Monday, June 13, 2011

Kejutan hari jadi. Terharu nih!!

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

 

Aku tengah selongkar handphone aku, memilih gambar yang aku ambil semalam dan malam tadi. Sekali lagi, tragedi tangisan hari jadi berlaku lagi!! Huarggghhh…

 

 

IMG-20110612-00465

SEMALAM, sempat aku singgah di rumah dan makan laksa mak masak. Sedap nye tak terkata. Sampai bertambah-tambah aku makan laksa. Rindunyeee laksa mak! Memang masakan mak kita tak akan dapat ditandingi masakan lain kan???

 

 

IMG-20110613-00469

Ehemmmm blueberry cake dari Iejam, my best buddy dari awal permulaan aku di Unisel lagi. Sedap! Tapi aku kenyang sebab makan kentang. Ouhhh tak dapat aku bayangkan perasaan aku bila aku start makan kentang goreng, Iejam datang bawak kek sambil nyanyi lagu Happy Birthday.

 

 

IMG-20110613-00466

YA ALLAH, serabai betol diriku. Maklumlah… nak balik rumah and tido je kan. So memang mekap aku, shawl aku semua entah ke mana. Aku sarung aje tudung instant. Kahkahkahhh…

 

 

IMG-20110613-00478

Dan ni dia kawan-kawan yang sama hadir memeriahkan McDonald’s Seksyen 3. Heheheeee Kecuali yang mamat baju putih tu, beliau gangster kampung. Kahkahkah.. Memang merah padam muka beliau kena usik dengan aku and Iejam. Padan muka!

 

To Ana, Ika, Theeba, Miko & Iejam. Thank you so much dear friends! You guys are wonderful people and I’m very grateful to know each of you. And thanks Ana sebab lend me your shoulder malam tadi. Mana tak nye, korang dah buat aku terkujat, of course laa aku nangis terharu. Kahkahkahh..

 

Kepada kakak, saya sayang akak sangat sangat! Hohooo… thanks sebab bersekongkol dengan Iejam untuk menjayakan rancangan ni. Sungguh aku tak tahu korang betul-betul plan nak terkujat kan aku malam ni. …  Nasib si gangster kampung tak berpakat sekali, kalau tak aku dah kenakan dia kaw-kaw punyeee.

 

Thank you everyone! Muahmuahh!!

 

 

sign NISA


29 comments:

  1. wahhh bestnye
    hepy bufday nisa :")

    ReplyDelete
  2. kek tu nmpk sedap T.T NAK JUGAK!!! bestnya ada bday surprise!~takde baling2 kek ke?hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik speak..

    hppy brthdy..
    sweet 20..
    ucapan brthdy ke 2..

    ReplyDelete
  4. waahhhh..selamat hari jadi nisa ;)

    ReplyDelete
  5. wahhh...c bju putih itu mcm ku knal..bkn kah itu incik tgku anuar??hoho

    ReplyDelete
  6. wah bestnya nisa dpt suprise gtu..

    happy birthday nisa!! ;)

    wiwittt sweet 20th ;)

    ReplyDelete
  7. happy birthday nisa... hope u happy always...

    ReplyDelete
  8. mesti terharu kan dgn smbutan oleh rakan2 blogger nisa,. he3 HBTY nisa kay,.=)

    ReplyDelete
  9. lor..same umur ye..hehehe..btw..happy birthday!

    ReplyDelete
  10. baru 20 taun upe nye.. hihi. :)

    hapy besday.. :)

    ReplyDelete
  11. Happy bufday...moga panjang umur and nafas di berkati...pe2 pon, kek tu lazat, and masakan ibu tiada tandingan..mcd pon kalah

    ReplyDelete
  12. happy bufday nisa ")
    best nyee

    ReplyDelete
  13. la nisa baru 20 thun kea.
    huhuh
    xsangka~

    btw hepi bufday

    ReplyDelete
  14. happy birthday sahabat blogger :)

    ReplyDelete
  15. happy birthday dik

    ReplyDelete
  16. happy birthday nisa kay. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki :D

    ReplyDelete
  17. sedapnye laksa......rindu jgak nie laksa TJ..

    ReplyDelete
  18. hepi besday dear...doakan yang terbaik dari segala yang baik tuk awak key..:)

    ReplyDelete
  19. sedapnyer laksa!bestnye ada org celebrate. nway, lain muke nisa pakai tudung instant. happy birthday nisa!~

    ReplyDelete
  20. wahhhhhhh...untung la kamu!!hehe

    anyway happy bufday!!^^,

    smoga pnjg umo

    mrh rezeki

    aminnnnnn~

    ReplyDelete
  21. waaa.besday kite sme ke dak comey aka NISA :P Slmt ulang tahun..Semoga trus sukses dlm dunia blogging

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay