Wednesday, June 1, 2011

Baru dapat tiket wayang, dah sombong dengan Nuffnang.

 

Assalamualaikum semua…

Wahhh hari ni aku aktif betol mengupdate blog… Lalalalaa.. korang suka tengok wayang??? Bertambah suka kalau dapat tiket free! Pada yang tak berapa suka pon boleh jadi suka. Barang free okeh, sapa tak suka tu.. errr.. problem la kot?

Haaaa aku nak cerita, kat website Nuffnang ada lagi announcement untuk bagi tiket free kat korang! Yeahhhh kali ni filem Steven Spielberg yang terbaru menjadi taruhan.

 

 

SUPER 8 ! Cerita pasal apa ni? Pasal superhero ke? Alien ke? Dinasour 8 kepala ke? Kalau nak tahu jom la rebut tiket free dari Nuffnang. Camne nak dapat tiket free ni? Sangat mudah okayyyy!!

 

If you’d like to win a pair of passes to catch Super 8 this 8th of June, simply leave a comment on this post and tell us what you think derailed the train in the trailer as creatively as possible.

FOR MORE INFO, TERMS AND REGULATION,  CLICK HERE

 

Haaa senang aje kan? Korang tulis la komen se-kreatif yang mungkin ye. Mana tahu rezeki anda dengan Nuffnang, lepas tu boleh dapat tiket free? Heheheee… Oh ye, aku TAK JOIN kali ni…

Bukan sombong dah dengan Nuffnang, tapi masa tak mengizinkan… Tapi, aku dapat tiket percuma Hoodwinked Too! 3D yeayyyyy!!!

 

sign NISA

6 comments :

murnimahyum said...

Nisa,
hari sabtu hari tu awak ade pergi Putrajaya x?
nmpk mcm awak... :D

CucuTokMat said...

bagus la sis nisa tak join... kalau tak mesti tiket tu melayang kat sis.. HAHA. just joke sis. jangan mara... ! ^__^

yqnq ellyana said...

wahh,,beshnye Nisa dapat..nak ikut leh?

Fika Rozaidi said...

bestlah dpt tiket free! hehe =)

Muaz Faris said...

ingatkan join la tadi, boleh bangga kat semua orang.tapi
just nak promote je ke kat blog ni..

cuba la nisa test, mane rezeki ke kan..

Cik Fia said...

dapat jugak cite Hoodwinked Too! 3D

nnt kite jumpa k