Tuesday, June 7, 2011

Bila adik-adik cuba tutorial aku sendiri.

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

Hari ni aku cuba nak jalankan jugak assignment terakhirrrr aku semester ni. Macam biasa, sambil-sambil tu aku online dan blogwalking. Entah kenapa aku tergerak hati nak buka blog adik-adik aku.

Sekali…. ini yang aku nampak.

TASYA. Dia kata dia dah macam Hana Terkesimak.

 

NUR SYAKIRIN.

 

Errkkkkk aku pulak yang tersengih-sengih tengok budak berdua ni. Yelaaa.. setahu aku, dulu masa aku suruh dorang belajar pakai shawl, dorang yang liat sangat. Hahahaaa… Sekarang ni, dah pandai nak style loose ni. Huahuahuaa..

Bagus-bagus.. Aku suke dorang rajin try benda-benda baru. Lalalaaaa… Oke bai. Oh ye, dorang ikut video aku yang ni lah kot?

 

 

sign NISA

16 comments :

holaulala said...

haha! diorang comel macam nisa jugak la! :)

belogkiter said...

comel comel betul kamu semua ni :)

honey smile said...

ape nama blog adik2 nissa??

K O R I E said...

alorh muka lbih kurang je dgn sys nisa.
comel!

Let join this contest!
http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html

raby atul edawiyah said...

sama la adik sya pon ikut stail tu pas tgk vidoe nisa...

sYafIk-wAy said...

jom terjah

Rahmad said...

cumil macam kakak dia..

Monster said...

Comeh woooo.haha sweet! :)

ayilarima said...

adik-adik of course laa t'follow kakak dia kan? hihihi.. btw, adik nisa mmg chumill.. same laa cam kakak dia ~
:P

SyahmiFikri said...

wow.. comel2..

hye kak ipar! #tetiba plak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh mereka dah pandai pki shawl

fyna said...

alololo...tomey2 je...


nisa,fyna nak tanye.mcm mne nisa letak banner churp-churp yang banyak tue?ade coding ke?
ajar boleh?
nak wat tapi tak reti.
tq dear...
:)

sarah mohamad said...

cooomel!
teringin nak buat loose style tapi tak pernah menjadik. tangan keras kot. hiks

kaizen said...

nk berkenalan dgn adik2 akak tu boleh?? hehehhe

Nini Hartini said...

adik beradik blogging ehh....ni mesti ikut kakak dia. huhu



We Are Not Perfect Couple

Juaina Falihin said...

same la cam adik sy..dari x brapa suka kai selendang,tros pandai2 je lilit sendiri..nak wat ala2 cam hana tajima..huhu..but comel gak die kai selendang..=)