Monday, June 20, 2011

Hadiah birthday dari online shop!

 

Assalamualaikum semua…

 

Alhamdulillah selepas meluahkan sedikit perasaan aku dalam entry yang sebelum ni, aku lebih kuat dan gembira. Thanks a lot kepada semua yang bagi komen-komen pencetus semangat. May Allah bless you all.

 

Ohh ye. Cakap pasal hadiah hari jadi. Weehhuuu! Aku suka! Aku suka!! My very first hadiah datang nya daripada insan ini :

IMG-20110613-00475

This is my best buddy kat UNISEL tu haaa.. Nama diberi Khairun Nizam atau mesra dipanggil Iejam. Bukan dia sorang je yang berpakat nak adakan surprise untuk birthday aku, tapi dia berpakat dengan seorang lagi insan yang sangat aku sayang. Really appreciate you two! May Allah bless you two. Muah muah!! (I LOVE SURPRISES)

 

 

My second present came from a blogshop!! Yeayyyy . (Click banner)

 

 

IMG-20110611-00451Parcel ni sampai sehari sebelum birthday aku.

 

 

IMG-20110611-00453Auwwww comel sangat sangat dress ni! Thank you so much Batik Valley. Tak sabar rasanya nak pergi photoshoot pakai dress ni. Hek hek hek~

 

 

IMG-20110612-00454Ouwwww kasut ni dah lama aku beli tapi baru sekali pakai. Boleh lah aku match dengan dress yang aku dapat dari Batik Valley. Kan kan kan???

 

 

Auwww thank you so much for the gift, Batik Valley… Ohh ye korang kalau nak beli dress and tshirt yang cute boleh lah terjah Batik Valley ye. Heheheee….. ALHAMDULILLAH…. syukur sangat sangat di atas rezeki ni :)

 

 

sign NISA


27 comments:

  1. wah.. suka nya dia.. great!

    hbday.. HB hB =)

    ReplyDelete
  2. wow nisa.sgt tinggi kasut tu.heee.kalo akk ntah lah sanggup ke x.

    ReplyDelete
  3. wah best2... dan mmg match pn kasut dan baju itu .. :))

    ReplyDelete
  4. how sweet!
    untungla u Nisa...
    heeee~~~

    ReplyDelete
  5. how sweet!
    Untungla u Nisa...
    heeee~~~

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaa.tahniah kak ! hadiah dari butik tu ! jeles saya tau :D

    ReplyDelete
  7. best nye nisa dpt hadiah baju !!!
    winkwinkwink :)

    ReplyDelete
  8. Nice dress and awesome shoes..Happy belated birthday.

    ReplyDelete
  9. mesti kak nisa cun pki ini dress ~ tak sabar nak tgok aku , dia dan DSLR psl ni :DD

    ReplyDelete
  10. untong la kaka nisa , ad org sayang . dapat present lagi tuh . huhu :P

    ReplyDelete
  11. wah....bestnye dapat hadiah......cnik giler blouse 2 kot...uhu

    ReplyDelete
  12. waa,.untungnya jadi femes kan,.hehehe

    ReplyDelete
  13. mak oi tingginya kasut... kalo tersungkur....

    ReplyDelete
  14. KASUT TU CANTIK GILER KOT. HUHU

    ReplyDelete
  15. best nya dapat adiah :)

    ReplyDelete
  16. hahahaaiii
    seronoknyaa dapat hadiahh

    happy besday
    :)

    ReplyDelete
  17. wah! best nye.

    Nisa, nak exchange banner boleh?

    http://nurulhudazaharni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Nisa lahiR buLan jUn gak ke?

    hehe..sama la kiter..yoU bpe hB?

    saya 18 Jun..hehe..

    ReplyDelete
  19. Hye dear...assalam...

    Can u please contact me? I cant find ur email address...got something to discuss with you dear.... =)

    ayufirzara@yahoo.com

    C ya! =)

    ReplyDelete
  20. wah! bestnyaaa dapat free2 je :D

    ReplyDelete
  21. cantik kasut..!!! suker sangat2..siyes..mahu beli jugak satu..;)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay