Monday, June 6, 2011

Blogger lelaki yang buat aku terjebak.

 

Selamat tengah malam…

Aku baru selesai study-study ayam. Kahkahkah. Esok final exam untuk paper Communication Ethics & Law… Aku online la kejap, nak kendurkan urat-urat otak yang dah tegang nih.

Mana tak nye, dari tadi dok baca notes. Stress tahuuu! Sekali bukak twitter….

 

hindustan

 

Perghhh sekali Akmal Hilmi si lelaki seksi post link lagu Hindustan bebbb. Har Dil Jo Pyar Karega pulak tuh! Apa nihhh LELAKI SEKSI, KAU BUAT AKU TERJEBAK DOWH!!

Alamak… kantoi lak aku layan hindustan. Arghhh peduli apa aku kalau orang tahu.

Ohh ye, aku tengok cite ni dulu pun sebab dapat CD free. Kahkahkah. Dua kali pulak tu dapat CD yang sama. So, layan je laaaa…. Tapi aku lagi suka watak Preity Zinta dalam cerita ni. Ehh membebel lak aku.

Jom layan mood ngeng aku jap malam ni, turut bersama mood ngeng ialah Akmal Hilmi. Kahkahkah!

 

 

Oke dah? Jom tido.

 

sign NISA

21 comments :

akmalhilmi said...

#angkatkening
hahahahahah
ohsem weyh
malu aku
T_-

:D

meLLy! said...

hahah. skali skala layan hindustan ape slahnye kan nisa. boleh release tension. XD

nurulsyaheera :) said...

haha best cerita ni xD

emanthehalia said...

aku pun tjebak =.="

Amy Hypo said...

aha jiwang sgt layan hindustan :p

miss Fyqa said...

gud luck 4 exam Nisa :)

.fariza. said...

Preinty Zenta yg cantik~

Dawa said...

terjebak gak. aduh. chori2 chupke2 takde?

vampire's lovex said...

gud luck exam....kaki hndustan rupe nye..bila nk belakon? hehhe

Mrs. Farhan said...

Dah lama x layan hindustan. Hehheeh. =D

Aman Wan said...

hahaha, nak terjebak jugak boleh? =p

cik panadol said...

ni la istilah "muka nampak ganas tp dalam hati ada taman"....huhu~

hanani said...

hehehe..mood ngeng ek.. first time dengo.. good luck ye. :)

Jom baca ni :Jom kenali Siti Soleha atau Nora Elena.. Bintang yang bakal bersinar?Rupanya Adik Sam Bunkface..

Rahmad said...

pergh layan hindustan ker cik nisa..

hindustan best...

taliff said...

Adehhh~~~terlayan Jugak nie~~~wakakakaka

Munna said...

hahaha mmg feveret gila hndustan nih..lagi2 kalau lagu medley mujhse dosti karoge...best!

btw nak ajak awk join GA pertama sy, jom la join..hehe

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/munnafendy-1st-ga-dibuka-sekarang.html

Cik Rara! said...

hahaha.. layan hindustan gak ker?hehehe.. meyh datang blog.. u're in my list~ :)

baby said...

sinss...nona tag sis kt satu contest...
jum laa j0iin

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/new-contest-kami-kaki-blogging.html

fara_farez89 said...

bez ape layan industan nisa hhheh

CikHaniBhulat said...

industan dulu best la..skrg dah kureng..har di jo pyar karega...i loike =D

SofieyAzwa said...

Weyh! Lagu Hindustan best kot.. Yg lama2 kan? High five then..hehehhe