Monday, June 13, 2011

Triple Happiness – My birthday, result MUET & ada blogger nyanyi untuk aku???

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

 

ALHAMDULILLAH… Genap 20 tahun aku hidup hari ni. Aku bersyukur sangat sangat kerana Allah bagi aku peluang untuk aku terus bernafas dan menikmati hidup hingga ke saat aku menulis entry ni.

 

Oh ye, 13 Jun 2011 bukan sahaja hari ulang tahun kelahiran aku yang ke 20, tapi hari ni jugak result MUET keluar. Dah boleh check result MUET weyyy!! Nevesss nevess. Kahkahkah. Sebelum check result MUET, memang kalau boleh aku taknak semua tahu. Result aku mesti biasa-biasa aje.

 

CARA-CARA SEMAK KEPUTUSAN MUET

 

Dan alhamdulillah result MUET aku tidak mengecewakan. Terima kasih ya Allah, di sebalik dugaan yang aku terima, KAU Maha Besar, Kau berikan aku kegembiraan sebegini. Alhamdulillah.. Syukurnya….

 

Ohh ye, bercakap pasal blogger yang nyanyi lagu untuk aku… JENG JENG JENG…

 

IMG_0594

 

Haaa lagu apa yang beliau nyanyi kat aku? Kahkahkah. Jom ramai-ramai terjah blog Andyhowtt KAT SINI !!! To Andy, thank you so much my friend! Kalau korang tak tau, aku dengan Andy dah lama kenal through blog. Korang jangan salah faham pulak!

 

Thank you sooo much to these bloggers yang turut buat entry untuk wish birthday aku :

  • Entry and special video by Muna. [CLICK HERE]
  • Birthday wish from my dear cousin, Faa. [CLICK HERE]
  • Blogger yang sama birthday, Efa Nur. [CLICK HERE]
  • Entry macam nak cari pasal from Azfar Roslan aka Ujang. [CLICK HERE]
  • Entry from sweet girl Nadya Bubble [CLICK HERE]

 

 

 

sign NISA


61 comments:

  1. 21hb oktober brthday KSP/
    saja nak bagitau.
    wakakaka

    ReplyDelete
  2. happy birthday nisa.. :)
    congrate ..muet da boleh check yee..
    i try tadik tak dpt pn..anyway happy birthday once again

    NISA:HAPPY BIRTHDAY

    ReplyDelete
  3. happy born day kak nisa comelssss gilosss. semoga akak sentiasa dibawah payung rahmat Allah.

    much love
    AL

    ReplyDelete
  4. wah jelousnya ada orang nyanyi lagu birthday...//seingat aku takda lagi orang nyanyi untk aku sbbb aku cepat terharu..hehe///

    upanya..happy birthday yer...ooo dh tua rupanya

    ReplyDelete
  5. epy bufdae nisa . . wow.!! kite sebaya rupe nye . .ekekee

    ReplyDelete
  6. dpt band bape muet ?
    kompom gempak kan....

    ReplyDelete
  7. cik #retis.. dari aritu nak ask ni.. banner tuh sape buat?? siyes 3d look kot..

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir, Nisa.
    sweet 20 gitu.. :)

    ReplyDelete
  9. happy birthday ye nisaaaa...
    :)

    ReplyDelete
  10. happy birthday nisa moga pjg umur dan dimurahkan rezeki amin

    ReplyDelete
  11. hepi besday n hepi always :D

    ReplyDelete
  12. muda lg rupanya nisa.. =P
    happy birthday. =))

    ReplyDelete
  13. HAPPY 20th BRTHDAY NISA. :)
    may Allah bless you.
    have a great one. :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari jadi nisa..

    la.. baru 20 tahun kah? hehe. mude2. :)

    semoga berjaya dunia akhirat.

    bahagia bersama keluarga tersayang dan orang tersayang. :D

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday! Kita sebaya rupanya. Hehe. Birthday atul 13 Oktober. Jgn lupa ye. Hehe. :)

    ReplyDelete
  16. wahh dak jun juge!! sanah helwah ye nisa! smga dbrkati Allah,dunia n akhirat =)

    ReplyDelete
  17. @myFirdaus

    along sy yg buat
    meuzangelo.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Happy Bday nisa <3 Moga panjang umo n murah rezeki. Congrats on your MUET too~!

    ReplyDelete
  19. SELAMAT HARI LAHIR! dan ada tips utk hadapi muet tak? hehe :)

    ReplyDelete
  20. sekali lagi nak wish, HAPPY BIRTHDAY NISA :)

    ReplyDelete
  21. hepi besday nisa..wish u gud luck and hepi always...teruskan berblogging ya v(^_^)

    ReplyDelete
  22. wah.. terbaik la ada orang nyanyikan lagu.. dah cam artis plak..
    selamat hari lahir

    ReplyDelete
  23. erk!!! bru 20?? kire nisa nih adek...bkn akak....arggg!!!! malunyer!!!!!!

    ReplyDelete
  24. happy bufday KAK NISA ... saya suka giler blog KAK NISA .. and congrats for the MUET ....

    ReplyDelete
  25. happy bufday KAK NISA ... saya suka giler blog KAK NISA .. and congrats for the MUET ....

    ReplyDelete
  26. ♫♪♥♥HAPPY BIRTHDAY dear!♥♥♫♫
    May Allah bless u always ^^

    ReplyDelete
  27. tahniah and Happy Birthday Nisa!
    mudanya lagi adik akak ni...

    akak doakan Nisa panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu!

    ReplyDelete
  28. happy birthday kak nisa! moga murah rezeki dan panjang umur~

    ReplyDelete
  29. patutlah aku rasa macam ada org sebut nama aku kat sini rupanya hahaha..Happy Birthday To You :)

    ReplyDelete
  30. HB nisa! lohh
    ingat ke nisa ni umo 22 ke 23 ke..
    rupanya kita ni sebaya.. HAHA.

    ReplyDelete
  31. hepy bufday nisa...
    muda lagi rupanya nisa ni...
    muka nampak matured je n pandai bergaya plak 2.. hehe...
    n tahniah untuk result muet...
    :)

    ReplyDelete
  32. Selamat hari lahir Nisa.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  33. happy brtidy to you..
    makan ubi kayu..
    senyumlah dulu..
    moga sehat selalu..

    hppy brthdy nisa menaip..

    rupanya ko sebaya plak ngan aku, cuma ko tua 3 bulan jer dari aku.
    tahun kambing..hee

    ReplyDelete
  34. Happy Birthday kak Nisa !

    ReplyDelete
  35. laaaa.. baru 20thn ke? nmpk muka cm lbey tua dr saya.. hohohohohoho papepon, hepi besday!!

    ReplyDelete
  36. Eh nk wish happy belated bday jugak la dekat you!

    Semoga sentiasa sukses kelak..

    And congrats dengan result MUET yg tak menghampakan tu!

    :)

    ReplyDelete
  37. waahh..ade nama efa laa kat situ..hee :D
    thanx nisa..adik rupanya..hehe.. ^__^

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  38. walaupun da lewat sgt tetap nak wish gak epy belated bufday dear~sorry tak pasan..hahaha

    ReplyDelete
  39. walaupun da lewat sgt tetap nak wish gak epy belated bufday dear~sorry tak pasan..hahaha

    ReplyDelete
  40. hai nisa.
    kte same star lah
    nyway, happy belated bday :)
    bru jd follower awk
    huhu

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay