Saturday, June 18, 2011

Aku dah kata, aku kembar dengan Miss Genit tuh!

 

Assalamualaikum semua….

 

Pagi-pagi aku dah blogwalking.. pagi-pagi aku dah cilok gambor Miss Genit aka Sab. Haaaa aku dah kata kitorang kembar kan? Tak cayeeee lak??? Jom tengok gambor kitorang masa gathering kat Mid Valley ari tu.

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00206

Haaaa… amacam? Aku dengan Miss Genit ade persamaan dan keserupaan tak? Ada tak?? HAH?? Takde? Chaittttt sampai hati anda yeh! Hohoooo tak kira, sila lah cakap sama! Arghhhh… Kalau tak sama jugak meh tengok gambar di bawah :

 

 

IMG00460-20110611-1140Pic credit to : Miss Genit aka Sab

 

Haaaa gambor Miss Genit yang ni ada iras-iras aku tak? Errrr aku tau aku tak lawo macam Cik Sab kita ni… Sebab beliau punye muka ada ala-ala kacukan sikit. Aku? Nan hadooooo. Yang mengalir dalam badan aku sekarang ialah darah Melayu dan juga mungkin sedikittttt DNA dari moyang yang berasal dari Indonesia.

 

Okay camnilah, meh aku bagitau apa keserupaan kitorang. Jom skodeng gambar seterusnya…

 

 

IMG_8542 edited-vert

NAMPAK TAKKK?? Yaaaaaaaa kami kembar SHAWL! Kahkahkahhh. Alolorr Miss Genit jangan marah ye aku buat entry ni. Saja suka suki… Tertarik dengan gambor Miss Genit yang comel itewwww…

Ohhh Miss Genit apa kata nanti kita gi shopping kat Sg Wang pakai shawl sama ni nak? Hek hek hek~

 

 

sign NISA

43 comments :

Marya Hana . said...

dengan inner sekali sama.. :p

emeera asnary said...

mmg sama lah ! hehe, riben tu pown sama, position sama, ehh, sukaa ek ?

FATIN SYAHIRA RAMLI said...

hee. dua dua comel lorh! =')
hye nisaaaaaa!

spider_gurl86 said...

cntiknye..dua2 cntik ayu je...nie yg jeles nie :)

fierapirot said...

wahh kalo tudung same boleh jugak eh kate kembar...kekekke..tapi dua-dua cantik...=)

Akulah Pak Lan said...

Gambar 1st perjumpaan SB kat Midvalley...I was there..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

kembar showl je lupenye...tp muka mcm nk same...tp di cumel ckit...hahaha..jngn marah...hahaha

forever love said...

sekali pandang macam sama.. hahaha..

camne leh tersama shawl nie.??? hihihi

muhamadsufian89 said...

dua-dua sedap mata memandang itu pun sama. :)

...Minah BluR... said...

haha same shawl rupenye....! tapi nisa pn cntik larh... eleh2

afifa said...

wah! mmg comey lah kamu b'dua neh. like3! :)

meaw said...

sehati sejiwa letewww :P

Sufy said...

haah, lebih kurang..ehehhh

FizaFizz said...

sweet both of u..hehe
aah shawl sama la..btw, mmg sama kot rupa korg..:)

Eazy Izzuddin said...

boleh shoot korang dua orang skali hehe
xD

sab said...

HAHA. dh la time gath hari tu org kate kite pn kembar! hihi..ekceli sab mmg dh perasan kite ade shawl yg same! huhu..tak silap penah komen kn dkt entri nisa yg pakai shawls cm ni? hihi..

tq for dis entri!! hihi..like! like! :) ape2 pun..nisa lagi comel dn cntik bile depan2.. :)

Miss Y and Her World said...

dua-dua pun comel ;)

Traffik Meningkat Gara-gara Earning Nuffnang?

Nadya O'Conner said...

wow..sama...:)

myra.mon said...

serius dua2 cute,,,,:)

Fahmi Mahat said...

bkn memuji atau membangga2kan diri, tapi personally saya lebih sukakan kecantikan asal keturunan pahang. =)

fahmimahat

~Kirin Selama Perak~ said...

yang sama ,dua2 mama gua.
muahahaha
:D

Far8 budak baik said...

alalala taksame pun...
shawl je kot
lebih kurang...
=p

mai meowmeow said...

sama !

dua dua comel :D

Neeja Ami said...

UWAAAAA tanteknya shawl pink itu....saya pon ada tapi wana hijau sejibik material gitu wana ja berbeza.... btw anda berdua sangat cumil :)

angkasa said...

aah gamba last baru perasan shawl sama.comel dua2!

Izzul Amir said...

aah laa sebijik !

Izyan Masri said...

ANYONYONYO.COMELNYA MISS GENIT DENGAN NISA.SAMA SHAWL DOEH XD

hana sudradjat said...

aduhai,buat saspen je.hahaha.rupanya shawl yg sama LOL

MIRA :) said...

kemabar tang mulot tu.huhu muncung :)

haasyaa said...

Kembar shawl #punboleh

kaizen said...

nandayo???

Arshieda Nabila said...

kembar!!hehe...2 2 comels...maw jumpe juge...ngeee~~

Muna rahimah said...

ceh , wat gempakk je . haha . btw ada sikit2 muka iras lorh :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

same lh!
same shawl, same cun. pffttt! :D

habeebahtahir said...

awak cantek;)

EZAN IDMA said...

hahah same shawl rupenyee

LittleGurl said...

2 2 comel!

nuruashia ♥ said...

sab shomel :)

muz said...

fuh sekali imbas memang serupa comel...opss :)

Rtp Farra Arisha said...

both of u damn sweet :)

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

jom join my 1st GA bole menang hdyah dr india..
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tolong promote boleh?

SyahmiFikri said...

errr.. dua2 chantek.. memg la.. =)

shafida said...

dua2 comel sgt. :)