Saturday, June 18, 2011

Apam kura-kura

 

Assalamualaikum dan selamat tengah malam…

 

Bosannya malam ni, tv takde. Wuuu jangan tanya ke mana pergi nye tv, hohohooo…. So malam ni, selain daripada online, sambung buat senarai peserta giveaway, aku tengok Kyle XY Season 3. Huuu dapat jugak cuci mata tengok muka Matt Dallas yang innocent + cute giler tu.

 

Godek pulak handphone, jumpa pulak gambor neh :

 

Bukit Raja-20110609-00330

 

Hooooo ini adalah gambar semasa aku presentation. Dan, jelas sekali aku tengah tunjuk blog aku. Kenapa aku tunjuk blog aku? Arggghhh malas cerita boleh? Kahkahkah! Ouhh aku bukan nak cerita pasal presentation, aku nak cerita pasal benda ni :

 

Bukit Raja-20110609-00321

 

Huweeeeeeeeeee CUTE SESANGAT! Aku suka hati je panggil benda ni apam kura-kura, sebab dia polka dot, macam corak kat belakang kura-kura. Ehhh it’s more like lady bug kan? Patutnya aku panggil dia apam lady bug la kan? Erkkkk…

 

 

 

Bukit Raja-20110609-00333

Bukan setakat comel, tapi apam ni semua ada inti yang best! Yang kat dalam gambar kat atas ni inti dia blueberry. Ada inti peanut butter, strawberry jam, kaya, lepas tu… entah perisa apa lagi aku pon tak ingat.

 

Yang aku tahu apam polka dot ni dah la comel sangat, sedap pulak tuhhhh. Adehhh mana nak beli ye? Kawan aku yang bawak apam ni kata dia beli kat senior kitorang/. Yesssss, boleh lah borong dengan dia lepas ni. Kahkahkah!!

 

 

 

Bukit Raja-20110609-00322

And yeah million thanks to my dear classmate, Adila Norliz sebab jamu kami dengan apam polka dot yang comel + sedap nih. Nanti bagitau aku mana nak order ye? Nak bawak balik Pahang lah. Kahkahkah. Eh aku ni, kejap panggil apam kura-kura, kejap panggil apam polka dot. Errkkk…

 

Aku suka perisa yang mana? Aaaaaaaaa… semuaa. boleh? Hohoo tamak haloba betol. Takpe, bak kata Dokter Fadilah Kamtumi, orang tamak selalu untung :P

 

 

 

sign NISA


40 comments:

  1. sedapnye apam 'polkadot' tuh.. nak cikett..

    ReplyDelete
  2. warna apam tu menarik gilaaaaaaaaa....... :D

    ReplyDelete
  3. wow !! sodapp , hehehe , btw u still cute :)

    ReplyDelete
  4. 1st time tgk. mmg cantik. tp apam boring lak kalau mkn slalu. huhu

    ReplyDelete
  5. alaa nisa google jer resepi apam nie..then buat sndiri..pas 2 upload kat blog..nnti ramai2 order kat nisa plak..hihih..

    ReplyDelete
  6. comelnya gmba nisa yg pegang apam kura2 tu . nampak mcm sedap la . kalau kte , mesti syg nak mkn .. uwww , blueberry . my favourite (edisi usop wilcha) ;D

    ReplyDelete
  7. wahh. sedap nye.. tapi perasaan ingin tawu yg presentation tgk blog tue.. mesti best kan.. heee

    ReplyDelete
  8. semalam pon ayie ad tgok apam tu dekat blog aka sape lupe lol..arghhhhhhh, mcm sedap jer..manelah nak dptkan yer

    ReplyDelete
  9. ado rase kuro-kuro tak ???
    wakakaka :D

    jom baco sini ...
    http://unclechungho.blogspot.com/2011/06/mano-lagi-leleh-lu-orang-ingat.html

    ReplyDelete
  10. sedap nyer ..
    nak sikit nisa (:
    hehe

    ReplyDelete
  11. wuuuu, nmpak mcm nak boleh ? hehe

    ReplyDelete
  12. waa! cute gila! mne nak dapat neh? ur senior ade buat lagi tak? boleh order ;p

    ReplyDelete
  13. waa! cute gila! mana nak dapat neh? ur senior ada jual lagi tak? boleh order camni. ;p

    ReplyDelete
  14. alahai, comel pula apam tu..xsampai ati nak mkan..^^
    cntik wat koleksi nie..hehe!

    ReplyDelete
  15. nisa, akak saya ade jual la apam dot2 ni. kitorang baru lepas hantar order 1600 biji hari ni. ;) kat pahang jugak laa. hehee

    ReplyDelete
  16. slam kay nisa~
    lama xkomen kt sini. sedap ler apam tue.
    ksi sini sikit bley.. hee ;)

    ReplyDelete
  17. alololo....tomey2 je...
    :)
    sayang lak nk makan..
    hehehe..

    ReplyDelete
  18. akak buatkan kite apam tu boleh ? hihi . btw , sangat comel akak :)

    ReplyDelete
  19. Comelnye apam tuu, nampak pon sedap je! :D Btw, i have fingers/hands fetish and nisa punya kuku lawa la...and your fingers, slim and slender! Eh, weird ke i told you that? ahhh peduli ape! haha.

    ReplyDelete
  20. akak nape akak buat presentation tunjuk blog akak?

    citer sikit!

    ReplyDelete
  21. dah famouse dah apam polka dot ni. dulu yaya beli perisa hazel nut seriously sedap. rasa kinder bueno. tapi tak tahan lama nanti dia keras. nama pun apam. :)

    ReplyDelete
  22. aSSalamualaikum empunya blog 'salam kenalan'

    macam best je apam kura-kura 'nak 1' buat rasa je.. hahaha

    ronda ronda bersama nisa kay@myobw

    ReplyDelete
  23. apam balik lagi best kak nisa :D

    ReplyDelete
  24. dah la comel sedap pulak tuhhh !
    hoho

    ReplyDelete
  25. comel!!!xsampai ati nak mkn cam2....@kecik sgt...lau mkn kene sumbat sume...hik3:-)

    ReplyDelete
  26. adeh da la xsarapan lg ni, sumpah lapar. rasa nak telan je sume apam tu! haha :D

    ReplyDelete
  27. ANYONYONYO.COMELNYA APAM NI.WAJIB KENA KIDNAP XD

    ReplyDelete
  28. ini apam trend baru!!! nak try letak inti r lps ni!

    ReplyDelete
  29. apam polkadot mmg tgh top la skang..haha.

    -org RTM-

    ReplyDelete
  30. hye kak nisa <3
    kawan nisya pun pandai buat apam polka dot ni .
    nanti kalau nisya update blog & story pasal apam dia pulak , hee ~
    nanti akak bace k . HHAHA

    ReplyDelete
  31. http://ciknisya.blogspot.com/2011/06/hye-ni-apam-athirah-abdul-aziz-d.html

    p/s : nisya baru update :) baca la pasal apam ni,eheheheh

    ReplyDelete
  32. Comelnyer apam tu.. pas nie nak try buat la... Klau sedap nanti dila pos kat nisa.. hahaha :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay