Monday, June 20, 2011

Hadiah birthday dari online shop!

 

Assalamualaikum semua…

 

Alhamdulillah selepas meluahkan sedikit perasaan aku dalam entry yang sebelum ni, aku lebih kuat dan gembira. Thanks a lot kepada semua yang bagi komen-komen pencetus semangat. May Allah bless you all.

 

Ohh ye. Cakap pasal hadiah hari jadi. Weehhuuu! Aku suka! Aku suka!! My very first hadiah datang nya daripada insan ini :

IMG-20110613-00475

This is my best buddy kat UNISEL tu haaa.. Nama diberi Khairun Nizam atau mesra dipanggil Iejam. Bukan dia sorang je yang berpakat nak adakan surprise untuk birthday aku, tapi dia berpakat dengan seorang lagi insan yang sangat aku sayang. Really appreciate you two! May Allah bless you two. Muah muah!! (I LOVE SURPRISES)

 

 

My second present came from a blogshop!! Yeayyyy . (Click banner)

 

 

IMG-20110611-00451Parcel ni sampai sehari sebelum birthday aku.

 

 

IMG-20110611-00453Auwwww comel sangat sangat dress ni! Thank you so much Batik Valley. Tak sabar rasanya nak pergi photoshoot pakai dress ni. Hek hek hek~

 

 

IMG-20110612-00454Ouwwww kasut ni dah lama aku beli tapi baru sekali pakai. Boleh lah aku match dengan dress yang aku dapat dari Batik Valley. Kan kan kan???

 

 

Auwww thank you so much for the gift, Batik Valley… Ohh ye korang kalau nak beli dress and tshirt yang cute boleh lah terjah Batik Valley ye. Heheheee….. ALHAMDULILLAH…. syukur sangat sangat di atas rezeki ni :)

 

 

sign NISA

27 comments :

SyahmiFikri said...

wah.. suka nya dia.. great!

hbday.. HB hB =)

rara pinkmafia said...

wow nisa.sgt tinggi kasut tu.heee.kalo akk ntah lah sanggup ke x.

nazirah said...

wah best2... dan mmg match pn kasut dan baju itu .. :))

Mz.PotatoePie said...

how sweet!
untungla u Nisa...
heeee~~~

Mz.PotatoePie said...

how sweet!
Untungla u Nisa...
heeee~~~

meaw said...

waaaaaaaaa.tahniah kak ! hadiah dari butik tu ! jeles saya tau :D

Akulah Pak Lan said...

serupa macam kaler kereta i

unclechungho said...

best nye nisa dpt hadiah baju !!!
winkwinkwink :)

Fazreen said...

Nice dress and awesome shoes..Happy belated birthday.

normala_ali said...

wah bestnya.. :)

Qella Mat Som said...

mesti kak nisa cun pki ini dress ~ tak sabar nak tgok aku , dia dan DSLR psl ni :DD

nurul afifah said...

untong la kaka nisa , ad org sayang . dapat present lagi tuh . huhu :P

Arshieda Nabila said...

wah....bestnye dapat hadiah......cnik giler blouse 2 kot...uhu

NURUL AINI NORAZMAN said...

waa,.untungnya jadi femes kan,.hehehe

muz said...

mak oi tingginya kasut... kalo tersungkur....

NisaAdnan said...

KASUT TU CANTIK GILER KOT. HUHU

tiefazatie said...

wah..bestnya hidup..=)

SpaQue said...

Hepi belated besday Nisa :)

Entri bes kat sini Sikap Pemandu Malaysia | Stereng Kereta Bukan 1 Isyarat

dyra said...

best nya dapat adiah :)

Najlaa 'Aqilah said...

comel gila dress

zazaw said...

hahahaaiii
seronoknyaa dapat hadiahh

happy besday
:)

Nurulhuda Zaharni said...

wah! best nye.

Nisa, nak exchange banner boleh?

http://nurulhudazaharni.blogspot.com/

Dalila said...

Nisa lahiR buLan jUn gak ke?

hehe..sama la kiter..yoU bpe hB?

saya 18 Jun..hehe..

Ayu Firzara said...

Hye dear...assalam...

Can u please contact me? I cant find ur email address...got something to discuss with you dear.... =)

ayufirzara@yahoo.com

C ya! =)

sarah mohamad said...

wah! bestnyaaa dapat free2 je :D

aTy _faRed~ said...

cantik kasut..!!! suker sangat2..siyes..mahu beli jugak satu..;)

Aimi Nadirah said...

cantiknyaaaa kasut diaaaaaa!