Friday, June 10, 2011

Aku, Dia & DSLR [Part 13] : The vintage dress

 

Assalamualaikum dan selamat pagi…

Yahuuuu Aku, Dia & DSLR kembali lagi bebeh!! Thank you so much kepada yang selalu tanya or request aku update segmen nih. Heheheee in fact, aku dah lama tak pergi photoshoot sebenarnye! Huhuhuu…

Gambar-gambar untuk Aku, Dia & DSLR kali ni sebenarnya dah lama diambil… dan pada masa tu aku pakai vintage dress yang aku beli di event Relove These Preloves yang berlangsung di butik Old Blossom Box di Seksyen 13. Jom tengok!

 

dslr3The dress.

 

dslr1My favorite pictures. Hek hek hekkk~

 

dslr4

dslr6

dslr2

dslr5All pictures are by TNR, editing by me.

 

Huuuu ini aje lah gambar yang aku nak share dengan korang.. Dah lama tak photoshoot meyh… So macam kekok sikit posing tuh. heheheee apaapa pun aku rindu nak photoshoot!

Miss Genit a.k.a. Sab dan photographer Fad Ali ada ajak photoshoot ahad ni. Tapi aku lak tak boleh… Dah nak final paper dah. Haiyooo mungkin takde rezeki kot? InsyaAllah kalau ada masa free lain kali kita photoshoot ye korang!!

MORE PHOTOS OF AKU, DIA & DLSR CLICK HERE

P/S : Proses penyenaraian peserta Mid-Year Giveaway masih berjalan. Korang semua jangan risau ye. Harap faham kenapa aku lambat sikit. Sayang semua! Muah muah!

 

 

sign NISA

36 comments :

MightySarah said...

Beautiful. As. Always

misscha said...

nisa pakai baju kurung nmpk cam budak kolej, pakai baju modern vintage plak nmpk cunnn...

Mohd Zakwan said...

comel je .ekekeke xD

Jom Terjah Blog Zakwan

farah wahedda said...

comey =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dress yg chantek weewit! =)

ღ p!nk veLvet ღ said...

ur fav pic 2 mmg cun gilak, hehe~

Cik Miera Aziz said...

Pretty girl!! ;D

Miss Xyz =) said...

mcm artis berposing jep.. hahaha

syufaa said...

CANTEKK! ^_^

Lizzie Yasmin said...

dkt FB Us Faminnile ada baju vintage yang agak lawa2 jgk, org pandai bergaya mcm nisa mesti kene..

fara said...

nisa memang selalu nampak cantik kan :)

fad ali said...

jom la nisa...ehhehehe

rara pinkmafia said...

nisa comeiiii.cantek sgt.suke piccy num 2.

syaz@rozelt said...

nice posing~tp fevret pict tu mcam react terkejut je..hehe

tulus sweet said...

rahsia kurus? hehe. model sangat...;)

Cik Zara said...

Salam~

comel! meh photoshoot sesame. hehe.

mas saari said...

nisa ni memang sentiasa cantik dan comel...suka akak tengok!

izz zara said...

cntik la vintage dress awk :)

fathin zulkifli said...
This comment has been removed by the author.
Saybee said...

yeay, ade lagiiii! :)

Gnie@SimplyStyle said...

cantik..suke tgk style nisa

Fika Rozaidi said...

suke tgk tang kasut tu. cantik gilosss!

einz miszmessy said...

apakah rahsia mu wahai cik nisa???cun~hahaha...

i'm ezza haniza said...

untung laa kurus dan tinggi..pakai ape2 pn lawa :(

Fatin Fadhillah Mat Ayob said...

chumilnyeee... hehehe.

CikBulat said...

asal gambar nie muka nampak lain gila !

mariahoQson said...

comel + nice Photoshot!^^ teruskan

fathin nur najati said...

cantik!!

.: immi :. said...

awk sgt kuruss dn chantekk!!

Syafiq Rosli said...

so sweet nisa..:)

zuhaida said...

kak nisa cantik sangat :))

diny.syazwani said...

kak nisa COMEL plusspluss !

Farahchik Ilydsm said...

wahh ! da macam , em , siape nme artis tu ekk ? ha ! acha saptriasa --> btol ke eja ni , heheh

Farahchik Ilydsm said...

wahh ! da macam , em , siape nme artis tu ekk ? ha ! acha saptriasa --> btol ke eja ni , heheh

Fienazzuki said...

cntinya yg nie...
you are gorgeous in blue!!!

Naruha Atsuko said...

cantiknya akak. hehe saya nk try benda2 ni semua tapi takut tak sesuai. nnti jdi mangsa fasyen pulak. saya ikut fesyen akak aje lah. hehe