elena ^^



Super duper adore her yaw !

Abu Huzaifah said...

menarik :)

MISSHOHO said...

wahh..best woo..ishh..rugi plak x gi..huhu..kalau x boley jumpe nisa..;))

FARAH IZWANI RAMLI said...

suka maria elena. :)

eddy syrol said...

tudung korang mcm2 ye... (~_~)


jom terjah...




SABAR MENCAPAI IMPIAN






MINTA DERMA KE MINTA SEDEKAH

Cik Yana said...

hai nisa :)
i'm 1st here
besh kan g class penampilan diri
even sehari je


http://extrafromcikyana.blogspot.com/2011/06/grooming-class.html

Shyella Anuar said...

lamanya kak nisa baru update .. hihi tapi, takpee .. saya ada kat situ jugak ! :)

kak nisa ada dalam entry grroming class saya .. lupa nak post link ..

feel free to visit here ...
http://miaaomelucu.blogspot.com/2011/06/dating-dengan-kak-maria-elena-cik-epal.html

thanksss !!! :))))

ed shahir said...

wahhh.. makin maju cik nisa. lama tak jenguk kesini. goodluck nisa kay :)

EZAN IDMA said...

wah best best

aqilah mazalan said...

untunglahhhh :( HAHA
#ayat org jeles .___.

Dayana Nasir said...

best jeeeeeeee...

Arshieda Nabila said...

kelas penampilan....i think u should be one of the speech ike maria n cik epal..>.<

cik siti said...

hahaha.... makeover lah sgt kan... garang bebenorrr cik yg nak makeover nyee.. muahahaha

intan atika said...

nisa! thank you letak link i kat blog u! n tq sudi singgah blog i yang tak seberapa tu:)

http://goleksgoleks.blogspot.com/2011/06/great-day-with-gadis-gadis-yang.html

aida4eva said...

mcm best je! :D

Miss Dally said...

hai nisa! hehe. act lps bace latest entry u,i baru bace yg entry join kelas penampilan diri.hehe. terharu sbb gambar i ngn u pon ade tapi link blog i slh... :(

link blog i sbnrnye missdally.blogspot.com

btw,nice to meet u :))