Wednesday, June 8, 2011

Jom join kelas penampilan diri Dya Romantika & majalah Dara.com ! Berpeluang jadi model!

 

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Haaaa hari ni pagi-pagi dah up entry pasal cantik-cantik ni kasi terbeliak mata gegadiss di luar sana. Nak cantik??? SIAPA LAH YANG TAKNAK KAN??? Cantik mampu beri kita confident level yang tinggi.. Mampu buat kita lebih yakin yang berdepan dengan orang ramai.

Tapi korang tak tahu caranya???? Haaaa masa ni lah korang kena ambil peluang untuk hadir ke kelas penampilan diri ni!

 

 

Penampilan istimewa Maria Elena dengan Cik Epal tuuuu… Blogger terkenal hokeyh! So jangan lepaskan peluang keemasan ni okay! Banyak advantage yang korang boleh dapat daripada kelas penampilan diri nih.

Percaya tak nanti lepas korang semua dah lawo kemain, korang akan konfiden je nak buat apa pun, dah takde rasa ragu-ragu. Orang tengok penampilan korang kemas dan meyakinkan aje.. Korang taknak ke? Kalau taknak rugi wooo. Hekhekhek.

 

SLOT BEST :

1- Mengetahui warna diri untuk setiap individu..
2- Mempelajari asas bersolek & Teknik solekan yang mudah serta selesa ke pejabat.
3- Penggayaan/ ikatan tudung serta selendang yang sesuai dengan warna diri.
4- Suai padan baju yang betul.
5- Cara duduk yang betul seorang wanita.

 

TENTATIF :

9.30am-10.00am
-Pendaftaran peserta.


10.00am-11.30am
Kelas bermula
-Mengetahui warna diri untuk setiap individu..
-Mempelajari asas bersolek & Teknik solekan yang mudah serta selesa ke pajabat.
*LUCKY DRAW


11.30am-12.00pm
MAKAN TENGAHARI / LUCKY DRAW


12.00pm-1.30pm
-Penggayaan/ ikatan tudung serta selendang yang sesuai dengan warna diri.
-Suai padan baju yang betul.
-Cara duduk yang betul seorang wanita.
*LUCKY DRAW


1.30pm-2.30pm
Rehat


2.30pm- 3.30pm
Sesi Soal Jawab Bersama "Maria Elena Zarul & Cik Epal"


3.30pm- 4.30pm
Sesi Photoshoot

 

Haaaa aku memang suka benda-benda yang ada nama “photoshoot” neh. Huahuahuaaaa… So aku sendiri join tak kelas ni???? Haaa kalau korang nak tahu, korang kena datang lah, tengok nanti aku ada ke tak. Lalalalaaa… Hahaa.. Rugi tau tak join! Sebab ada benda free yang korang akan terlepas.

 

 

FOR MORE INFORMATION :

Untuk maklumat lanjut mengenai kelas ni, korang boleh check Facebook Event : Kelas Penampilan Diri Dya Romantika & Majalah Dara.com

Kat situ banyak maklumat lengkap. Tak pun, tanya lah Zainatun Adilah, si gadis manis persis Yuna, she’s on of the organizer :) Soooo korang jom lah join ye!

 

 

 

sign NISA

8 comments :

Miss Xyz =) said...

wow!!!! Kak Maria Elena & Cik Epal. Wow! tapi saya tak boleh join.. hahaha..

sesegar said...

next2 month ada lagi ke,bulan ni macam dh full time table,tak boleh nak join tapi nak join.. hihi

Telaga Putih said...

gyler ah wat kt FKM, uitm.. bangga siot beta! hahahaha

Rizwan Ewan said...

hye akak???? wan da ambil banner akak 2. letak kat pages =) akak pun ambil la banner wan jga =)

rizwanewan.blogspot.com

::SimpleGirlOfMe:: said...

adooiiiii..xleh join..seyes xbleh..tapi rasa nk pergi...tak tipuuuuuu...adoiii..saya kena pi beijing..uhuk2..nak sgt jumpe korg yang feymess..hmm mybe next time erk cik nisa...insyallah.

Azie Azman said...

wah,seriously best!
tapi azie dah ada plan lain la pulak..huhu

Dian Dahlia said...

mau join jgk! :))

dyaromantika said...

jom join & follow belog saya...
banyak lagi kelas.. :)