Monday, June 13, 2011

Triple Happiness – My birthday, result MUET & ada blogger nyanyi untuk aku???

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

 

ALHAMDULILLAH… Genap 20 tahun aku hidup hari ni. Aku bersyukur sangat sangat kerana Allah bagi aku peluang untuk aku terus bernafas dan menikmati hidup hingga ke saat aku menulis entry ni.

 

Oh ye, 13 Jun 2011 bukan sahaja hari ulang tahun kelahiran aku yang ke 20, tapi hari ni jugak result MUET keluar. Dah boleh check result MUET weyyy!! Nevesss nevess. Kahkahkah. Sebelum check result MUET, memang kalau boleh aku taknak semua tahu. Result aku mesti biasa-biasa aje.

 

CARA-CARA SEMAK KEPUTUSAN MUET

 

Dan alhamdulillah result MUET aku tidak mengecewakan. Terima kasih ya Allah, di sebalik dugaan yang aku terima, KAU Maha Besar, Kau berikan aku kegembiraan sebegini. Alhamdulillah.. Syukurnya….

 

Ohh ye, bercakap pasal blogger yang nyanyi lagu untuk aku… JENG JENG JENG…

 

IMG_0594

 

Haaa lagu apa yang beliau nyanyi kat aku? Kahkahkah. Jom ramai-ramai terjah blog Andyhowtt KAT SINI !!! To Andy, thank you so much my friend! Kalau korang tak tau, aku dengan Andy dah lama kenal through blog. Korang jangan salah faham pulak!

 

Thank you sooo much to these bloggers yang turut buat entry untuk wish birthday aku :

  • Entry and special video by Muna. [CLICK HERE]
  • Birthday wish from my dear cousin, Faa. [CLICK HERE]
  • Blogger yang sama birthday, Efa Nur. [CLICK HERE]
  • Entry macam nak cari pasal from Azfar Roslan aka Ujang. [CLICK HERE]
  • Entry from sweet girl Nadya Bubble [CLICK HERE]

 

 

 

sign NISA

61 comments :

Phat said...

happy birthday..

~Kirin Selama Perak~ said...

21hb oktober brthday KSP/
saja nak bagitau.
wakakaka

IEQAH said...

happy birthday nisa.. :)
congrate ..muet da boleh check yee..
i try tadik tak dpt pn..anyway happy birthday once again

NISA:HAPPY BIRTHDAY

AL said...

happy born day kak nisa comelssss gilosss. semoga akak sentiasa dibawah payung rahmat Allah.

much love
AL

si ngokngek said...

wah jelousnya ada orang nyanyi lagu birthday...//seingat aku takda lagi orang nyanyi untk aku sbbb aku cepat terharu..hehe///

upanya..happy birthday yer...ooo dh tua rupanya

Kathy Tuah said...

hepy besday!

Farierahasanz said...

epy bufdae nisa . . wow.!! kite sebaya rupe nye . .ekekee

abdullah gazali said...

dpt band bape muet ?
kompom gempak kan....

myFirdaus said...

cik #retis.. dari aritu nak ask ni.. banner tuh sape buat?? siyes 3d look kot..

Misz Muffin said...

hepi besday nisa.. =)

Zeeqa ~ Ajie said...

selamat hari lahir, Nisa.
sweet 20 gitu.. :)

strawberrycincau said...

hepy bday awak!! :))

Nica said...

happy birthday ye nisaaaa...
:)

efa said...

happy birthday nisa moga pjg umur dan dimurahkan rezeki amin

Cik Jari Tembam said...

hepi besday n hepi always :D

Rozana Razali said...

muda lg rupanya nisa.. =P
happy birthday. =))

nurul_atiqah said...

HAPPY 20th BRTHDAY NISA. :)
may Allah bless you.
have a great one. :)

shafida said...

selamat hari jadi nisa..

la.. baru 20 tahun kah? hehe. mude2. :)

semoga berjaya dunia akhirat.

bahagia bersama keluarga tersayang dan orang tersayang. :D

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Happy Birthday! Kita sebaya rupanya. Hehe. Birthday atul 13 Oktober. Jgn lupa ye. Hehe. :)

NUR AIN ZULAIKHA said...

happy bufday =))

aqilahromi said...

wahh dak jun juge!! sanah helwah ye nisa! smga dbrkati Allah,dunia n akhirat =)

Nisa Kay said...

@Phat

thanks! :D

Nisa Kay said...

@~Kirin Selama Perak~

ahahha tetibe :P

Apple Sweet said...

Hepy besday nisa....(",)

Nisa Kay said...

@IEQAH

thank you :D

Nisa Kay said...

@AL

thanks a lot dear :D

Nisa Kay said...

@si ngokngek

heheh thankss mane ade tua :P

Nisa Kay said...

@Farierahasanz

thank u :)

Nisa Kay said...

@abdullah gazali

heheh muet?
alhamdulillah :)

Nisa Kay said...

@myFirdaus

along sy yg buat
meuzangelo.blogspot.com

Nisa Kay said...

@Misz Muffin

thanks!

Nisa Kay said...

@Zeeqa ~ Ajie

heheheh sweet ke?
thanksss!

Nisa Kay said...

@strawberrycincau

tenkiuu awakk :D

Nisa Kay said...

@Nica

thank u so much :D

Dernier Jay said...

Happy Bday nisa <3 Moga panjang umo n murah rezeki. Congrats on your MUET too~!

hana sudradjat said...

SELAMAT HARI LAHIR! dan ada tips utk hadapi muet tak? hehe :)

EZAN IDMA said...

sekali lagi nak wish, HAPPY BIRTHDAY NISA :)

maisarah sarah said...

hepi besday nisa..wish u gud luck and hepi always...teruskan berblogging ya v(^_^)

WaNnY said...

happy birthday, girl! ^ ^

zool said...

wah.. terbaik la ada orang nyanyikan lagu.. dah cam artis plak..
selamat hari lahir

kaizen said...

erk!!! bru 20?? kire nisa nih adek...bkn akak....arggg!!!! malunyer!!!!!!

Elya said...

happy bufday KAK NISA ... saya suka giler blog KAK NISA .. and congrats for the MUET ....

Elya said...

happy bufday KAK NISA ... saya suka giler blog KAK NISA .. and congrats for the MUET ....

MissVanilla said...

happy birthday kak nisa!

yana ashalina said...

♫♪♥♥HAPPY BIRTHDAY dear!♥♥♫♫
May Allah bless u always ^^

mas saari said...

tahniah and Happy Birthday Nisa!
mudanya lagi adik akak ni...

akak doakan Nisa panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu!

SyazwanSarawak said...

happy birthday kak nisa! moga murah rezeki dan panjang umur~

andyhowtt said...

patutlah aku rasa macam ada org sebut nama aku kat sini rupanya hahaha..Happy Birthday To You :)

.m y z. said...

happy birthday kak nisa! :D

Adeela Oh Lala said...

HB nisa! lohh
ingat ke nisa ni umo 22 ke 23 ke..
rupanya kita ni sebaya.. HAHA.

eyna said...

hepy bufday nisa...
muda lagi rupanya nisa ni...
muka nampak matured je n pandai bergaya plak 2.. hehe...
n tahniah untuk result muet...
:)

Ujang9897 said...

hai rakan sebaya,....

AMMAR YASIR said...

Selamat hari lahir Nisa.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Rahmad said...

happy brtidy to you..
makan ubi kayu..
senyumlah dulu..
moga sehat selalu..

hppy brthdy nisa menaip..

rupanya ko sebaya plak ngan aku, cuma ko tua 3 bulan jer dari aku.
tahun kambing..hee

d said...

Happy Birthday kak Nisa !

Telaga Putih said...

laaaa.. baru 20thn ke? nmpk muka cm lbey tua dr saya.. hohohohohoho papepon, hepi besday!!

Dilakochan said...

Eh nk wish happy belated bday jugak la dekat you!

Semoga sentiasa sukses kelak..

And congrats dengan result MUET yg tak menghampakan tu!

:)

efa nur said...

waahh..ade nama efa laa kat situ..hee :D
thanx nisa..adik rupanya..hehe.. ^__^

Jom Terjah Sini :)

einz miszmessy said...

walaupun da lewat sgt tetap nak wish gak epy belated bufday dear~sorry tak pasan..hahaha

einz miszmessy said...

walaupun da lewat sgt tetap nak wish gak epy belated bufday dear~sorry tak pasan..hahaha

Cik Yana said...

hai nisa.
kte same star lah
nyway, happy belated bday :)
bru jd follower awk
huhu