Wednesday, June 22, 2011

CONTEST : I Love Shawl by Idma Textile

 

Assalamualaikum semua…

 

Fuhhhh dah lama betol aku tak join contest orang tau! Hehehee bukan nye sombong, tapi kadang-kadang ade contest yang letak syarat bukan-bukan. So ia terus mematikan mood aku untuk join.

For your information, aku tak memilih pun nak join contest. Aku tak tengok pon hadiah yang ditawarkan. Ianya lebih kepada mood aku nak join ke tak. Dan kebetulan hari ni sepupu aku, Faa ajak aku join contest ni.

 

I LOVE SHAWL CONTEST BY IDMA TEXTILE

 

 

Syarat yang sangat mudah okay!

1. Upload pic anda memakai shawl yang terbaik. (pic solo sahaja)
2. Buat satu entry tentang contest ini , copy banner dan link kan.
3. Like Page IDMA TEXTILE di Facebook
4. Tag 1 orang rakan.
5. tinggalkan link anda di entry INI

 

So gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini adalah… JENG JENGG JENGGG!!!

 

DSC_0033 edited

Heeee okay lah tu kan! Shawl yang aku pakai dalam gambar di atas ialah salah satu shawl cotton kegemaran aku. Beli kat Plaza Alam Sentral aje! Kahkahkah! Ehhh perlu ke bagitau? Ahhh pedulikan! Haha..

 

 

Aku nak tag : TASYA AMIN (adik aku)

 

Okay byeee.

 

 

sign NISA


18 comments:

  1. Nak bg GA, syarat senang je...jom tengok.

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/06/hadiah-kepada-pembaca.html

    ReplyDelete
  2. hikhik....

    kalo mnang igt2 org disini...

    lalalalala~

    ReplyDelete
  3. owh . santek pic tuh . thank's join contest kami adk beradik ! IDMA TEXTILE . (=

    ReplyDelete
  4. nisa cntest ni kne like bebyk kt fb x??

    ReplyDelete
  5. @HaFizaH aYu

    x perlu..
    pemenang akan dipilih oleh penganjur tu sendiri,

    ReplyDelete
  6. wah,bestnye..... nk join gak... anyway,gud luck nisa.. ^^,

    ReplyDelete
  7. Suka colour shawl tu & inner dalam pon matched! Good luck nisa (although you probably won't need it! ;))!

    ReplyDelete
  8. wahhh msty nisa menang laahh ! huhu ^_^

    ReplyDelete
  9. Hye Nisa :) Thanks join :) goodluck yew :)

    ReplyDelete
  10. criosly, you mstii akan jd pemenangnyerw :D

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay