Monday, June 13, 2011

Kejutan hari jadi. Terharu nih!!

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

 

Aku tengah selongkar handphone aku, memilih gambar yang aku ambil semalam dan malam tadi. Sekali lagi, tragedi tangisan hari jadi berlaku lagi!! Huarggghhh…

 

 

IMG-20110612-00465

SEMALAM, sempat aku singgah di rumah dan makan laksa mak masak. Sedap nye tak terkata. Sampai bertambah-tambah aku makan laksa. Rindunyeee laksa mak! Memang masakan mak kita tak akan dapat ditandingi masakan lain kan???

 

 

IMG-20110613-00469

Ehemmmm blueberry cake dari Iejam, my best buddy dari awal permulaan aku di Unisel lagi. Sedap! Tapi aku kenyang sebab makan kentang. Ouhhh tak dapat aku bayangkan perasaan aku bila aku start makan kentang goreng, Iejam datang bawak kek sambil nyanyi lagu Happy Birthday.

 

 

IMG-20110613-00466

YA ALLAH, serabai betol diriku. Maklumlah… nak balik rumah and tido je kan. So memang mekap aku, shawl aku semua entah ke mana. Aku sarung aje tudung instant. Kahkahkahhh…

 

 

IMG-20110613-00478

Dan ni dia kawan-kawan yang sama hadir memeriahkan McDonald’s Seksyen 3. Heheheeee Kecuali yang mamat baju putih tu, beliau gangster kampung. Kahkahkah.. Memang merah padam muka beliau kena usik dengan aku and Iejam. Padan muka!

 

To Ana, Ika, Theeba, Miko & Iejam. Thank you so much dear friends! You guys are wonderful people and I’m very grateful to know each of you. And thanks Ana sebab lend me your shoulder malam tadi. Mana tak nye, korang dah buat aku terkujat, of course laa aku nangis terharu. Kahkahkahh..

 

Kepada kakak, saya sayang akak sangat sangat! Hohooo… thanks sebab bersekongkol dengan Iejam untuk menjayakan rancangan ni. Sungguh aku tak tahu korang betul-betul plan nak terkujat kan aku malam ni. …  Nasib si gangster kampung tak berpakat sekali, kalau tak aku dah kenakan dia kaw-kaw punyeee.

 

Thank you everyone! Muahmuahh!!

 

 

sign NISA

29 comments :

Miss Fyra said...

wahhh bestnye
hepy bufday nisa :")

hana sudradjat said...

kek tu nmpk sedap T.T NAK JUGAK!!! bestnya ada bday surprise!~takde baling2 kek ke?hehehe

Rahmad said...

cantik speak..

hppy brthdy..
sweet 20..
ucapan brthdy ke 2..

tulus sweet said...

sedap je tgk kek tu...:)

Syazwan said...

waahhhh..selamat hari jadi nisa ;)

myownlife said...

wahhh...c bju putih itu mcm ku knal..bkn kah itu incik tgku anuar??hoho

dak eina said...

wah bestnya nisa dpt suprise gtu..

happy birthday nisa!! ;)

wiwittt sweet 20th ;)

eton said...

happy birthday nisa... hope u happy always...

NURUL AINI NORAZMAN said...

mesti terharu kan dgn smbutan oleh rakan2 blogger nisa,. he3 HBTY nisa kay,.=)

Fina Fento said...

Happy birthday nisa :)

AMMAR YASIR said...

Cedapnya laksa

SiBudakKurus said...

lor..same umur ye..hehehe..btw..happy birthday!

sueMUNCET said...

happy birthday! ;))

Love hurt aeNnn said...

baru 20 taun upe nye.. hihi. :)

hapy besday.. :)

CikHaniBhulat said...

Happy bufday...moga panjang umur and nafas di berkati...pe2 pon, kek tu lazat, and masakan ibu tiada tandingan..mcd pon kalah

Yuyu Musa said...

Happy birthday kay...!!!

=)

dyra said...

happy bufday nisa ")
best nyee

K O R I E said...

la nisa baru 20 thun kea.
huhuh
xsangka~

btw hepi bufday

Dawa said...

happy birthday sahabat blogger :)

A y e s h a Ramlee said...

happy birthday dik

wahida idris said...

happy birthday! :)

Hasif Hamsyari said...

Happy birthday, kak nisa! =)

sarah mohamad said...

happy birthday nisa kay. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki :D

faa rosli sulaiman said...

sedapnye laksa......rindu jgak nie laksa TJ..

aTy _faRed~ said...

hepi besday dear...doakan yang terbaik dari segala yang baik tuk awak key..:)

BlueberrY CheesE said...

sedapnyer laksa!bestnye ada org celebrate. nway, lain muke nisa pakai tudung instant. happy birthday nisa!~

::cikjuju::◕‿◕ said...

wahhhhhhh...untung la kamu!!hehe

anyway happy bufday!!^^,

smoga pnjg umo

mrh rezeki

aminnnnnn~

SpaQue said...

waaa.besday kite sme ke dak comey aka NISA :P Slmt ulang tahun..Semoga trus sukses dlm dunia blogging

ijam ismail said...

happy birthday nisa..!
=)