Saturday, June 18, 2011

Aku dah kata, aku kembar dengan Miss Genit tuh!

 

Assalamualaikum semua….

 

Pagi-pagi aku dah blogwalking.. pagi-pagi aku dah cilok gambor Miss Genit aka Sab. Haaaa aku dah kata kitorang kembar kan? Tak cayeeee lak??? Jom tengok gambor kitorang masa gathering kat Mid Valley ari tu.

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00206

Haaaa… amacam? Aku dengan Miss Genit ade persamaan dan keserupaan tak? Ada tak?? HAH?? Takde? Chaittttt sampai hati anda yeh! Hohoooo tak kira, sila lah cakap sama! Arghhhh… Kalau tak sama jugak meh tengok gambar di bawah :

 

 

IMG00460-20110611-1140Pic credit to : Miss Genit aka Sab

 

Haaaa gambor Miss Genit yang ni ada iras-iras aku tak? Errrr aku tau aku tak lawo macam Cik Sab kita ni… Sebab beliau punye muka ada ala-ala kacukan sikit. Aku? Nan hadooooo. Yang mengalir dalam badan aku sekarang ialah darah Melayu dan juga mungkin sedikittttt DNA dari moyang yang berasal dari Indonesia.

 

Okay camnilah, meh aku bagitau apa keserupaan kitorang. Jom skodeng gambar seterusnya…

 

 

IMG_8542 edited-vert

NAMPAK TAKKK?? Yaaaaaaaa kami kembar SHAWL! Kahkahkahhh. Alolorr Miss Genit jangan marah ye aku buat entry ni. Saja suka suki… Tertarik dengan gambor Miss Genit yang comel itewwww…

Ohhh Miss Genit apa kata nanti kita gi shopping kat Sg Wang pakai shawl sama ni nak? Hek hek hek~

 

 

sign NISA


43 comments:

  1. mmg sama lah ! hehe, riben tu pown sama, position sama, ehh, sukaa ek ?

    ReplyDelete
  2. hee. dua dua comel lorh! =')
    hye nisaaaaaa!

    ReplyDelete
  3. cntiknye..dua2 cntik ayu je...nie yg jeles nie :)

    ReplyDelete
  4. wahh kalo tudung same boleh jugak eh kate kembar...kekekke..tapi dua-dua cantik...=)

    ReplyDelete
  5. Gambar 1st perjumpaan SB kat Midvalley...I was there..

    ReplyDelete
  6. kembar showl je lupenye...tp muka mcm nk same...tp di cumel ckit...hahaha..jngn marah...hahaha

    ReplyDelete
  7. sekali pandang macam sama.. hahaha..

    camne leh tersama shawl nie.??? hihihi

    ReplyDelete
  8. dua-dua sedap mata memandang itu pun sama. :)

    ReplyDelete
  9. haha same shawl rupenye....! tapi nisa pn cntik larh... eleh2

    ReplyDelete
  10. wah! mmg comey lah kamu b'dua neh. like3! :)

    ReplyDelete
  11. sweet both of u..hehe
    aah shawl sama la..btw, mmg sama kot rupa korg..:)

    ReplyDelete
  12. boleh shoot korang dua orang skali hehe
    xD

    ReplyDelete
  13. HAHA. dh la time gath hari tu org kate kite pn kembar! hihi..ekceli sab mmg dh perasan kite ade shawl yg same! huhu..tak silap penah komen kn dkt entri nisa yg pakai shawls cm ni? hihi..

    tq for dis entri!! hihi..like! like! :) ape2 pun..nisa lagi comel dn cntik bile depan2.. :)

    ReplyDelete
  14. bkn memuji atau membangga2kan diri, tapi personally saya lebih sukakan kecantikan asal keturunan pahang. =)

    fahmimahat

    ReplyDelete
  15. alalala taksame pun...
    shawl je kot
    lebih kurang...
    =p

    ReplyDelete
  16. UWAAAAA tanteknya shawl pink itu....saya pon ada tapi wana hijau sejibik material gitu wana ja berbeza.... btw anda berdua sangat cumil :)

    ReplyDelete
  17. aah gamba last baru perasan shawl sama.comel dua2!

    ReplyDelete
  18. ANYONYONYO.COMELNYA MISS GENIT DENGAN NISA.SAMA SHAWL DOEH XD

    ReplyDelete
  19. aduhai,buat saspen je.hahaha.rupanya shawl yg sama LOL

    ReplyDelete
  20. kemabar tang mulot tu.huhu muncung :)

    ReplyDelete
  21. kembar!!hehe...2 2 comels...maw jumpe juge...ngeee~~

    ReplyDelete
  22. ceh , wat gempakk je . haha . btw ada sikit2 muka iras lorh :)

    ReplyDelete
  23. same lh!
    same shawl, same cun. pffttt! :D

    ReplyDelete
  24. fuh sekali imbas memang serupa comel...opss :)

    ReplyDelete
  25. jom join my 1st GA bole menang hdyah dr india..
    http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
    tolong promote boleh?

    ReplyDelete
  26. errr.. dua2 chantek.. memg la.. =)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay