Tuesday, June 21, 2011

Baru dapat hadiah giveaway Yuyu Zulaikha



Assalamualaikum semua…

Korang masih ingat dengan giveaway by Yuyu Zulaikha ??? Alaaa.. yang hadiah utama dia cokelat Ferrero Rocher tu laaa.. hahahaa jangan tak ingat pulak, aku pun salah seorang pemenang giveaway tuh!



Yeahhh aku menang lukisan potret daripada Auni Hazwani. Jangan terkejut bila aku kata aku baru dapat hadiah giveaway ni, sedangkan Yuyu Zulaikha umumkan pemenang pada bulan April. Haaa?? Camne tuh?





Sebenarnya, parcel ni dah lama sampai kat rumah sewa aku. Aku pun tak tahulah apa yang terjadi pada parcel ni, sampaikan ia tidak diserahkan kepada aku. Ataupun setidak-tidaknya suruh je lah roomate aku letak kat meja aku. Ye tak?

Masa nak exam baru-baru ni, aku dengan semangatnye study kat tingkat bawah rumah aku, memandangkan ruang bawah lebih sejuk dan senyap. Sekali aku terpandangkan parcel ni yang terletak di bawah kabinet tv. Aku tengok parcel ni tak bukak lagi, terus gatal tangan aku nak tengok. Sekali tengok nama aku derrr….

Sebulan dah parcel aku sampai! Dan sebulan jugak parcel aku kat situ? Haaa tu aku tak tahu lah pulak. Nasib baik hadiah giveaway ni sampai ke tangan aku jugak akhirnya….






Ececehhhh kemain ayu benau muke aku dilukis Auni Hazwani ni. Aku tahuu dia mesti rujuk gambor aku photshoot dengan Hasif Rahman dulu.. kan kan kan??? Hehehee….






Alahaiiii.. baiknye Auni Hazwani lukiskan potret untuk abang aku sekalii.. Wwawaaaa.. untung laaa Meuz Angelo. Kahkahkah!!



Heeeeeeeeee kepada Yuyu Zulaikha, thank you so much sebab anjurkan giveaway tuuuu. Adehhh sorry lambat buat entry dapat hadiah! Hehehee…. Stay cute yeah! And kepada Auni Hazwani, thanks a lot untuk potret tuuu. Hehehe I like it very much!!


Dan alhamdulillah sebab rezeki dapat menang giveaway ni… :)


sign NISA

25 comments:

  1. kira adiah GA ang hadiah bufday letewwww :D

    ReplyDelete
  2. wahh ! best nya dpt potret gambar sndiri. percuma lagi. hihi

    ReplyDelete
  3. pandai nye nisa melukis..:)
    kretif betul...:)
    buat potrait saye leh..:P



    JOM singgah blog saya nak...bersedialah anda..sebelum terlambat.

    ReplyDelete
  4. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  5. wow..jelous kowt..teringin orang lukis gambar saya tapi tak da orang sanggup..arghhh sedih nie..


    hehehe...congrats yeee

    ReplyDelete
  6. wahh..best2 ! :) tahniah .. sy pun ada join GA yuyu, tp xbertuah :( hihihi.. kali ini, hrp2 bertuah kat GA Nisa pula :)

    ReplyDelete
  7. WAAH.ANYONYONYO.COMEL NYA DIA DLM POTRET :D

    ReplyDelete
  8. alalala cute laa dear. hope mng GA nisa gak. nak jugak gmbar dilukis :D muaheheww ~~

    ReplyDelete
  9. Untunglaaa atleastt perasaan jugak parcel tue..instinct p skodeng parcel sendiri ye..hehe

    ReplyDelete
  10. comel je potret Nisa tu..framekan laa :D

    ReplyDelete
  11. teringin juga ada org nak lukis potret muka inna..^^

    ReplyDelete
  12. saya dapat menang shawl pn xdapat2 lagi .. xthu lah ^^

    Btw comel lukisan nisa nga muez tu..

    ReplyDelete
  13. bestnya klu pndai melukis macam tu.. :)


    hye.. blogwalking sini..
    klu sudi, singgah2 la blog kte jge.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  14. tahniah ye..cantik dia lukis..mujur la perasan parcel tue kalau tak sampai kesudah tak tau

    ReplyDelete
  15. oh, baru dapat ke ??? apesal lmbt benor ! aiyak ! hihihi

    ReplyDelete
  16. Tahniah ye..

    Jom la join SEO contest pulak, pelbagai hadiah menarik menanti anda..Ada RM200,free hosting dan domain,topup dan macam-macam lagi..

    nie entry Jamal untuk contest tue...BUAT DUIT DENGAN BLOG

    ReplyDelete
  17. cantiiiik! memang nampak real gambar yg dilukiskan tuu :D

    ReplyDelete
  18. Sangat berbakat kan yuyu zulaika tu..da la cantiksss

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay