Saturday, June 25, 2011

Hadiah apa aku nak bagi untuk giveaway akan datang???


banner mid-year GA

Assalamualaikum semua…

Maaf sangat-sangat sebab lewat post pasal giveaway! Dan buat ramai tertunggu-tunggu. Sebenarnya aku sekarang busy sangat. Huhu nak buat camne, life sebagai seorang student kan.. Hehehee..

So, dalam entry kali ni, giveaway belum lagi bermula yeaaa. Aku akan umumkan hadiah yang bakal aku kasi kat mana-mana blogger yang bertuah di luar sana :)

NAK TAHU APE HADIAH-HADIAH NYE? JOM TENGOK…


HADIAH UTAMA
cropped duchess black top
x1 Special and Exclusive Sketch (comes with frame) by Sandra Azwan
x1 Cropped Duchess Black Top worth RM200
 
 
HADIAH KEDUA
darkbatman header
cats
x3 man shirts (for 3 winners)
x3 pakistan shawls (for 3 winners)
 
 
HADIAH KETIGA
pinkheart
x2 handmade handphone cases from PINK HEART CRAFT by Yatie Musa
 
 
SPONSORED PRIZES
x2 pashmina & x2 inner from AYUNAR (for 2 winners, each winner will receive a pashmina and an inner)

x2 header designed by Mas Ahmad Safwan (for 2 winners)

x1 Ruffled-front top sponsored by Yuyu Musa

x1 Satin Shawl sponsored by Myra Amira

x2 doodles sketch from Ciminny (1 pemenang lelaki, 1 pemenang perempuan)

x1 template editing for blogspot user, preferably girl from Alfi Kasran 

x2 topup bernilai RM10 from Sarang Jerung (for 2 winners)

 
LAIN-LAIN HADIAH
 
IMG_3679

x2 lotion from The Body Shop (for 2 winners)

x1 skinny plain belt in black

x2 braided belt in red & brown (for 2 winners)

x1 pink headband

x3 keychain souvenir from Terengganu (for 2 winners)

x1 puffy long-sleeved top
 
x1 jam loceng

 
cats
 
 
 
 
 
 
Alhamdulillah… ni lah senarai hadiah yang bakal diberi kepada blogger bertuah sebaik sahaja MID-YEAR GIVEAWAY by Nisa Menaip bermula… Hehehee tak sabar nak nantikan penyertaan korang!!!

Oh ye.. peringatan ye, peraturan kali ni tak susah macam giveaway yang lepas-lepas, tapi aku akan pastikan entry korang menepati syarat-syarat yang aku senaraikan. Kalau semuaaaaa syarat ditepati, barulah aku amik kira penyertaan korang okay?

Bukan nak berlaku kejam, tapi aku kena adil. Peraturan dah ditetapkan, so aku kena pastikan blogger yang betul-betul ikut peraturan mempunyai peluang untuk menang sebab dorang betul-betul berusaha nak buat entry. Baru lah adil kan?

Okay.. sorry sebab lambat umumkan bermulanya GIVEAWAY… malam ni aku akan mulakan GIVEAWAY untuk para followers kesayangan aku ye! XOXO.
 
 
sign NISA

12 comments :

mate saya bulat said...

nnty nak juin. HEHE

aida4eva said...

wahhh..banyaknyaaa :D

harap2 bertuah la kali ni :D

hudaa.udey said...

yang ni giveaway yang aritu sis wt ke atau yang lain? :)

wanda said...

ta sabar nk tnggu GA from kak nisa..hehee

nina zarina said...

giveaway menarik...
nak join gak laa...

nina zarina said...

giveaway menarik...
nak join gak laa...

sya azleen said...

tak sabarnye, kekekekeke :P

Cik Purple said...

wah~~ bestnya hadiah!! :D

harap2 bole menang..:] >.<

eiYja_cHum3yl said...

best best...nk juin la...

emeera asnary said...

wahhh, banyak nyh, hope i'm da lucky one =)

bella said...

@hudaa.udey

im wondering about that too

miss inna said...

xsabar nak tahu sapa menag GA nie..^^