Wednesday, June 1, 2011

Idaman kalbu dah sampai !!!

 

Assalamualaikum dan selamat petang semua…

Hari ni aku nak gi tasik lah. nak menghirup udara segar. ahhaha pigi dahhh! Takdela, aku ke sana sebab nak tolong junior aku dalam assignment photo beliau. Tapi sebelum tu aku nak update dulu yeahhh.

Ingat lagi tak entry ni ???

Yang kiri atau kanan??? Merah atau hitam?? Dalam dilemma yang melanda kalbu, akhirnya…. aku buat keputusan jugak! Hehhee :)

 

IMG_3682Jeng jenggg… setelah seminggu berangan-angan.. makan tak kenyang tido tak lena, akhirnya boots idaman kalbu sampai jugak ke tangan aku dengan selamatnya!

 

IMG_3684Kerakusan dan sikap tidak senonoh aku telah menyebabkan kertas pembungkus itu koyak rabak dalam sekelip mata sahaja. Kahkahkah!

 

IMG_3686Yeahhh!! Korang mesti dah tahu apa pilihan aku kan? Kan? Kan?

 

IMG_3687Lalalalaa… cubaan pertama buat aku rasa nak tersengih-sengih memanjang! Kahkahkah! Sunggoh jakun kerana aku tidak pernah lagi beli boots warna camni. Oh ye, merahnya nampak sunggoh striking effect dari flash DSLR aku.

 

 

Yeah bebeh! Aku pilih boot merah!! Yeahuuuuu. Rasa macam nak melompat laju-laju. Errkkkk!! Hehehee…. Kalau korang nak beli boots macam ni, boleh klik gambar di atas untuk browse online shop Para Wu di facebook.

Dah lah, nak mekap-mekap dan photoshoot! Hehehe Bubbye.

 

 

sign NISA

32 comments :

angkasa said...

waaahh nice boots!

IdaSyamila said...
This comment has been removed by the author.
Amalia Izzati said...

wahhhh cntik sgt. laju je akak nk pergi phtoshoot!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq info ni nisa..akak tgh berangan2 nak beli.wahh harga yg menarik.tq......

Cik Puan Izan❤ said...

owh...santeks nyaaa...^^

A y e s h a Ramlee said...

merah makngah... cantik sehhhh...

Lizzie Yasmin said...

boleh pi main snow past nie.. yeay.. hehehe

Diana said...

waaa!! cun whoa!!!!!!! haha!! biasala tu..kalau dapat pape bungkusan tak sabo nak tengok..:DD

Cik Azizah said...

peh..gojes la..minat juga nisa pakai boots mcmni kan..hee

*cik syu* said...

wahhh ! cantiknyer .. bpe harga ?

normala_ali said...

wah cantik2... :)

miss Fyqa said...

chantek :)

cikbintang said...

seyes rm65 je????wahh bestnye...suka2!!

yqnq ellyana said...

perhh..merah tuu..cantik ! :)

mas saari said...

cantiknya boot ni...
akak memang suka barang2 warna merah ni!

AliaJustea said...

smart lah boot tu !
:)

Judiene said...

Wahh!
Merah mak ngah!
Lawa la boot tu.

Syazana Justme said...

love the boots..cantik!striking gitu..=)

fifianggun said...

waahhhh,,merah,,my feveret colour,,,btw nisa temerloh kat mana?

Kak Aya said...

ambooi merah sangatlah mak ngah!

perfume store said...

nisa,nnt kte mkn kt mcd then compare ur boot wif the patung mcd..hehe

CikHaniBhulat said...

canti..tp xpandai nak gaya kan la...teringin jugak...

akmalhilmi said...

ko nk pi obersea ke ae??
awuuuuu

pink said...

Lawaaaaaaaanyaaaaaaaa.
Warna merah pulak tu mmg kelasssssssssss hihi

SANDRA AZWAN said...

Comel!!!!;-)

ZATTY said...

wahhh! cantiknyeeeeeee~ :D

Adam Roeslani said...

Lepasni boleh main salji di i City.

hanani said...

cantik boots tu.. :)

Jom baca ni :TV Al-hijrah kini di saluran Astro 114. Kitab Cinta dan Cinderella Man the best.

Anonymous said...

cantik dah..tapi patern lagi satu lg cantek kud nisa ..ni mcm santa claus sikit..jgn mara...

FasiHaH SupiaN said...

veryyyy nice one!!!

SofieyAzwa said...

Comelnya boot merah tu!!! Geram tengok

atenhana said...

berminat nak beli boots kulit? tengok sini

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2486245231817&set=a.2420856477139.133375.1123238451&type=3

:)