Thursday, June 23, 2011

Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum semua….

 

Hari ni aku nak promote 10 blog yang mana blogger-blogger nye sangat lah baik hati sebab dah emntion aku dalam entry-entry dorang. Hehehee walaupun ada yang mention sekali je, aku tak kesah, janji mention, so aku promote kat sini lah ye.

 

Aku mungkin tak mampu membalas jasa baik mereka, namun ape aku mampu buat cuma promote kat sini. Korang jangan lupa singgah ye blog-blog mereka!

 

Cik Tasya

shafinaz :)

cik botol besar

Saybee

Syafik Way

andyhowtt

akmal hilmi lelaki seksi

ima miszu

tetaufiq

::SimpleGirlOfMe::

 

 

Thank you so much! Mmuuahhh!!

 

 

sign NISA

12 comments :

cik eira said...

eira mana ? haha joke joke :)

go nisa, tiap kali bukak blog mesti usha kalau nisa update :)

**http://cikeira.blogspot.com/

anabanana said...

nisa nye blog mmg best..... love nisa...:) follow my blog http://liyanabtabdrahman-anabanana.blogspot.com... 2 pn lau nisa xksh..:)

Neeja Ami said...

satu hari nanti berharap nama saya pulak disitu :) ngeee~ alamak minta maap kalau ter'Over'

ok babai sOrOk bawah meja dulu...

Safiah Ibrahim said...

fia pon penah mention nisa masa entri pasal nuffnang premiere screening hoodwinked..






nampak nisa dalam hall dan kat luar dewan tgh bergamba pakai boot merah :)




segan nak tego sebab kita blogger cikai jep..

Hidayah Shukor said...

erk! sya xde pun, hehe..xpa2.
it's ok... ^_^

::SimpleGirlOfMe:: said...

thanks nisaa promote kite2..huhu

Cik Tasya merapu said...

wahhhhh !bangga nye saya ,hehehe thnks nisa kay ,comel !!:))

tetaufiq said...

haii kaka nisa tantekk, rajin ko tag aku eh, ptot la folowers aku betambah, dari ko rupanya, macih2 :)

faa rosli sulaiman said...

dimana namaku ya....hukhuk

mynamealia said...

Nisa! Nisa! Nisa!
hehe :P

sYafIk-wAy said...

woahhh nama i pun ada . kihkihkih . tengs2!!

Hakim IS Mikah said...

Jom sertai contez yang menawarkan hadiah keseluruhan berjumlah lebih RM150!! ^^

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/06/nak-menang-hadiah-keseluruhan-bernilai.html